Şimdi Ara

Crypto virusu[Perisan durumdayim]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oncelikle nerden bulastigini soyliyeyim ins kimse yakalanmaz. Babamin mailine ttnet borcu var diye mail gelmis. O da bana sordu internetten mi kaynakli diye. Hic de aklima gelmedi biz ttnet kullanmiyoruz demek. Bende maili actim mal gibi. Acinca hop indi. Tum dosyalar sifrelendi. Sifre cozme talimati diye tor browser uzerinden adres verip fidye istiyor resmen. Pc taratttim hicbirsey cikmadi. Shadow explorer dr ayni sekilde bisege yaramadi. Sistem geri yukleme de yaramadi. Binbir zahmetle oynadigim patch attigim yukledigim oyunlar gitti. Orasini gectim. Cok onemli dokumanlar ve benim ders notlarim da sifreli vaziyette duruyor. Bircok hatira fotgraflar v.s Boyle pislik birsey gormedim ben. Pc performansta falan hicbir sikinti yok. Ama bu dosyalara erisemiyorum. Anti cryptor da biseye yaramadi. Bi el atin lutfen. Programlar bunu virus olarak da gormuyor. Format atmak cozum degil. Onemli olan dosyalar. Basina gelen varsa veya tanidik birisii veya cozum onerisi olan varsa lutfen bi el atsin. Link v.s pmden atabilir. Admin denen yaratiklar konu yanlis yerdeyse oraya tasiyin bi zahmet. Silmeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?fromTablet=yes&m=99542333

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    McKinsey'de Ytululerin olmasi :D
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.