Bilmiyorum anakartımdan kaynaklı mı ama eğer değilse bu crossfire yapmayı düşünen arkadaşlara sesleniyorum . Sakın ama sakın yapmayın çünkü olmuyor . Elimde 6850 yi satmaya karar verdim . Yukarıda yazdığım fps yi 6870 tek başına veriyormuş zaten 6850 yi çıkardım aynı fps yi aldım . Dediğim gibi sorun benim anakartımla ilgili olabilir . Ama olmayadabilir :) O yüzden yapıcaksanız ya 6850+6850 yapın ya da 6870+6870 yapın arkadaşlar işinizi riske atmayın .
gpuz acip birinci kartta enable gorunuyor ve ikinci karti secince altta enable gorunmuyorsa iki kart arasinda bios kaynaklj bi cakisma olabiliyor bu sorun genelde farkli marka (asus-msi gibi) kartlarda yasaniyordu bios versiyonu farkindan dolayi. bi kartin biosunu digerine yazip calismasini saglayinca duzeliyordu. aslinda 6870+6850 cf cok guzel calisir. 6 870cf>6870+6850melez>6850cf oluyor performans siralamasi. Anakartinin modeli nedir? ben asus p8p67m proda gayet performansli kullandim ama pciex slotlari cok yakin oldugu icin sicaklik sorunu yasadim 6970almistim. Eger 6870 alicaksan ayni marka bulmaya calis. umarim elindeli referans tasarim degildir. eger yine ayni sorun olursa birer birer kartlarin bioslarini dene. kart çökerse kurtarirsin geri.
Valla uğraştığıma değmez hocam ya :S 6850 ye 200 lira verdiler . En kötü ihtimal 200 liraya satar üstüne 100 lira koyar bir tane daha 6870 alırım .
en başında cf ile uğraşacağına 7850 alsaydın paran boşa gitmezdi bence. neyse en azından hevesini almışındır herhalde.
quote:
Orijinalden alıntı: strider_venom
en başında cf ile uğraşacağına 7850 alsaydın paran boşa gitmezdi bence. neyse en azından hevesini almışındır herhalde.
Valla hala bi kaşıntı yok değil :D Şu an maddi olarak müsait değilim ama olduğumda 6870 düşünüyorum :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme