Şimdi Ara

Crysis: Warhead™ (ÇIKTI) (115. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.344
Cevap
1
Favori
124.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: StreloK

quote:

Orjinalden alıntı: levyeli

Evet ya oyun bencede çok kısa az önce bitti tam süper bi silah bulmuştum uçak enkazının içnde oyun tamda zevklenmişti ama bitti silahı tam kullanamadan. Bence bu oyun crysisten daha akıcı. Crysis teki gibi saçma bölüm yok bunda. Hiç sıkılmadım oynarken.
    quote:

Orjinalden alıntı: Technics

oyun kısamı sürdü banamı öyle geldi

Belki Cevat Abi 2. Oyuna Koyar O Silahı Belli Olmaz.Neticede O Şekilsiz Yaratık Zımbırtılarını Tepelemek İçin Adaya Geri Dönüyoruz...

losta döndü bu oyunda harbi lost ne zaman başlıo yeni sezon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi heman_ -- 17 Ocak 2009; 11:36:24 >

• selamlar

simdi arkadaslar ben bu sistemi 1400 ytl ye toplattım .benim size birkac tane sorum olacak

ekran kartı:hıs atı radeon HD 3870 ıceq3 turbo
    ram:corsaır 2gb ddr2 800mhz
    cpu:amd athlon 64x2 dual core processor5400+
    anakart:BİOSTAR TA770 A2+
    psu:recom power engine 600watt
    hdd:500gb (markasını unuttum)
    isletim sistemi:vista ultimate 64 bit
    monitor:samsung SyncMaster 932NW

NOT:KASA,HOPERLOR,KLAWYE VE MAUSE DE BU PARAYA DAHILDİR.

simdi ben bu sistemi yazın ılk kurduğumda crysis i 1024 coz. de yuksek grafik detaylarında cok rahat kasmadan oynuyordum.aylar gecti bilgisayarıma bir suru virus fln girdi anti virusle sildim ettim hdd m de yaklasık 250 gb yuksek coz.HD ve blurey filmler fin var.zaman gectikce pc m yavasladı.daha hic format atmadım.su an crysis warhead ı 1024 coz. de orta grafik detaylarında kasmadan oynuorum ama cok nadire de olsa kasmalar meydana geliyor.arkadaslar bana bunun nedenini acklayabilir misiniz?bir de sistemimi format atıp xp ye cevirsem performansta ne gibi değisiklikler olur?ve bu sistemler (formatlanmıs haliyle)xp de gta4 oynayabilir miyim?yoksa vistada ram yukseltmem gerekli?
    VE SON BİR SORU OLARAK BU SİSTEMİN SİZCE FİYATI NEDİR?

NOT OLARAK:SİSTEMİMDE COD5 COD4 LOTR CRYİS CRYSİS WARHEAD NFS MOST WANTED NFS UNDERCOVER PS09 CS1.6 CS1.6 ONLİNE KNİGHT ONLİNE RACE DRİVER GRİD gibi daha bircok oyun bulunmustur ve hic formatlanmamıstır.ayrica cod5 te 1024 coz. de hic kasmadı sistem.

SİMDİDEN YARDIMLARINIZ İCİN COK TESEKKUR EDİYORUM

SAYGILARIMLA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi red alert2 -- 18 Ocak 2009; 11:05:26 >

• Süper Oyun yha Bole bi oyunu Hiç bi yerde BulamaYız Süper Valla
  • arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum

SAYGILARIMLA
  • Arkadaşlar selam.. Oyunu kurdum gerekli dll dosyalarını filan derken herşeyi hallettim. Oyuna giriyor ama yükleme yaptıktan sonra devam etmek için tuşa bastığımda siyah ekran geliyor ve olay bitiyor.. sonra oyun hata veriyor.. bu sorunu nasıl halledebilirim.. yardımlarınızı bekliyorum..

