Şimdi Ara

Cs 1.6 garip bir sorunum var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben yaklasık 5 yıllık bir cs oyuncusuyum bunun %60 ını net cafe lerde gecirdim 3 seneye kadar masaüstüm vardı bir sorun yoktu net cafede oynarkende harika oynuyordum gercekten soyluyorum tum o videosu olan turnuvaya cıkan insanların hepsinden daha iyiydim mesela elimde deagle varken karsıma 7 kisi cıksa 7 kursunda hemen alıyordum biri karsıma cıktıgı anda tek kursun hs cok iyi oynuyordum vs vs .

laptop aldım ve suan tam bir lamerim sebebini bir turlu anlayamadım sandalye yukseklıgı meseafesı mı diyorum acaba mousemi ne fln hep düşünüyorum da her yonden bazı srunlarım var oyun mousesi almayı düşünüyorum belki mouse de sorun vardır diye

sizin fikirlerinizi bekliyorum bu sorun gercekten cok moralimi bozuyor

• Ekran küçük gelmiş olabilir alışmadığından
  • Hocam yeni bir ekran alsanız bile bu tür alışamamızlıklar olucaktır 2 3gün oynayıp hemen pes etmeyin zamanı geldiğinde masaüstünden daha iyi olduğunuzu görüceksiniz
  • Bana da oluyo arada psikolojik galiba.
  • Evde kendini raad hissedemion sürekli ebeveynin yeter artık kalk su pc den demesınden oyna konsatre olamıyorsundur ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aperion Force

Ekran küçük gelmiş olabilir alışmadığından

:)

hep aynı formda olmuyoruz
  • mouse kabiliyetim cok düştü normaline göre yani bilmiyorum surekli ne olabilr diye düşünüyorum net cafe de oynarken cok rahat oluyordu elim cok oynamaya hazır yani simdi oyle degil acaba mouse den kaynaklanıyor olabilirmi iyi bi mouse alsam degisirmi fark edermi simdi boş boş para vermekte istemiyorum hiç yaşamış birileri yokmu :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mause ve klavyen farklıdır
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.