Şimdi Ara

cryptload kullanımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
31.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu otomatik reset atma işlemi için ne yapmak gerekiyo bilen biri var mı acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_korsan

bu otomatik reset atma işlemi için ne yapmak gerekiyo bilen biri var mı acaba ?

Arkadaşım resimli ve açıklamalı bir şekilde nasıl oluşturacağını daha önce yazmıştım. Forumun arama bölümü kullansaydın ulaşabilirdin. Alta kısayolunu veriyorum. Göründüğü gibi karmaşık değil. 5 dakikada halledersin.

http://forum.donanimhaber.com/m_29323976/mpage_1/key_cyrptload//tm.htm#29323976
  • bu program artık öldü... boşuna kurmayın
  • otomatik reset atma mı öldü.bide indirme bitince pc yi kapatmıyor dimi bu program.
  • Teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: baran34

Tiske arkadaşım cyrptload ve rapidde herhangi bir problem yok download yaptığın site server'ından kaynaklanan birşeydir. Çünkü ben Akşam yatmadan önce 3 film(21 rapid linki) cytptload programına atıyorum. Sabaha hepsi winrardan çıkmış ve gereksiz 21 adet winrar klasörleri silinmiş birşekilde buluyorum. Bana kalan sadece filmleri izlemek:) Tabii ayarlamaları önceden iyi yapman gerekiyor. Yani reset dosyası hazırlayıp bunu cyrptload'a tanıtman gerekiyor. Çünkü bizim gibi rapidi free kullananlar her link arası 15 dk bekliyor. Ben yapmış olduğum ayar sayesinde link arası sadece 1 dk sürüyor. Bu da 21 link x 14 dk=294 dk yani 5 saat karım oluyor. Normalde ayarsız(yani resetlemesiz) cyrptload un 12 saatte indireceği 3 filmi 7 saatte indiriyorum. Benim ADSL 1 GB sınırsız.

baran34 arkadaşım sagopaci@hotmail.com bu adresi ekler misin İnternette bakmadığım yer kalmadı bu resetleme işini beceremedim yardıma ihtiyacım war. Şimdiden teşekkür ederim..

• Tesekurler anlatım ıcın
  • daha önceden bi tanıtım videosu linki koymuştum foruma
  • arkadaşlar lütfen yardım... ben cryptload'a aynı anda hem rapid'den hem netload'dan dosya atıyorum. Ancak ikisinide aynı anda başlatıyor... ben önce netload'dan attığımpartlar bitsin sonra sırasıyla rapid'den alacağım partlara geçsin istiyorum nasıl yapabilirim....
  • Çok karışık bir program değil aslında. 2. mesajdaki anlatım ingilizce google da araştırma yaparsan türkçesini bulursun. Şahsen ben öyle yaptım.
  • Ben de crptoload takıntısı vardı
    Sonraları bozuldu
    Jdownloader mecburen geçtim
    Bu da iyiymiş
    O kadar film indirdik zoe zaman ayartıp izliyom
  • ya arkadaşlar bende kullanmaya başladımda bu cryptloadı şöyle bir sorun var.8 partlık bir seride 1 partı bitirdiken sora 2000 saniye bekliyo nette araştırdım bulamadım sizce neden kaynaklanır?
  • Ben uzun süre Cryptload ile dosya indirdim. Süper çalışıyordu. Rapid premium üyeliğim de var. Ancak son zamanlarda dosyaları indirmeyi kesiyor. Bütün linkler kıpkırmızı olup donuyor. Reset atmak zorunda kalıyorum. Bir çok kez silip yükledim. Hatta vistayı tekrar kurmama rağmen sorun değişmedi. Aynı sorunu jdownloader da cryptload da ve flashgette de yaşıyorum. Premium olmasına rağmen sizce neden bu hataları veriyor? Yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burati -- 30 Eylül 2009; 23:04:45 >
  • arkadaşlar cryptload'a eklediğim linklerin adreslerini nasıl görebilirim Ya da cryptloud'u içindeki linklerle birlikte başka bir bilgisayara nasıl taşıyabilirim?
  • crypload 1,8 i kullanıyor kaç aydır kullanıyorum problem yoktu şimdi aynı lınk uzerınde sureklı 300 den gerı sayıyor başka fılmlerde denedım yıne aynı şeyler 300 den gerı sayıp duruyor sebeb nedır
  • 16 party bir oyun indiriyorum bu program ile.
    Bilgisayarı kapattığım zaman indirmeye devam edermi?
  • mesajım bulunsun
  • bunun için rapidshare ya falan üyelik gerekiyo mu ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.