Bu arada notebook acer 5930 ekran kartım 9600gt directx 10 yüklü ve wista 32 bit... (ekran kartı en güncel driver yüklü)
  • kardes bir de dx9 le aç oyunu:oyunlar dosyasına giriosun crysis warhead a sağ tıklıyorsun ve play dx9 diyorsun.

KOLAY GELSİN
  • valla ne yaptıysam olmadı.. şimdi sildim, yeniden yükliyim denicem..
  • arkadaşlar ne yaptıysam sorunu çözemedim.. oyun başlarken siyah ekran gelıyor ve olay bitiyor, windows hata veriyor.. çözünürlüğü de düşürdüm vs.. herşeyi yaptım yani ama sorunu çözemedim.. yardımlarınızı bekliyorum..

daha öncede belirtmiştim ama yine belirteyim.. vista 32 bit 9600 gt ekran kartı ve directx 10 yüklü..
  • kardes böyle olmaması lazım.ben biraz arştırayım seni bilgilendirmeye calısacam:ama şunu soyliyim benim sistemimdeki sorunları hallettim ben format filan attım su anda 1280 coz de yuksek grafik detaylarında sorunsuz oynuyorum:ama şöyle bir sey var frotlines fuel war diye bir oyun var benim sistemim o oyunun önerilen sistem özelliklerinden cok daha kuvvetli ama oyuna giriyorum bölumu seçiyorum sonra bolumu yuklerken kalıyor devam etmiyor:anlatmaya çalıstığım bazen oyunlar sistem ile uyumsuzluk sağlabiliyor.
  • Doğrudur bazen öyle olabilir belki ama forumdan takip ettiğim kadarıyla epey sayıda benım cihazımdan kullananan ve oyunu oynayan var.. Bakalım bende bugun cdciye götürdüm ona söyledim durumu.. bakıcak, hatta yeni bi tane vericek oyundan. bugun elinde yokmus.. yarın aksam denerim, sonucu burda söylerim.. yinede sagol..
  • Güzel oyundur oynarız
  • sen de saol
  • arkadaşlar bu games dosyasın girip istersen crysis a sağ tıklayıp play dx9 diyoruz ya ben yanlıslıkla onu sildim tekrar nasıl onu ghetirebilirim?
  • Hiç Crysis oynamadım.Acaba nasıl bir oyundur ve oynamaya değer bir oyun mudur acaba?
  • TAbiki oynamaya değer
  • çok kısa bu oyunda ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: disasterx

çok kısa bu oyunda ya

Geçiş oyunu olduğu için kısa.

@hßk... : Oynamadıysan ayıp etmişsin, oynanır mı diye sorulur mu ya ? Al ve keyfini çıkart.
  • oyun çok güzel
  • Oyun grafiksel olarak gayet doyurucu.Birde buna güzel bir konu ve Türkce destek girdimi tadından yenmiyor.Nano giysi özelliği ise ayrı bir lezzet.Yanlız bu yapay zeka biraz daha gelişse çok hoş olur.Hep tek tabanca takılıyoruz oyun biraz daha ekip ruhuna dayanmalı bence.Birde zorlayıcı düşman yoktu.İlk oyunu oynayanlar bilir şu mezarlıktaki 3 tane çakma nano giysili askerle kapışmayı.O bölüm hem zor hemde çok zevkliydi.Oyunun bu serisinde birkaç defa nano kıyafetlilere denk geldim,onlarında kafalarına 3-5 mermi çakınca yattılar.Gerçi en üst zorluk seviyesinde oynamadım ama ahım şahım birşey çıkmaz karşıma.serinin üçlemesini sabırsızlıkla bekliyorum.

Birşey sorucam bu plazma nasıl birşey?Ben yere mone makinalıyla imha ettim.
  • oyun pek ilgimi çekmedi 1'i yüklediğim gibi bitirmeme rağmen
  • 
Sayfa: önceki 113114115116117
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.