Şimdi Ara

CS 1.6 Multiplayer Mesaj Yazmak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
28.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yaw arkadaşlar multiplayer serverlarda oynarken mesaj yazamıyorum.Cheat all dead yazıyo ama yazan kişiler var.Onlar nasıl yazıyo biz de yazabilir miyiz acep yardım lütfen??

• Yapay Zekanın Yanıtı

CS 1.6'da Mesaj Yazma

CS 1.6 Chat Tuşunu Kullanma

Counter-Strike 1.6'da takım arkadaşlarınla veya rakiplerinle iletişim kurmak için bir sohbet özelliği vardır. Bu özelliği kullanmak için "T" tuşuna basman gerekir.

CS 1.6'da Chat Kutusunu Açma

"T" tuşuna bastığında bir sohbet kutusu açılır. Bu kutuya mesajını yazıp ardından "Enter" tuşuna basarak gönderebilirsin.

CS 1.6'da "/" Karakterini Yazma

CS 1.6'da sohbete komutlar girmek için "/" karakterini kullanman gerekir. Örneğin, tüm oyunculara bir mesaj göndermek için "/all" komutunu kullanabilirsin.

CS 1.6'da Kişisel Mesajlar Gönderme

Belirli bir oyuncuya kişisel mesaj göndermek için "/msg" komutunu kullanabilirsin. Örneğin, "Ali" adlı bir oyuncuya mesaj göndermek için "/msg Ali" yazmalısın.

CS:GO'da Mesaj Yazma

CS:GO'da da CS 1.6'ya benzer bir mesajlaşma sistemi bulunur. CS:GO'da "Y" tuşu sohbet kutunu açar.

Önemli Not:

• Sohbette küfür veya diğer saldırgan dil kullanmaktan kaçınmalısın.
    • Takım arkadaşlarınla iletişim kurarken net ve özlü olmaya çalışmalısın.
    • Rakiplerle iletişim kurarken saygılı ve sportmence davranmalısın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hiç bir şeyden korkmam cehaletten korktuğum kadar...
  • Y haarfine bas kardeşim
  • Y ile alakası yok. Patch indir. zamanyoneticisi.com dan patchı var onu indir. + BURADA ADAM SORU SORMUŞ YARDIMCI OLCAĞINIZA GERKSİZ MESAJLAR YAZMAYIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cs 1.6 steam almak istiyorum
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.