Şimdi Ara

Crysis : DX9 ve XP Üzerinden DX10 Grafikleri Görülebilir mi?Detaylar İcerde !! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
242
Cevap
0
Favori
19.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: multeci

ya dx10 olmayan bi kartda very hıgh açılamıyor diye veryhıgh ın getirdikleri tamamen dx10 a özgü olacak diye bi şart mı var?
    baktılarki dx9 un en baba kartı bile yüksek ayarda pek bi performans vermeyecek, oyüzden dx10 efektlerini very high ın kapsamına koydular, vede kitlediler nede olsa veryhıgh da oynayamaz dx9 sahipleri diye, sonra bu fix i millet çözdü ve dx9 da görünebilecek ama veryhıgh ın kapsamında olan efektleri açığa çıkardılar demekki.
    heralde crysis bu oyunu aslında dx9 üzerinde daha çok çalışarak hazırladı ve dx10 çıkmasada güzel kartlar çıkacak azda olsa zorlanarak oynatacaktı oyunu hıgh end ler. sonra ortaya dx10 da çıkınca onuda eklediler ve oyun tam sistem avcısı oldu.
    o veryhıgh ayarındaki çoğu efekt bence sadece dx10 a özgü değil. sonuçta dx10 diye birşey çıkmasaydı bu 8800 ler 2900 ler dx9 un şuan olduğu gibi en iyi kartları olacaktı. ve bu oyunuda gene bu değerlere yakın bi şekilde oynatacaktı bu kartlar. ama bide dx10 efektleride eklenince bu kartlar full ayarı rüyada görür oldu. yani bence oyundaki çoğu efect dx9 lada elde edilir ama kaliteyle orantılı olarak gene kasar.
    cm dirt i örnek vereyim oda çok kasıyor ve çok güzel görüntülere sahip ama dx10 değil..

ss ler eklendi

dx9 ve dx10 arasinda fark yok

demekki neymis

dx10 yalanmis tamamen fake mis

• fark var texture'lara dikkat edersen dx10 olanin texture'lari daha net gorunuyor

cozunurlukleri daha yuksek. texture cozunurlugunun de dx9 ile dx10 ile hicbi alakasi yok!

ayrica tek fark da bu !!

demek ki crysis'de dx10 tamamen YALAN.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 29 Ekim 2007; 4:16:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: annihilator

fark var texture'lara dikkat edersen dx10 olanin texture'lari daha net gorunuyor

cozunurlukleri daha yuksek. texture cozunurlugunun de dx9 ile dx10 ile hicbi alakasi yok!

ayrica tek fark da bu !!

demek ki crysis'de dx10 tamamen YALAN.

su farki bana da bir anlatsana

dx9 da uzak daha net gozukuyor

acaba dx10 da uzagin daha boyle blur gorunmesine mi fark diyorsun ?

16x af hasmet de acik deil

acaba ondan olabilir mi

bu arada crysis dx10 bariz yalan bencede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 29 Ekim 2007; 4:17:22 >
  • yok abi dx10 kesin yalan zaten de

o daha net olmasi AF'den de olamaz AF cok yakin mesafeleri etkilemiyor

benim dedigim fark en net, sol yakindaki kutunun uzerindeki dokularda belirgin...

gecenin korunde farkettigimiz skandala bak ya !

DX10 elementlerini 7000 serisi bi kart 8800'le tamamen ayni gosteriyor puhauau

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi annihilator -- 29 Ekim 2007; 4:19:46 >
  • microsoft şimdi crytek'e dava açarmış böle bi açık bıraktılar diye

eger dx10 un xp altında oynanabilecegi kanıtlanırsa bu oyunla resmen rezil olucak microsoft başka bişey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pukaa -- 29 Ekim 2007; 4:23:06 >
  • Merhaba,

SS'ler aynı değil, @Haşmet'inkinde karakter 1 adıma yakın daha geride ve silahı biraz daha eğik, bu da demektirki ışık dahil herşeyin açısı değişiyor ve karşılaştırılamaz. @Haşmet lütfen save başladığı anda SS alır mısınız?

Teşekkürler,

Hicks
  • quote:

Orjinalden alıntı: hicks

Merhaba,

SS'ler aynı değil, @Haşmet'inkinde karakter 1 adıma yakın daha geride ve silahı biraz daha eğik, bu da demektirki ışık dahil herşeyin açısı değişiyor ve karşılaştırılamaz. @Haşmet lütfen save başladığı anda SS alır mısınız?

