Şimdi Ara

Cryptocoin ve Blockchain teknolojisi ile ilgili herşey (72. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.627
Cevap
149
Favori
111.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: genso

Diyorum ki Türk borsalarında atmayıpta direk polodan alamıyor muyuz?

Yok öyle birşey

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • %25 dolar %25 bitcoin %35 status %15 waves sanırım bunu deneyeceğim. Status bugün 1700e kadar düşmüştü sonra 2000 üstüne çıktı. Bir hafta önce 1800den almıştım 3500e çıkmıştı satmıştım. Fazla dalgalı bir coindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 31 Temmuz 2017; 21:26:55 >
  • pixelllll kullanıcısına yanıt
    gerçek hayatta gerçekleşmesini istediğim projelerden birisi status.
  • öğle 3 civarında oluyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 1 Ağustos 2017; 3:14:51 >
  • şuan btcdemi kalsam tldemi havadan koinde veriyorlar. düşeceğini beklerken 2950$ oldu acaba uçuşamı hazırlanıyor yoksa çakılacakmı herşey olabilir.

neyse izlemeye devam bölünneceği kesin artık ama çöp olmayacak coinler
  • vay arkadaş 1 saat önce 9650 den 90 bin tl satan vardı koinimde şuan biri 10300 den 25 bin alış emri girdi millet uyuyordu demekki bir anda fiyatlar yükseldi kaçtı fırsat
  • Uçuşa geçiyoruz tutunun

• quote:

Orijinalden alıntı: Nva Bx

Uçuşa geçiyoruz tutunun

sert bir şekilde düşüyor 2950$ seviyesini kıramadı yine

• Bittrex girişleri kapattı sadece api key ile al sat yapılabiliyor içerde kaldım.
  • biri özet geçsin. ne oldu şimdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: salagil

biri özet geçsin. ne oldu şimdi

Ne gibi Bitcoinde UASF gerçekleşti SegWit sinyal devri başladı kasım falan gibi tamamiyle bütün olaylar biter SegWit köklü olarak gelir üstünede Bitcoin Cash diye bir altcoin ortaya çıktı pardon shitcoin Segwit2x destekli rekabetçiler bu kadar
  • 275 dolar dan sattık bakalım bedava gelen Bitcoin Cash leri.

Edit: 10 dk da 330 Doları gördü nası bu kadar buy emri var, milletin beklentisi ne bu coin den çözemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeXtrin -- 1 Ağustos 2017; 22:44:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeXtrin

275 dolar dan sattık bakalım bedava gelen Bitcoin Cash leri.

Edit: 10 dk da 330 Doları gördü nası bu kadar buy emri var, milletin beklentisi ne bu coin den çözemedim

Bcc lere nasıl ulaştınız ne sabit cüzdanda görünüyor ne de koinimde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

Ne gibi Bitcoinde UASF gerçekleşti SegWit sinyal devri başladı kasım falan gibi tamamiyle bütün olaylar biter SegWit köklü olarak gelir üstünede Bitcoin Cash diye bir altcoin ortaya çıktı pardon shitcoin Segwit2x destekli rekabetçiler bu kadar

o kadar tantana boşunaydı yani, bitcoin kaldığı yerden devam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LynXMaSTeR

quote:

Orijinalden alıntı: Mikuru Asahina

quote:

o kadar tantana boşunaydı yani, bitcoin kaldığı yerden devam?

Aynen öyle hocam boşa tantana oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: manet

quote:

Cuzdanindaki coinin private keyini bulup bitcoin cash cuzdani indirip o cuzdana private keyi eklersen gorursun ama once bitcoinlerini yeni bir adres olusturup oraya aktar. bitcoin cash cuzdani pek guvenilir birsey degildir. Private keyini bilen bitcoinlerine de erisebilir.
    (Bitcoin cash okadar yavas ki bitcoin 10dk ile yarim saat arasinda onaylanirken onun onaylanması 1 gunden erken olması mümkün değil.

Koinim daha eklememistir.

Sakin gidip boyle sacma birseyi almak icin para vermeyin bosuna zarar edersiniz.
    Ben son yarim saat kala sadece 1$ lık bitcoin bırakmıştım o da siteye eklenirse haberim olsun ve degerini goreyim diye
    Bitcoin cash kazananlar kadar altcoin tutanlarda yarım saatte aynı miktarda kazanç sağladı. Zaten siteler önce kendilerine alıp daha sonra başkalarına dağıtacağından kimsenin gelen bitcoin cashi satıp tekrar altcoin almak gibi bir şansıda olamazdı.
    Bittrexte 3:10da kendileri alıp altcoinlere geçiş yaptılar sonra 3:20de diğer kullanıcılara bitcoin cash verdiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pixelllll -- 2 Ağustos 2017; 1:40:17 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pixelllll

quote:

Orijinalden alıntı: manet

quote:

Cuzdanindaki coinin private keyini bulup bitcoin cash cuzdani indirip o cuzdana private keyi eklersen gorursun ama once bitcoinlerini yeni bir adres olusturup oraya aktar. bitcoin cash cuzdani pek guvenilir birsey degildir. Private keyini bilen bitcoinlerine de erisebilir.
    (Bitcoin cash okadar yavas ki bitcoin 10dk ile yarim saat arasinda onaylanirken onun onaylanması 1 gunden erken olması mümkün değil.

Koinim daha eklememistir.

Sakin gidip boyle sacma birseyi almak icin para vermeyin bosuna zarar edersiniz.
    Ben son yarim saat kala sadece 1$ lık bitcoin bırakmıştım o da siteye eklenirse haberim olsun ve degerini goreyim diye
    Bitcoin cash kazananlar kadar altcoin tutanlarda yarım saatte aynı miktarda kazanç sağladı. Zaten siteler önce kendilerine alıp daha sonra başkalarına dağıtacağından kimsenin gelen bitcoin cashi satıp tekrar altcoin almak gibi bir şansıda olamazdı.
    Bittrexte 3:10da kendileri alıp altcoinlere geçiş yaptılar sonra 3:20de diğer kullanıcılara bitcoin cash verdiler.

koinim bcc vereceğini açıklamıştı bitcoin cash bch değil mi? bcc BitConnect (BCC) 54$ pisaya değeri bişi anlamadım bu işten birde şuan btc alanada verecekmi bu bccyi koinim?

• şuan koinimde btc alana veriliyormu bitcoin cash?
  • koinime mesaj attım gelen cevap şu;

artık btc ve bcc iki ayrı zincir olduğu için btc alıken bcc alamazsınız. yani fırsat kaçtı

2 btc alabilirdim 750$ olmuş 1500$ havadan kazanacaktım hani herkes hemen satacaktı? hani çöp olucaktı birde şu alp ışık denen soytarı direk satacak alan diyordu.

yazık yazık ağzı olan konuşuyor etkileniyoruz.. ayrıca ne biçim konu lan bu! 5 saattir bir soruya cevap atan yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: scutigera coleoptrata

koinime mesaj attım gelen cevap şu;

artık btc ve bcc iki ayrı zincir olduğu için btc alıken bcc alamazsınız. yani fırsat kaçtı

2 btc alabilirdim 750$ olmuş 1500$ havadan kazanacaktım hani herkes hemen satacaktı? hani çöp olucaktı birde şu alp ışık denen soytarı direk satacak alan diyordu.

yazık yazık ağzı olan konuşuyor etkileniyoruz.. ayrıca ne biçim konu lan bu! 5 saattir bir soruya cevap atan yok.

o adamın hiçbir dediğine inanma, yaptığını da yapma.
  • 
Sayfa: önceki 7071727374
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.