Şimdi Ara

Crysis 2, Playstation 3'te 720P Olacak (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
5.286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • vallha 1080p 120 hz 3D olunca pclerde yanına bile urayamaz gibi... konsolar
  • Tabiki uğrayamazda ama insanlar şunu unutuyor 500TL'ye konsol alabiliyorsun ve bu fiyata bu oyunu iyi kötü oynuyorsun konsolların F/P oranı çok iyi ;)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Bl@ckbox

    Tabiki uğrayamazda ama insanlar şunu unutuyor 500TL'ye konsol alabiliyorsun ve bu fiyata bu oyunu iyi kötü oynuyorsun konsolların F/P oranı çok iyi ;)

    ve ps3 te 3D özellik verebiliyor
  • konsolda f/p olayı çok iyi diyorsunuzda... 1 oyun 100tl den başlamıyormu? burda pc kullanan kaç kişi oyunlarını gidip kutulu alıyor merak ediyorum :). PC ye çıkmayan süper konsol oyunları var.Ancak pc de feci oyunlar var. World of Warcraft, Starcraft 2,SWTOR falan. Metal Gear Solid: Rising,Call of Duty: Modern Warfare 3,Battlefield 3,Darksiders 2,Devil May Cry 5,Doom 4,Hitman 5,Diablo 3,Duke Nukem 3D ve dahası bilgisayara da çıkacak ve muhtemelen bu oyunlar çıkar çıkmaz gününe indirecek herkes :).



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 7 Nisan 2011; 0:51:21 >
  • bence hepsinin yeri farklı arkadaşlar.burda önemli olan bütçedir.çok ama çok paran varsa pc en iyisi .fakat her yıl pc ni güncellemen gerekiyor.bütçesi kısıtlı birisi için 23 inç monitör ve xbox 360 yeterde artar bile.bende ps3, wii vede pc var.monitörümü sipariş verdim.bence bir oyuncu önce oynamak istediği oyunlara ve bütçesine göre yolunu çizecek, sonrada kendisine uygun olan konsolu veya pc yi alacak.bütçen uygunsa ve oyunların hepsini istiyorsan o zaman hepsini al, kendinede bir oyun odası ayarla, ses sistemin, oyun koltuğun... zaten hepimizin hayalide budur.tabi gerçek bir oyuncuysak...birde sistemlerle fazla uğraşmayın, önemli olan oyundur ve oyunu oynamaktır...
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.