Şimdi Ara

Crown Eğitim ile Kanada'da Eğitim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kanada Dil Okulları
    Kanada’da Dil Eğitimi düşünenlerdenseniz bu tercihinizde hiç de pişman olmayacağınızın garantisi verebiliriz. Üst üste refah düzeyi en yüksek ve yaşanabilir ülke seçilen Kanada, üniversite eğitimindeki kalitesini dil eğitiminde de sıkça kanıtlamaktadır. Dil eğitimi veren kurumlar Kanada hükümetinin kontrolü ve garantisi altındadır. Kanada’da Eğitim almak isteyenler için tam manasıyla harika bir tercih. Doğal güzellikleri, kolay ulaşım imkanı ve sakinliğiyle öğrencilerin beğenisini kazanmıştır. Kanada dil okulları son yıllarda dil okulu pazarındaki paylarını artırmak için dil eğitimi programlarında ciddi indirimler ve kampanyalar uygulamaktadır.

    Kanada’da Dil Eğitimi Sistemi Nasıl İşliyor?
    Kanada Dil Okulları yüksek kalitede dil eğitimi vermektedir. Kanada’da İngilizce eğitiminiz sonucunda, İngilizce öğreniminize kökten bir çözüm sağlayacağınızdan emin olabilirsiniz. Haftalık, aylık ve yıllık programların sunulduğu dil okullarında, sınıflar yüksek teknoloji ile donatılmış ve her öğrencinin İngilizce’yi öğrenmesi için ciddi gayret sarf edilmektedir.

    Kanada'da Eğitim Konaklama Seçenekleri
    Kanada’da Eğitim programlarına katılan öğrencilerimiz genelde tercihini aile yanı konaklaması olarak kullanmaktadır. Crown Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı olarak önerdiğimiz bu konaklama şekliyle öğrencilerimiz daha fazla İngilizce pratiği yaparak eğitimlerine bir yandan da evde devam etmektedir. Güvenlikli ve ekonomik olmasının yanı sıra günlük hayatta İngilizceyi anadil olarak kullanan insanlarla yaşamak size artı değer sağlayacaktır. Bunlara ek olarak öğrencilerimize yurt veya hostel seçenekleri de sunmaktayız.

    Crown Toronto Ofisi Yanınızda

    Crown Yurtdışı Eğitim Danışmanlığının Toronto’da bulunan ofisi, dil eğitimi almaya gelen öğrencilerine sürekli olarak destek vermekte ve oluşabilecek sorunlarıyla ilgilenmektedir. Öğrencilerimiz diledikleri zaman Crown Toronto ofisine gidebilir ve destek alabilmektedirler.

    Uzun Süreli Dil Eğitimi Programlarında Crown İndirimlerinden Yararlananın

    Uzun süreli dil eğitimi programlarına katılan öğrencilerimiz için birçok okul Akademik Dönem ve Akademik Yıl programları sunmaktadır. 6-9 ay süreli olan bu programlarda, standart gruplardan farklı olan bu programlar yılın belli dönemlerinde başlamaktadır.

    Detaylı bilgi için lütfen Crown ofisiyle irtibata geçin.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.