Şimdi Ara

Crysis 2 ile ilgili bir sorum var.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar xboxtaki crysis 2de dil desteği yok mu? Yaklaşık 6 ay önce falan ingilizce oynamıştım. O zaman da bulamamıştım. Sanırım türkçe yok. Herkeste ingilizce mi?
    Bir sorum daha var. Ayarlar bölümünde 3D ile ilgili bir yazı var. Basınca bir yazı çıkıyor. Sanırım TVmin desteklemediğinden bahsediyor. Peki bu özellik ne tür TVleri destekler? Bu 3D özelliği açıldığında ne oluyor. Oyunu 3D gözlüklerle 3D olarakmı oynuyoruz?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

• Türkiyeden satın alman lazım Türkçe için.3D TV alman lazım onun içinde 3D gözlükle 3d oynuyorsun tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Hadoken

Türkiyeden satın alman lazım Türkçe için.3D TV alman lazım onun içinde 3D gözlükle 3d oynuyorsun tabi

Crysis serisine nedense bi türlü ısınamadım ama türkiyede az sayıda türkçe oyun var o yüzden yeri ayrı ve şu ana kadar hiç bir oyunda 3 boyutlu seçeneği görmedim için şaşırdım. Neyse sağol
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdrcnrbyrm

quote:

Türkiyeden satın alman lazım Türkçe için.3D TV alman lazım onun içinde 3D gözlükle 3d oynuyorsun tabi

Crysis serisine nedense bi türlü ısınamadım ama türkiyede az sayıda türkçe oyun var o yüzden yeri ayrı ve şu ana kadar hiç bir oyunda 3 boyutlu seçeneği görmedim için şaşırdım. Neyse sağol

Xbox'ta 3D sayısı az çünkü kaldırmıyor sorunlar çıkarıyor PS3'te çıkan oyunların %90'ı 3D destekli
  • quote:

quote:

quote:

Xbox'ta 3D sayısı az çünkü kaldırmıyor sorunlar çıkarıyor PS3'te çıkan oyunların %90'ı 3D destekli

hnm bilmiyordum.Gerçi PS3üm olduğunda da oynayamayacaktım evde 3D TV yok Crytek'te de ne yetenek varmış. Diğerleri 3D özelliği koymazken adamlar CryEngine 3 gibi iyi bir motorla 3D seçeneği getirmişler.

• bu arada crysis 2 yi gold üyelik ile online oynuyabiliyormusunuz? almayı düşünüyorum
  • online oyun için gold live gereklidir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Berserk (ile ilgili bir sorum var)
    10 yıl önce açıldı
    Sistem 4 ile ilgili soru?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende gold üyelik varda birde online pass diye birşey var o yüzden sordum sadece gold yeterlimi anlamında
  • quote:

quote:

quote:

%90'ı 3D destekli mi? Neremle gülecegimi sasırdım gercekten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konsol oyunlarını 3D oynamamak bir kayıp değil gerçekten. Zaten derinlik harici hiçbir şey yok, bir de üstüne çözünürlük düşüyor, görüntü kötüleşiyor. Üstelik gözünüzü de yorar, evde gerekli herşey olmasına rağmen hiç 3D oyun oynamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Konsol oyunlarını 3D oynamamak bir kayıp değil gerçekten. Zaten derinlik harici hiçbir şey yok, bir de üstüne çözünürlük düşüyor, görüntü kötüleşiyor. Üstelik gözünüzü de yorar, evde gerekli herşey olmasına rağmen hiç 3D oyun oynamam.

hocam çoğu oyunda yüzeysel olduğu için hiç heyecan vermiyor ama yeni çıkacak oyunlarda derinlik arttırılacak ozaman dehşet olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

Konsol oyunlarını 3D oynamamak bir kayıp değil gerçekten. Zaten derinlik harici hiçbir şey yok, bir de üstüne çözünürlük düşüyor, görüntü kötüleşiyor. Üstelik gözünüzü de yorar, evde gerekli herşey olmasına rağmen hiç 3D oyun oynamam.

hocam çoğu oyunda yüzeysel olduğu için hiç heyecan vermiyor ama yeni çıkacak oyunlarda derinlik arttırılacak ozaman dehşet olur

Yeni konsollarla birlikte 3D oyunların artacağı söyleniyor. Dediğin gibi sorunlar düzeltilir.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tablocu

quote:

Yeni konsollarla birlikte 3D oyunların artacağı söyleniyor. Dediğin gibi sorunlar düzeltilir.

Artik tek çare 3d games

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.