Şimdi Ara

-= CrystalCPUID V4.15.2.451 Yayınlandı =-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  •  -= CrystalCPUID V4.15.2.451 Yayınlandı =-

Programın bu sürümünde Intel Enhanced Speed Step teknolojisine windows altından müdahele edebilmek mümkün olabiliyor. Çarpan ve Voltajı istediniz gibi değiştirebileceğiniz program bu yaptığınız değişik ayarlar için masaüstünde bir kısayol oluşturarak gerektiğinde istediğiniz ayarı anında uygulayabiliyor. SetFsb ile birlikte kullanıldıldığında O-C denemeleri yapacak olan arkadaşlara ilaç gibi gelecektir.

İndir =http://dl.crystaldew.info/CrystalCPUID

Önemli Not: Program işlemcinin normal çarpan değerinin üzerinde çarpan kilidi yokmuş gibi değer atayabiliyor ama ben bunu denemedim çünkü oldukça tehlikeli olabilir bu konuda sorumluluk almak istemiyorum. Kendine güvenip deneyecek olan arkadaşlar olumlu sonuç yazarsa eğer işlemcilerin çarpan kilitlerini kırdık demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 16 Ağustos 2008; 8:34:23 >

• hocam nasıl çarpanı normalin üzerinde atayabilecek anlayamadımki qx'lere verilen paralalara acırım öyle bir durum varsa
    yokmu arkadaşlar gözü kara bir arkadaşımız denesin şunu

O gosterdiginiz ekranda carpani istediginiz gibi ayarlayamiyorsunuz zaten, SpeedStep e gecince hangi carpani kullansin demek o alan. Zaten islemcinizin desteklemedigi carpanlarin yaninda ikinci bir X isareti cikar, kullanmazsiniz...

Tesekkurler,

Hicks
    Desktop | Corsair 5000D Airflow Case | MSI MPG A850GF 850W PSU | MSI MPG B550 Gaming Edge WIFI MoBo | AMD R9 5900X CPU | Crucial Ballistix 32GB. 3200 Mhz. (E-Die) DDR4 RAM | MSI SUPRIM X RTX 3090 24GB. VGA | Samsung 970 EVO Plus 1TB. NVMe SSD | Logitech X-540 5.1 Speaker | Logitech G930 7.1 Headset | Logitech MX Master 3 Mouse | Thrustmaster T.16000M FCS Joystick |
  • fsbyi 100 yapıp bi deneyim yanmasın haniyada boşver
    teşekkürler
  • Yanında X olan yani işlemcinin çarpanından yüksek olan çarpana tıklayınca "Set new multipler?" diyor. Yani "Yeni bir çarpan belirleyeyim mi?" diyor. Evet dedim ancak bir değişiklik olmadı. Çarpan 9 olarak kaldı. Yani çarpan kilidi kırılmadı.

University of Illinois at Urbana-Champaign (Computer Science)
  • quote:

Orjinalden alıntı: can-selcik

Yanında X olan yani işlemcinin çarpanından yüksek olan çarpana tıklayınca "Set new multipler?" diyor. Yani "Yeni bir çarpan belirleyeyim mi?" diyor. Evet dedim ancak bir değişiklik olmadı. Çarpan 9 olarak kaldı. Yani çarpan kilidi kırılmadı.

Bu kadar kolay çarpan kilidinin kırılacağını hiç zannetmiyordum ztn

[link=http://forum.donanimhaber.com/m_99593895/tm.htm]▓▓►Xiaomi Mi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: kenanclk

İntel enhanced bende pasif görünüyor

İntel enhanced nedir?bide benim anakartta 1.6 voltajın üzeri 1.8 yani ikisi arasında 1.7 gibi bi değer yok.bu program ile o aradaki bi değeri seçebilirmiyim?

• Daha basit olarak anlatmak gerekirse bu proğram ne işe yarıyor anlayamadım

• yanında 8 olan değer uygulanamıyor ama çarpan düşürmek için biosa dönmekten kurtarıyor
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.