Şimdi Ara

CS 1.6 Müthiş Skinler (Bakmadan Geçme)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
969
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu dosya cs 1.6 da terorist tipleri yüksek çözünürlüklü ve daha kaliteli gösteriyor. Eski terorist tiplerinden sıkıldıysanız tam size göre. Bizzat kendim denedim ve upload ettim. Oyuna hiç bir yan etkisi yoktur... işte bir kaç resim..

Tavsiyem kesinlikle deneyin pişman olmayacaksınız. İşte link ;

http://rapid-share.com/files/93281880/terror-skins.rar (rapid-share'in arasındaki tireyi kaldırın)

Dosyayı kopyalamadan önce Orjinal models klasörünün bir yedeğini alın. Beğenmesseniz tekrar geri orjinal dosyaları kopyalarsanız.Ayrıca elimde kendimde kullandığım bir CT pack var özenle seçmiştim hepsini. Bunu beğenirseniz onuda upload ederim. Deneyenler bir kaç yorum eklesin lütfen. Saygılar...

• bi deniyelim bakalim
  • Sağolasın güzel paylaşım
  • işte Buda CT-Skins Pack. En kaliteli modelleri upload ettim. Buyrun indirin. Bir kaç Resim ;

http://rapid-share.com/files/93426944/CT-skins.rar (rapid-share'in arasındaki tireyi kaldırın )

Nasıl yükleneceği içinde yazıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dersolad -- 20 Şubat 2008; 17:14:50 >

• Eline sağlık..
  • Çok güzelmiş eline sağlık
  • Direk atınca benim servera girenlere bu modeller oto yüklenirmi onlarındamı kendileri yapmaları lazım..?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cs 1.6 ve HL1 hala alınır mı?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: çeLLo!

Direk atınca benim servera girenlere bu modeller oto yüklenirmi onlarındamı kendileri yapmaları lazım..?

Hayır dostum senin servere girenler kendinde ne yüklüyse onu görür. Bu sadece sende görünenleri değiştiriyor. Ayrıca multiplayer oynarken hiç bir sorunla karşılaşmassın.
  • ELİNE SAĞLIK ÇOK MODERN :D:D
  • Cok guzelmis ellerine saglik boyle yararli dosyalar, programlar buldunmmu bizimle paylasirsan seviniriz
  • süper skinler teşekkürler
  • oo süper bayıldım
  • www.fpsbanana.com arada sırada bakarım counter oynayanların bakması gereken bır sıte
  • Fps sorunum olmasa deniyecemde
  • Dark Village Clan Server
    30+2
    sxe bulunur
    ip:212.175.75.222
  • quote:

Orjinalden alıntı: keremk54

Dark Village Clan Server
    30+2
    sxe bulunur
    ip:212.175.75.222

alakaya maydanoz ama meraktan bi giricem serverine bakalım sizde sxe de hilesin diyenlerdenmisin
  • ben source skinlerinin 1.6 ya olan versionundan arıyorum elinde olan varsa gönderebilirmi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.