Crysis 2 Yi Yükledim Aldığım adam Kaldırır dedi Gerçi Kaldırdı ama Arada Donuyor kitleniyor vb şeyler oluyor Ne Yüzünden Donduğunu Söylerseniz Sevinirim Şmdiden Teşekkürler
Sistem Özelliklerim: 4 Gb Ram DDR3 Intel Core i3 Pcu 550@ 3.20 GHz Ekran Kartı:ATI Radeon HD 3600 Series
Crysis Sistem Gereksinimleri:
En düşük sistem gereksinimi:
Windows XP veya Windows Vista İşlemci: XP için 2.8, Vista için 3.2 GHz eşleniği Bellek: XP için 1 GB, Vista için 1.5 GB Ekran kartı: 256 MB bellekli nVidia GeForce 6800GT, ATI Radeon 9800 Pro. Vista için Radeon X800 Pro denmiş. Mobil GPU'lar ve entegre grafik yongaları desteklenmiyor, ama mobil olanlarda çalışabilir. Sabit disk: 12 GB boş disk alanı DirectX 9.0c uyumlu ses kartı
Önerilen sistem gereksinimi:
Windows XP veya Vista İşlemci: 2.2 GHz'den daha hızlı Intel Core 2 Duo veya AMD Athlon X2 4400+ 2 GB bellek Ekran kartı: nVidia GeForce 8800 GTS/640 veya benzeri
işlemci ve ram gayet iyi fakat ekran kartı zayıf bu oyunu bu ekran kartıyla akıcı oynamak istersen internette crysis 2 ince ayar programı var onu kullanarak ayarları iyice minimize et ve öyle dene. ben hd5650 ekran kartı ile maximum ayarlarda akıcı olarak oynadım bitirdim inanılmaz bir oyun gurur duydum ayrıca.
Ekran KARTI 1 GB OLSA KALDIRIR HERHALDE?
quote:
Orijinalden alıntı: fearles3
Ekran KARTI 1 GB OLSA KALDIRIR HERHALDE?
olayın ekran kartının 1gb olmasıyla alakası yok isterse 2-4gb olsun ekran kartının kalıtesıyle ılgısı var sizdekı ekran kartı o oyun ıcın yeterlı degıl ya o oyunu aynamıcaksınız yada ekran kartınızı değiştirmenız gerekıyo