Şimdi Ara

Cs 1.6 ping problemim lütfen yardımmm

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle S.a beyler.Akraba ziyareti sebebiyle yurt dışına(ırak'a) gittik.Laptopuda yanıma aldım tabi.Kaldıgımız evde neti bulunca hemen sxe+cs 1.6 yı actım fakat ping 200 lere fırlayınca cıldırdım.Speedtestten hız kontrolu yaptım bana gore cs oynamaya ideal.indirme hızı 1 mbps civarı oynuyor upload 4-5 mbps pingde ne zaman baksam degisiyor en yüksek 46 oldu.ama oyuna girince 200 lere fırlıyor kodlarla duzelecegını pek sanmıyorum cok kod denedım lıutfen yardımcı olun 1 ay boyunca cs oynamassam cıldırıcam :( yurtdısıyla alakası varmıı

• mehmetkol77 kullanıcısına yanıt
    lütfen yardımcı olunnn
  • Counter strike'ın sunucuları Frankfurt lokasyonludur genelde. Yaşadığınız bölgenin oraya olan uzaklığı pinginizin artmasına sebep olur. Speed Test yaparken lokasyonu Frankfurta ayarlayıp tekrar yapın. mümkün mertebe o yüksek değeri göreceksiniz
  • logistics kullanıcısına yanıt
    edit:http://www.bandwidthplace.com/speedtest-results/?res=53c05e34b43215.42835090-18328426&source=copy linke göre çare yok diyosun yani :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetkol77 -- 12 Temmuz 2014; 1:01:52 >
  • aynı sorun benin başımın da belası.İnternet hızım 8-10 mbps arası , sabit ping 50 civarı fakat 15 -20 snde bir böyle 2 kere takılıyor yani lag giriyor bir türlü çözemedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 map sorunu
    11 yıl önce açıldı
    CS 1.6 Hiçbir servera girmiyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.