Bildirim
crt tv 70-72 ekran öneri
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: sawfor3
70-72 ekran tüplü tv alıcam 500 ytl bütçe var ne önerirsiniz lcdye gecmemize cok var bununla idare edelim
bütçen bu kadar ise 72" flat schaup lorenz alabilirsiniz, bunun dışında bi ara 599 YTL ye 87 ekran SEG real flat satılıyordu gerisin geriyi yazmıyorum çünkü bütçen belli
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuKe -- 21 Ağustos 2007; 0:17:23 > -
87 seg i gördüm tansaşda 2 yıl garantili 570 civarıydı sanırım. -
samsung 72 leri düşünebilrsin 100hz ler 700 civarı ama 50 hz leri sanırım 500 civarına alabilirsin.. -
eyw saolun 500 ü de asabiilir -
Hala kaldımı bilmem Migros ve Şok mağazalarında geçen haftalarda Sony Wega 72 ekran 100Hz TV leri bedavaya dağıtıyorlardı.
Ben 699 YTL ye aldım. -
Levent migrosta sony wega 72 var ilgilenirsen bu arada seg falan bunları unut pişman olursun .
veya
1 milyar veririm diyosan sanahttp://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17003&productid=evph29pt9521 philipsin bu modelini önerebilirim .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hbleda -- 22 Ağustos 2007; 20:44:53 > -
vestel zeta 7226 txt 72 ekran tam düz ekran 552 ytl nasıldır sizce kac HZ onu bilmiyom yazmamıslar ama 50 olabilir
iyi midir ki bu tv -
quote:
vestel zeta 7226 txt 72 ekran tam düz ekran 552 ytl nasıldır sizce kac HZ onu bilmiyom yazmamıslar ama 50 olabilir
iyi midir ki bu tv
50 herz dir ama görüntüsü güzel -
http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=17549&productid=evvestelzeta72pip bu 100 hz sehpa hediyeli -
http://www.shobbo.com/ProductInfo.aspx?CATEGORYID=Kxn%2fwkDx66M%3d&PRODUCTID=h%2bobPTb2w0k%3d burada fiyat 447 lira +13 lira kargo maximum kartınız varsa 6 taksit %6 indirim ile toplam kargo dahil 433 liraya 6 taksit alabilirsiniz -
ben senin yerinde olsam biraz daha idare ederim eğer mümkün değilse arkadaşların yazdığı sony iyi bir alternatif ben 5ay oldu 72 philips aldım ozaman sony ile karşılaştırma olanağı buldum güzel tv ama özellik az farketmez diyorsan tavsiye ederim -
vestel zeta 7231 100Hz PIP Virtual dolby tam düz ekran + sehpa 800ytl ye aldık nasıl???bu tv iyimidir??
hepsiburada da 100 ytl daha ucuz muş ama bizimkiler internetten almazlardı. -
almışlar artık bence sen onlara internetteki fiyatları söyle boşuna fazla para vermeyin kararı siz vereceksiniz almışsınız güle güle kullanın -
quote:
Orjinalden alıntı: cimbomlu45
almışlar artık bence sen onlara internetteki fiyatları söyle boşuna fazla para vermeyin kararı siz vereceksiniz almışsınız güle güle kullanın
saol -
quote:
vestel zeta 7231 100Hz PIP Virtual dolby tam düz ekran + sehpa 800ytl ye aldık nasıl???bu tv iyimidir??
hepsiburada da 100 ytl daha ucuz muş ama bizimkiler internetten almazlardı.
1 Milyar kusura philips lcd (66 cm ekran) varken 800 milyon verip tüplü tv (68 cm ekran) almak hem de vestel bence hiç mantıklı olmamış. -
quote:
Orjinalden alıntı: Taşralı
quote:
hepsiburada da 100 ytl daha ucuz muş ama bizimkiler internetten almazlardı.
1 Milyar kusura philips lcd (66 cm ekran) varken 800 milyon verip tüplü tv (68 cm ekran) almak hem de vestel bence hiç mantıklı olmamış.
Bence Türkiye'ye HD yayın gelip yerleşmedikçe LCD veya Plazma TV almak hiç mantıklı degil...
Tüplü ve LCD veya Plazmayı yan yana koyun, herhangi bir televizyon kanalını hepsinde açın...
Tüplü televizyonun LCD ve Plazmaya fark atacagını göreceksiniz...
Ama ben bilgisayara baglayacam diyorsanız tabiki LCD.
Bence parayı kasaya degil görüntü kalitesine verin...
-
quote:
Orjinalden alıntı: Fb100.Yil
Bence Türkiye'ye HD yayın gelip yerleşmedikçe LCD veya Plazma TV almak hiç mantıklı degil...
Tüplü ve LCD veya Plazmayı yan yana koyun, herhangi bir televizyon kanalını hepsinde açın...
Tüplü televizyonun LCD ve Plazmaya fark atacagını göreceksiniz...
Ama ben bilgisayara baglayacam diyorsanız tabiki LCD.
Bence parayı kasaya degil görüntü kalitesine verin...
dediklerinizde haklısınız ancak daha ne kadar beklemeliyiz desem...yol çok ama çok uzun -
yayınlar başlayana kadar beklemek zorundayız.
aksi halde mevcut yayınlarla uyumsuz tv'lere dünyanın parasını dökmüş olacağız.
Bu yayınlar geldiğinde kampanya üstüne kampanya olacak LCD'lerde...
Hem de teknolojileri daha da gelişecek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fb100.Yil -- 25 Ağustos 2007; 23:06:19 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X