Şimdi Ara

Crysis 2 gerektiğinden düşük fps vermesi ve drop sorunu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
145
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sistemim: 4060 ti i5 12400f 16gb ram


    1920X1080 çözünürlükte, tüm grafik ayarları full. 80-100 fps arası alıyorum ortalama ve çok fazla drop giriyor fps 30 lara düşüyor. Böyle bir sistemde böyle olmaması lazım, sorun ne olabilir? Yardımcı olursanız çok sevinirim.





  • Oyunu on beş dakika oynadım ve dondu 3-4 saniye sonra da oyundan attı.

  • 2 mi 2 remastered mi?

  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt

    Crysis 2 remastered


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baktim 9 gb ve asagisi ram kullaniyor rx580 le. Ama hafif bi atlama hissettim sanki. Usb Hdd den oynadigim icin de yapabilir. Bilemedim. De ben de oylr 30 lara dusme olmadi. 100 se 80.
    Psu vs problemli olmasin?? Bu oyunlar genelde islemciye abanir. Psu ya da anajart sogytucu gibi sorunlar fps yi dusurtebilir.dosya dogrulama da deniyebilirsin.
    Elimde nvidia yok. Ama genel olarak nvidia kartlar boyle eski motorlu oyunlarda aptallasabiliyor. Ben nvidia kullanirken sanal makinede aciyordum oyunlari.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt

    Bilgisayarı alalı üç hafta oldu, rise of the tomb raider de aynı ayarlarda 150-160 arası fps veriyordu. Ets 2 de ise ortalama 100 fps veriyor, ara sıra 80 lere de düştüğü oluyor tabii. Yirmi beş bin liralık sistemin bu oyunlarda bu kadar düşük fps vermesi can sıkıyor, insanın morali bozuluyor gerçekten. Ekran kartı güncellemesini, işlemci güncellemesini, anakart güncellemesini ve windows update i hepsini yaptım. Her şeyim de güncel yani sorun nerede anlamış değilim. Eminim yardımcı olabilecek vardır, yardımcı olursanız çok sevinirim gerçekten. Bu durum iyice can sıkıcı bir durum 4060 ti i5 12400 f + olarak ddr5 sistem böyle bir sistemin bu oyunlarda bu fps i vermemesi gerekiyor gerçekten. Bu arada valorant da ortalama 300 fps alıyorum. Yorumlarınızı bekliyorum, her şeyi deneyeceğim.

    NOT: Windows 11 home işletim sistemi kurulu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RYCLES -- 8 Ocak 2024; 13:6:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tek oyuna bakarak moralinizi bozmayın. bizde bi söz vardır kafana takacağına kafanı kır.

    o oyun remastered. ve remasteredi pek de düzgün bi oyun da değil diyorlar. hoş ben bi sıkıntısını gördüğümü söyleyemem.

    yeni pc yeni oyunda düzgün çalışır. möisal bende de rx580 var. ve 98 yapımı half lifede 350 fps üstünü zor görüyorum. ve kart uyuyor resmen. ben de mi şimdi sinir olayım :D yeni oyunlarda problemb var mı ona bakın bence siz.

  • Hocam yorumun için teşekkür ederim ama oyun pek eski de değil aslında, 2022 kasım ayında çıkmış oyun. Bu arada half life demişken cs 1.6 da 180 fps alıyorum :)

    Bu fps değerleri bu sistem için hiç normal değil, ya ben bir şeyleri yanlış yapıyorum ya da sistemde bir sıkıntı var.

  • RYCLES R kullanıcısına yanıt
    1. oyun yeni değil. eski motor üzerine bna edilmiş. yeni makineler için kodlanmış ıolarak çıktı. ama burda kodlandığı söylenen makineler daha çok konsollar :D ki konsollarda biliyorsun ki gpu şu anda amd. sende var nvidia. crysisin sadece ilk oyunu ile oınun genişleme pakedi olan warhead nvidia uyumluydu. diğerleri nvidia reklamı ile çıksa da hep amd de daha iyi sonuç vermişti. motoru öyle yazdılar zaten temelde :D
    2. half lifede motor yüzünden sorun yaşıyorsun. konsolu aç orda fps_override 1 ve fps_maks 400 yaz. fps uçar. bi de oyunu açtığında görev yöneticisi ayrıntılardan oyunu bulup benzeşme menüsünden ilk izleğe erişimi kapat. hoş sende amd kadar çok çekirdek yok ama yine fayda edicektir.
    3. bir de son sorum. sen discord kullanıyormusun?
  • Gerçekten bu işten anlayan bir başka oluyor :) İçim rahatladı şu anda, bu arada cs 1.6 da bir kod yazarak 800 fps yaptım. ETS 2`de de pek iyi bir sonuç alamıyorum, bazı yerlerde 160 fps oluyor bazı yerlerde ise 60-70 e kadar iniyor. Discordum var rycless. Yakında Forza Horizon 5 yüklemeyi düşünüyorum, birde onda test edeceğim.

  • RYCLES R kullanıcısına yanıt

    dc içn link lazım.

    o kadar fps nvidia kartlarda buga neden olabiliyor. amd kartlar bug oluşacaksa kendini frenler. ama nvidia frenlemez ve oyun keyfin baltalanabiliyor. -halo combat evolved da yaşadım.-

    sen 400 500 de falan tut bence.

    ets için kart yüke bindiğinden yapıyor olabilir.

  • zombi7406 Z kullanıcısına yanıt

    Hocam link olayını çözemedim ya, istersen sen dc ismini ver bana ben ekleyeyim. Yüke bindiğden dolayı yaptığını söylemişsin, peki buna nasıl engel olabiliriz? Şu Forza Horizon 5 i yükleyeyim de yakın zamanda test edeyim ya, yoksa kafayı yiyecem :D

  • Crysis 2 gerektiğinden düşük fps vermesi ve drop sorunu

    sunucuya sağ tık yapınca bu menüden davet linki alabilirsin

    benim nickim yolgezer74

    yüke bindi dediğim de ekran kartının o oyunad gücü o kadar olabilir. bilemiyorum. ama ets 2 nin son güncellemeleri gerçekten ağır. yıllardır destekleniyo o oyun.

  • Hocam şöyle aldığım sistemin linkini atayım https://www.gaming.gen.tr/urun/390154/sunrise-13100f-intel-i3-13100f-galax-geforce-rtx-4060-ti-ex-1-click-oc-8gb-16gb-ram-500gb-m-2-ssd-gaming-bilgisayar/#reviews

    Bu arada i5 12400f var bende, özelleştirerek aldım alırken. Yorumlara bakıcak olursanız adamın biri Forza 5 ve Gta 5 de en düşük 160 fps aldığını söylüyor max grafiklerde. Ve onda muhtemelen i3 takılı, sistemi özelleştirmiş olsa belirtirdi. Ben ETS 2 de 80-100 fps alıyorum, bu hiç normal değil ve zaten ETS 2 de 80-100 fps veren bir bilgisayarın Forza Horizon 5 i kaldırması bile çok şüpheli.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.