Şimdi Ara

CRYSİS DİREXCT 11 HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler geforce gt555 m ekran kartım var dırect 11 yuklu uymlu yani bırde ıntel grapıchs famıly var ekran kartı olarak oyun acılmıyor yukledıım dırexct 11 hatası alıyorum yardımcı olabılecek varmı kesin olarak

• Onboard ekran kartıyla açmaya çalıştığı için oda 10 destekli olduğu için bu hatayı alıyorsun dizüstü pclerde oluyordu bu dizüstü kullanıyorsun sanırım üstündeki diğer ekran kartıyla açmanın yöntemi vardı ama ben bilmiyorum onu araştır
  • quote:

Orijinalden alıntı: anteplee35

evet sonunda buldum arkadaslar ama sınırden oyunu sılmıstım tekrar yuklıcem :D neyse ..... sagolsun :D çöuzumu anlatayım nvıda denetım masasına gırın yanda psyhx gıbı bı ayar sekmesı var ona tıklayın gordugunuz gıbı 2 ekran kartı gozukuyo ve kullandıgınız sktrı boktan bı ekran kartı aktf bende öledı nvıda geforce 555m ekran kartını sectım ve uygula dedım buyuk ıhtımal sorun cozuldu beyler gpu z ıle bakıyodum ılk hd grapıch famıly acılıydı nvıda ıkıncı planda bunun nedenıde optımus teknolojısı oyunlar bunu bılmıyo :D normalde oyunu acarken o akfıt olmalı :D ama oyun ne bılsın :D

Saol herkesin yararlanması için başlığı değiştirebilirsin
  • sorun çözuldu pc kenarında bı tus buldum bu arada pc lenova y570 i7 :D yanından bı tus var onu saga dogru ıttrınce yuksek performans ıcın uygulama secın dedı crysısı sectım oyun acıldı tekrar sola ıttırdım tusu guc tasarufuna gectı bu kadar basıt mıs 1 aftadır ugrasıyodum pc kenarında bı tus arayın beyler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.