Şimdi Ara

Crucial Ballistix Tracer LED 2GB (2 x 1GB) DDR2 800Mhz Dual Channel Kit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
214
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Tür #DDR2 Kapasite #2GB Şehir #Trabzon İlan Türü #Satılık Ram/Hafıza Kartı #Ram
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    Crucial Ballistix Tracer 2GB (2 x 1GB) 240-Pin DDR2 SDRAM DDR2 800 (PC2 6400) Dual Channel Kit Desktop Memory Model

1.8V'da benim pc de çok düzgün çalışmadı. daha doğrusu yanına ram takınca çalışmıyor verimli. Standart voltajı 2.2V. 2+2 1066mhz performans ram kullanan arkadaşların kasasında görsellik olarak çok güzel bir görüntü katacaktır. Bendeki ramler pek kaliteli olmadığı için voltaj vermeye korktum. Sırf ledleri için almıştım 2+2 + 1 +1 yapmıştım 6GB da her oyuna yeterli ama napalım. Yeni sahibine hayırlı olur inşallah. Min. 2.0V ile kullanılması gerekiyor tahminim.

Güncelleme: Gigabyte P945 S3 LGA775 Anakartta voltaja dokunmadan otomatik voltajda sorunsuz test ettim uzun süre. Demek ki her anakartta voltaj olayı değişiyor. Özetle sağlam bir ddr2 sisteminiz varsa ve diğer ramler de standart 1.8V değil de şöyle 2.0V filan ramlerse %100 sorunsuz çalışır. Ben alırken satan arkadaş sağ olsun beni uyarmadı kendisi yöneticilerden biri forumda. Öylece duruyor :)

Fiyat: 50 TL >> 45 TL olmuştur. , Kargo 4.99 MNG ile adres teslim.

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

• hiickimse kullanıcısına yanıt
    Ram'leri satan benim ve aldığımdan beri MSI P-35 Neo anakart ile sorunsuz şekilde kullanıyorum.

Herhangi bir OC yada voltaj yükseltme yapmadım, pek anlamam da zaten.

Yazdığınıza rağmen sizi hangi konuda uyarmam gerekip de uyarmadığımı da anlamadım açıkçası.

Ve "Öylece duruyor :)" ile ne demek istediniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.