Şimdi Ara

CRYSIS 2 Remastered Oyundan Atma Sorunu - Epic Games Versiyonu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.176
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhabalar..


    Epic Games'ten geçtiğimiz aylarda CRYSIS Remastered Trilogy versiyonunu aldım. Geçenlerde 1.oyunu sorunsuz şekilde oynadım bitirdim. Dün 2.oyunu indirdim oynamak için ancak oyun açılıyor menüde falan sorunsuz gezebiliyorum sıkıntı yok ama oyuna başla dedikten sonra yükleme ekranı geliyor ve yükleme dolmak üzereyken oyundan atıyor..


    Defalarca dosyaları doğruladım kendimce uyumluluk sorununu giderdim falan ama bu sefer hiç açılmadı oyun. Eski haline getirdim açılıyor ama yükleme ekranında gene atıyor. İnternette var sorunu yaşayanlar ama net bir çözüm bulamadım. Başına bu sorun gelen bi arkadaş varsa veya çözümü bilen yardımcı olursa sevinirim. İade süremde haliye doldu aylar oldu çünkü alalı. Sistemim güçlü bir sistem ondan yana sıkıntı yok. İşletim sistemim Windows 10 bu arada..


    Teşekkürler şimdiden..




  • Sorun çözüldü...


    Buraya internetten aynı sorun için çözüm arayan arkadaşlar için yazıyorum.


    O kadar araştırdım ettim ama bulamadım çaresini. Sonrasında kendim tahmini olarak hem Epic Games Launcher'ın hemde Crysis 2 Remastered'ın dosya konumlarına gittim ve .exe dosyalarına sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra uyumluluk sekmesini açtım. Her ikisinde de yönetici olarak çalıştır butonu ile windows 8 uyumluluğunda çalıştır tikini işaretledim uygula dedim ve tamam'a basarak çıktım. Sonrasında ilk denememde oyuna girdim ve 1 saattir sorunsuz oynuyorum.



    CRYSIS 2 Remastered Oyundan Atma Sorunu - Epic Games Versiyonu


    CRYSIS 2 Remastered Oyundan Atma Sorunu - Epic Games Versiyonu
  • Hocam merhaba,


    açtığınız konu ve çözüm cevabınız banada ilaç oldu :) Bende de oyunun ilk save inde atıyordu oyundan. Çözümü denedim bende de sorun yok artık :)

  • Steam versiyonu açılmıyor, maalesef konudaki çözüm işime yaramadı.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.