Şimdi Ara

Crysis 2 Sistem Yapalım... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
0
Favori
2.438
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kingoflegends

quote:

Orijinalden alıntı: Emre_1645

Q8300 4 GB RAM 9600GT 1GB EKRAN KARTI. GTX 460 ALIRSAM OYUNU FULL AÇARIM.

Bir de işlemciyi değiştirirsen full açarsın.

ne değiştirecem be işlemcim süper.
  • quote:

ewet ışlemcınde hıc bır sıkıntı yok dostum kıngoflegend bır b o k tan anlamıyor sadece abarta abarta bos bos konusmus zaten yazdım yazıyı gorunce anlamıs sındır demek ıstedımı orada da ıslemcının ıı oldunu belırttım sadece boş konuşmuş bir arkadaş kıngoflegend dedıklerını aldırma full ayar oynarsın

sana gelınce vasıyet gayet guzel alet sanırsam asus n61jq kullanıyorsun hıgh-medıum rahat oynarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: emptychat2

quote:

ewet ışlemcınde hıc bır sıkıntı yok dostum kıngoflegend bır b o k tan anlamıyor sadece abarta abarta bos bos konusmus zaten yazdım yazıyı gorunce anlamıs sındır demek ıstedımı orada da ıslemcının ıı oldunu belırttım sadece boş konuşmuş bir arkadaş kıngoflegend dedıklerını aldırma full ayar oynarsın

sana gelınce vasıyet gayet guzel alet sanırsam asus n61jq kullanıyorsun hıgh-medıum rahat oynarsın

yok toplama pc benimki..
  • Hayal mi görüyorsunuz kardeşim bu oyun konsol uyarlaması olacak. yani sizin yazdığın sistemlerin çok daha altında sistem gerektirecektir. Yorumlara baktıkça oyun oynanacak değil de kuantum hesaplaması yapılacak bilgisayar lazım galiba diye düşündüm. . Ve oyun da grafiksel açıdan hayal kırıklığı olacaktır. Çünkü ana hedef konsollar. Ama sadece bilgisayar için olsaydı grafikler harika olabilirdi. Hadi hepsini boşverin diyelim. Kimse sadece 5000 dolarlık bir pc de çalışabilecek bir oyunu almaz ve kimse de sadece 5000 dolarlık bir pcde çalışacak bir oyun da yapmaz. Crytek bu durumu, ilk oyundan çok iyi tecrübe etti. Para kazanmak istiyorsa biraz grafik kalitesinden ödün verip daha fazla insana ulaşacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censef57 -- 2 Kasım 2010; 2:13:42 >
  • Q6600 @ 3.2
    2GB 2X1 CORSAIR XMS2 DDR2 1000MHz RAM (YANNŞ HATRLAMIYOSAM)
    ASUS P5KC
    ASUS 8800GS (bunun değişmesi gerek artık)(ramleride 4 yapmak lazım)
    650WATT TAGAN PSU

şu haliyle lowda çalıştırır ama gtx480 alsam highda çalıştrrm onu
  • quote:

Orijinalden alıntı: censef57

Hayal mi görüyorsunuz kardeşim bu oyun konsol uyarlaması olacak. yani sizin yazdığın sistemlerin çok daha altında sistem gerektirecektir. Yorumlara baktıkça oyun oynanacak değil de kuantum hesaplaması yapılacak bilgisayar lazım galiba diye düşündüm. . Ve oyun da grafiksel açıdan hayal kırıklığı olacaktır. Çünkü ana hedef konsollar. Ama sadece bilgisayar için olsaydı grafikler harika olabilirdi. Hadi hepsini boşverin diyelim. Kimse sadece 5000 dolarlık bir pc de çalışabilecek bir oyunu almaz ve kimse de sadece 5000 dolarlık bir pcde çalışacak bir oyun da yapmaz. Crytek bu durumu, ilk oyundan çok iyi tecrübe etti. Para kazanmak istiyorsa biraz grafik kalitesinden ödün verip daha fazla insana ulaşacaktır.

vay arkadaş ya bu siteyi gezdiğimde sanki oyunları bu sitedekiler yapıyo sanıyorum_? grafiksel acıdan hayal kırıklığı olacagını hiç sanmıyorum, crysis adını grafikleri ile duyurduysa bu özelliğinden ödün vermez bence, consol da deil asıl pc de zevkli bu tür oyunlar ve adamlar her türlü pc de oynanacak şekilde grafik secenekleri koyuyolar oyuna ki herkez alabilsin diye. 5 bin dolarada gerek yok 1500 tl full hd full görüntü oynamaya yeterde artar bile.