Teşekkürler,

Hicks

bendeki tamamen ayni

ama tabi 1680 pixel deil

Crysis : DX9 ve XP Üzerinden DX10 Grafikleri Görülebilir mi?Detaylar İcerde !!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 29 Ekim 2007; 4:26:26 >

• quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

annihilator sana zahmet koysana

sende su anda xp olmasi lazim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 29 Ekim 2007; 4:29:13 >
  • quote:

Merhaba,

Teşekkürler,

Hicks

ya bi adım geri ileri o kadar farketmez sonuçta arada fark olsa bağırırdı biraz değilmi? besbelli fark yok arada olsa bile mercekle incelemek lazım.
    ama bence aradaki farkı, yakındaki bişeylere mesela bi askeri araca bi ağaca bakarken ss alarak karşılaştırsak. gerçi shader efekti resmen aynı duruyor sm4 te yalan o zaman ilginç yani bunu bu dosyaları kim nasıl üretmiş nerden bulmuş nasıl olmuş anlamadım sadece kiliti açmayamı yarıyor açılıncada ortada ble bi düzenin olduğumu ortaya çıkıyor yani?
    o zaman harbiden microsoft dava açar crysis e bi kilidemi emanet ettin büyük yalanımızı diye :D

• Merhaba,

Bunu rica etmemin sebebi @Haşmet'in görüntüsünde namlunun sol tarafındaki yansımanın bariz bir biçimde çok daha iyi olması benim SS'e göre.

Teşekkürler,

Hicks
  • quote:

Merhaba,

Bunu rica etmemin sebebi @Haşmet'in görüntüsünde namlunun sol tarafındaki yansımanın bariz bir biçimde çok daha iyi olması benim SS'e göre.

Teşekkürler,

Hicks

evet o benimde dikkatimi cekti

belkide dx9 daha iyidir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeFurkan -- 29 Ekim 2007; 4:35:35 >
  • vay be bizim foruma bak sen tartışa tartışa kimlerin oyunlarına çomak sokup ne büyük oyunların perde arkasını aralıyoruz, zaten baştan beri bu dx10 olayında bi acayiplik vardı ya, adamlar parayı götürüyor valla bizi kandırıp ne diyelim
  • Arıyorum ben Uğur Dündar'ı

Olayların perde arkasını vatandaş görsün
  • quote:

Orjinalden alıntı: FxmaN

Arıyorum ben Uğur Dündar'ı

Olayların perde arkasını vatandaş görsün

bence flash tv ye verelim

farklari ok lar ile boyle ekrana yansitir
  • microsoft birde diyordu

dx10 u xp ye entegre etmek imkansiz yapisal farkliliklar diye

entegreye gerek yokki dx9 bile calisitiyor
  • ee baktılar artık xp satışı durdu, yeni bişeyle insanları kandırmak lazım deyip kolları sıvadılar, tabi doğal olarak vista satışının fazla olabilmesi için pc'ye en büyük yatırımı yapan pc oyuncuları hedef alındı ve ortaya henüz tam olarak işlenmemiş bir dx9 dururken, dx10 ve sadece vista'da çalışcak saçmalığı uyduruldu
  • günaydın
    save dosyalarını nereye aktarıyoruz ben bulamadım da
  • valla benim görüşüm şu ana kadar ki ss lerden sadece bu kadarcık dx10 farkı için iyibir dx9 kartı olanlar için dx10'a geçmeye gerek yok.
  • cof senin 7600gs ddr2 mi ddr3 mu

ben medium 1024 de oynuorm clocklu 7600gs sonicle 30 35 40 fps civarı gzl yani

demekki 7xxx ler gösterebiliyor haa herseyi

7950gtx fln 7 serisinin ust kartları ile biri denerse daha hos olur
    ati x1xxx serisi ilede denese biri olede gzl olur

bu arada dx10 adamlara milyar dolarlarca para kazandıran içi bos bir yalan cıktı.

vista nie yukleyeyim.
    web dizayn pc sinde e6600 var 1gb ddr2 800 ram var o/b vga var 965g aleti acıosn ramin %70 ini kullanıo bide oyunlardada daha dusuk xp den
    vista tamamen palavra vistanın goruntusunu temalarla xp de veriyor zaten

• arkadaşlar sizden bir şey rica etsem.

xp de high ile very high arasında ne kadarlık bir fps düşüsü var?

vistada dx10 da high ile very high arasında ne kadarlık bir fps düşüsü var?

bu arada vista almakdan yırttım gibi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.