Şimdi Ara

CRUCIAL BALLISTIX LED 2*1 1066 kit Tek sıralı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ballistix ismi Crucial markasının üst seviye ürünlerinin genel adı. İki adet RAM`den oluşan set, siyah bir PCB`yle kaplanmış. Ayrıca belleğin üzerinde bulunan 8 adet mavi ve kırmızı led`ler, RAM`lerin kullanımına göre yanarak, yan tarafı şeffaf bir kasaya sahip olan veya açık sistem çalışan kullanıcılar için hoş bir görüntü oluşturuyor. Testlerimizde ürünün hız aşırtmaya açık olduğunu gördük. Standart soğutmayı
    değiştirmeden gecikme hızlarıyla oynayıp 4-4-4-10`a çektiğimizde dahi RAM`ler sorunsuz bir
    performans ortaya koydu. Daha etkili bir soğutmayla üründen daha yüksek bir performans elde edebileceğiniz tartışmasız. Ayrıca üzerinde pasif soğutma, RAM`lerin aşırı derecede ısınmasını engelliyor.
    arkadaslar su anda ılanda vermıs oldugum ramler pıyasanın en kalıte ramlerıdır ve kenlıkle oc yapılmamamıstır...2*1 1066 led ve dual olarak ta calısabılmektedır...eger pencerelı bırde kasanız varsa arkadaslarınızı kıskandırıırcasına sergıleyebılrısnız performans artısını sızde hıssedeceksınız oyunlar daha hızlı ve net sekılde oynamanın keyfını cıkartacakssınız ıste sıze fırsat...

Takas Dusunmuyorum Lutfen Onermeyın ilginize simdiden tesekkur ederım...Faturası ve kutusu ıle gonderımı yapılacaktır...

Fiyat: 115 ytl
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Bende 4x1 kullanıyorum aynı ramlerin, gayet performanslı..

hayırlı satışlar bu arada.
  • saol dostum bılıyorum ama ne yapayım ıhtıyactan satıyorum paranın gozu kor olsun

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• hocam hayırlı satışlar ama bu fiyata biraz zor satarsın sıfırı bile daha ucuzhttp://www.incehesap.com/crucial/bellekler__ddr2_ram/crucial_ballistix_tracer_led-553-6866.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    16 gb Ddr 3 2400mhz Kitler
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.