fields te bazen çıkan crypt run atıyoruz. ben yaparım diyen seri arkadaşlar varsa bekleriz. saate 320m gibi deli exp veriyor. 1 kişi çıkışta fieldstan yaratıkları topluyor 1 kişi mağaraya dalıyor 2. kata iniyor diğer 2 kişi de festering woodsta elitelerin canını çok aza indiriyor.
Normal zorlukta mp5 yapıyorum ama sadece 1 yerde denedim ve haritayı temizledim.
quote:
Orijinalden alıntı: yildiraykanka
fields te bazen çıkan crypt run atıyoruz. ben yaparım diyen seri arkadaşlar varsa bekleriz. saate 320m gibi deli exp veriyor. 1 kişi çıkışta fieldstan yaratıkları topluyor 1 kişi mağaraya dalıyor 2. kata iniyor diğer 2 kişi de festering woodsta elitelerin canını çok aza indiriyor.
Regnier#2964 beni ekleyin oyunda olduğum zamanlar gelirim tek başına crypt aramak uzun sürüyor :)
aynen ekleyin arkadaşlar
hocam ekle beni biz zaten sürekli yapıyoruz. crypt prepare için özel çarımız bile mevcut:D serenity#2943
quote:
Orijinalden alıntı: Jinakuma
hocam ekle beni biz zaten sürekli yapıyoruz. crypt prepare için özel çarımız bile mevcut:D serenity#2943
vayvayvayvayvay bize haber vermeyim siz.
Vakit bulabilirsem katılabilirim
ATLCTN#2283 BENI DE EKLEYIN ONLINE OLDUGUM SURECE KATILIRIM
GSARAY35#1659 mağara işleyecek karakterim yok ama öğütücü WD mevcut ;) ekleyenler DH Crypt diye not yazarsa sevinirim
bende de var üst karakter onunla topluyom. 2 kişi topluyoz yeri gelince birisi mağara içini alıyor bende fieldsteki kapı girişini. dün 2 ayrı yerden kapı girişine getirdim of ki ne of 1 gram dahi kasmayan bilgisayarım orayı farmlamak için çıktığımızda resmen 20 saniye takıldı kaldı ama ölmedim
bende o oyundaydım magara onu cok kötü oluyo :))
OzgunSu#1565 crypt run için ekleyin :D
quote:
Orijinalden alıntı: bulent35220
GSARAY35#1659 mağara işleyecek karakterim yok ama öğütücü WD mevcut ;) ekleyenler DH Crypt diye not yazarsa sevinirim