Şimdi Ara

CRONIC DEV TEAM ABSINTHE VERSION 0.4 YAYINLADI..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cronıc dev team bazı buglarda düzeltmeler ve iyileştirmeleri içeren .Absinthe V.04 yayınladı

Absınthe V.04 MAC için.

http://www.mediafire.com/?0nvh09qf48wgcvv

Absinthe V.0.4 WINDOVS için

http://www.mediafire.com/?343yg3tua6483iz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eylül2018 -- 2 Şubat 2012; 11:56:23 >

• Beyler hemen bir sey sormak istiyorum .
    Bendeki telefonda v3 halindeki Jailbreak var . Bu v4 ile Jailbreak etmem icin illa telefona restore mi yapmam lazım ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atakan_TR -- 2 Şubat 2012; 11:25:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Beyler hemen bir sey sormak istiyorum .
    Bendeki telefonda v3 halindeki Jailbreak var . Bu v4 ile Jailbreak etmem icin illa telefona restore mi yapmam lazım ?

Evet saglıklı olması için Restore yapıp öyle uygulayın derım Cydıa dan kurduğunuz uygulamarın backup unu alın kurun bende sımdı öyle yapacağım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: Atakan_TR

Beyler hemen bir sey sormak istiyorum .

Evet saglıklı olması için Restore yapıp öyle uygulayın derım Cydıa dan kurduğunuz uygulamarın backup unu alın kurun bende sımdı öyle yapacağım...

Öyle yapacağız baska çare yok da . Böyle her seferinde restore atmak can sıkıyor ya . Bir çözüm getirilse çok iyi olur
  • Normal restore edicekmisiz gibi itunese baglayip restore etsek o cydianin icinde yuklenilenleri , sourceleri filan kaydediyormu yoksa baska bi programmi var acaba ?
  • hiç bir farkı yok öncekinden ne millete boşu boşuna restore ettiriyorsun? Mac OSX 10.5.5 Leopard desteği gelmiş jailbreak dosyasında hiç bir değişim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zortak

hiç bir farkı yok öncekinden ne millete boşu boşuna restore ettiriyorsun? Mac OSX 10.5.5 Leopard desteği gelmiş jailbreak dosyasında hiç bir değişim yok.

Zorlayan yok yapan yapar yapmıyan yapmaz sizi germesı tuhaf..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    One-x Yeni yazılım 1.29.707.11
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • zorlamayla alakası saf olduğun için programdaki updatenin jailbreakle alakalı olduğunu zannetmişsin uyardım. jailbreak kısmı değişlmedi program update oldu sırf.
    yapanlara önemsiz anlıyacağın resimli analtım ister misin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: WWoF

Normal restore edicekmisiz gibi itunese baglayip restore etsek o cydianin icinde yuklenilenleri , sourceleri filan kaydediyormu yoksa baska bi programmi var acaba ?

Restore etmeden önce Cydıa'dan yüklediğniz uygulamaların yedeğini almak için cydıa dan Pkg backup uygulamasını ındırın backup alın öyle restore edin.
  • Arkadaslar jb acigi bunda da ayni. Ipad ve iphone cephesinde degisen bir durum yok. Bunlar sadece bilgisayar cephesinde yapilan iyilestirme iceren updateler. Eger basarili bir sekilde jb yaptiysaniz, yeninden jb yapmaniza hic gerek yok. Takdir sizlerin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ATAKAN2009

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Arkadaslar jb acigi bunda da ayni. Ipad ve iphone cephesinde degisen bir durum yok. Bunlar sadece bilgisayar cephesinde yapilan iyilestirme iceren updateler. Eger basarili bir sekilde jb yaptiysaniz, yeninden jb yapmaniza hic gerek yok. Takdir sizlerin.

Hocam acıklamanız için teşekkürler konuyu actık paylaştık isteyen yukler ıstemeyen yuklemez bazı ukalalar ıse eleştırrken bıle saygısızlık yapıyor bu güzel forumda bunlar yakışmıyor....

Jb cephesinde bir gelisme olmus, siz de forumda paylasmissiniz. Bundan daha normali yok aslinda. Isteyen yukler, isteyen yuklemez. Haklisiniz.
  • Bence, "Arka ayağınızla kulağınızı kaşımayın" demeliydiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Bence, "Arka ayağınızla kulağınızı kaşımayın" demeliydiniz.

Mesajı sıldım konu kapanmıştır karşı tafata saygısını göstermek zorundadır.Bne sız dıyen hıtap ederken sen dıyemez ayrıca saf kelımesinıde kullanma hakkı yoktur ben burada siz arkadaşlarımla bir konuyu paylaşırken öyle saygısızca eleştırmesıne kayıtsız kalamazdım.Ancak kastını aşan bir cümle kullandıgımdan da sıldım olay bu...
  • forum cildirmis olmali. arkadas bilgi verme amaciyla konu acmis, isteyen neler degismis inceler yukler. nedir bu asabiyet?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.