• o zaman ben dx9 da full ayarda oynarım
  • Orijinalden alıntı: emptychat2

Yok Dostum Lenovo Y560 ModeLi.. Umarım.. Notebook GeLsin Bi. iLgin İçin Teşekkür Ederim =)
  • grafikleri bırakın dişe dokunur kaliteli bir kurgusu olsun. Niye hiçbir oyun MGS gibi heyecanlandırmıyor beni ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: güllaççı

grafikleri bırakın dişe dokunur kaliteli bir kurgusu olsun. Niye hiçbir oyun MGS gibi heyecanlandırmıyor beni ya

MGS4 KADAR SIKICI BİR OYUN GÖRMEDİM BENDE

bak ne kadar farklı zevkler
  • quote:

yok toplama pc benimki..

yok zaten alttakı yorumu sana yapmatım vasıyet nıcklı arkadaşa yaptım
    quote:

Yok Dostum Lenovo Y560 ModeLi.. Umarım.. Notebook GeLsin Bi. iLgin İçin Teşekkür Ederim =)

bırşey deıl amacım yanlış bilgilendirmelerı onlemek laptopun gayet guzel bende ondan alacaktım çok ıı bır fıyata bulmustum ama kaçırdım sonra acer ı buldum ya bırde bır şey sormak ıstıyorum ekran kartının performansı nasıl mesela 5650 ile arasında kaç fps oynuyor bırde gta4 kurulu ıse aldıgın fps yi soylersen çok ıyı olur
  • ne zaman çıkacak bu Crysis. Bekle bekle ağaç olduk :)
  • quote:

quote:

yok toplama pc benimki..

yok zaten alttakı yorumu sana yapmatım vasıyet nıcklı arkadaşa yaptım
    quote:

bırşey deıl amacım yanlış bilgilendirmelerı onlemek laptopun gayet guzel bende ondan alacaktım çok ıı bır fıyata bulmustum ama kaçırdım sonra acer ı buldum ya bırde bır şey sormak ıstıyorum ekran kartının performansı nasıl mesela 5650 ile arasında kaç fps oynuyor bırde gta4 kurulu ıse aldıgın fps yi soylersen çok ıyı olur

Dostm Notebook Daha GeLmedi Sipariş Verme Aşamasındayız Fiyat oLarak Uygun Bir Miktarda YakaLadığımda aLmayı Düşünüyorum. Ekran Kartına GeLince, ArkadaşLarım KuLLanıyor OC iLe 5650 ve 5730 Hemen Hemen Aynı Performansı YakaLıyormuş. Ama Tabi 5730 a OC Yaptıgımızda Performans Ve Fps de DeğişikLik oLuyormuş.. KuLLananLarın SöyLedikLeri Bu ŞekiLde. Notebook'u aLdığımda Pm YoLLarım Sana Daha DetayLı ;)

• 2011'İn İlk Çeyreğinde...
    Oyun Türkçe Dil Desteği Bulundurucak Ayriyetten Türk Oyunculara Ufak Bir Süpriz İçericekler...
  • Benimkide çalıştırır heralde

x6 i7 falan gerek olmaz ya.3D de o kadar gerekli değil.
  • AMD PHENOM II X4 925 2.8 Ghz @3.2 Ghz
    ASUS M4A88TD-M
    ASUS EAH4850
    CORSAİR XMS3 1600 Mhz 4gb

Nasıl oynarım yani mediumlu karışık bir ayarla rahat oynar mıyım?
    Ekran kartım biraz zayıf.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hüseyin-

AMD PHENOM II X4 925 2.8 Ghz @3.2 Ghz
    ASUS M4A88TD-M
    ASUS EAH4850
    CORSAİR XMS3 1600 Mhz 4gb

Nasıl oynarım yani mediumlu karışık bir ayarla rahat oynar mıyım?
    Ekran kartım biraz zayıf.

İşlemcine o.c yapman gerekiyor.Ekran kartın kötü sayılmaz ama crysis 2 gibi bir oyun için elbette kötü bir kart.

Oyunu low-medium karışımı oynarsın.Textureleri ve gölgeyi lowa alırsan dx 10 da da oynayabilirsin.
  • quote:

quote:

Sen kafayı yedin heralde.Oyun boşuna 6 çekirdek destekli geliyor değil mi?Sanki arkadaşın işlemcisi i7 falan da değiştirmesine gerek yok.Daha crysis i fullde oynatmayan bir işlemcinin 2.sini nasıl fullde oynatacağını çok merak ediyorum.
    Birşey biliyoruz da tavsiye veriyoruz

Bu arada ben kingoflegendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi David Attenborough -- 11 Kasım 2010; 16:43:16 >

• ARkadaslar gercekten merak ediyorum simdi biz crysis 2 için cok rahat 1.000 Tl sistem alabiliriz (yani coğumuz gözünü karartır imkanı varsa alır) ama peki almak mantıklı mı? yani bir ps3 bu gün 550 TL (kampanlayaları takip ederseniz) Xbox keza 600 Tl 650 TL (Wii yi katmıyorum o gari başka bişi)

pc ps3 den daha mı iyi oynatıyor ? (klavye mause yerine joistik kullanmak bence bir dez avantaj ama onu geçtik grafiksel ve efekt olarak)
  • Pc de oyun oynamak bir tutkudur.Oyunu yüklemek,yüklerken beklemek,beklerken açılıp açılmama endişesi,açılırken nasıl oynayacağım endişesi,oynarken nasıl daha iyi oynayabilirim endişesi.

İşte pc oyunculuğu böyle birşey ve tüm bunlara kesinlikle değer

Grafik ve kontrol olarak iyi bir pc her türlü konsolu ezer geçer
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.