Şimdi Ara

Critical vurunca oyundan atıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi bugün Türkçe LoL betası açıldı. Herşey gayet iyi ama her oyunda rahat 5-6 kere oyundan düşüyorum yani komple kapıyo oyunu durduk yere. Genelde wolf camp temizlerken oluyodu ya da teamfight'ın ortasında vs. ama az önce bişey farkettim , critical vurcağım zaman oyun kapanıyo. Bunu test ettim 3-4 kere farklı herolarla , hepsinde critical için animasyonu yaparken oyun kapanıyor. Sizlerden de yaşayan var mı bunu ? Hiç problemsiz oynayanlar da var vallahi kıskanıyorum.

EDIT : Beyler Options'da Arayüz (Interface)'e girince orda "Kalıt Hasar Metni" diye bi seçenek var ordaki tiki kaldırın sorun çözülüyor. Sorunu yaşayan arkadaşlar varsa hemen uygulasın çünkü gerçekten çok sinir bozucu bir sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valientee -- 30 Ağustos 2012; 1:39:29 >

• O zaman critical vurma? Problem?
  • ap veya sup oyna. ve bu kadar saçma sorun görmedim
  • akali ve corkiyle attım hiç hata vermedi ? ie, pd filan çıktım crit vuruyodum alla alla
  • Ashe büyük sorun ap kasıyor zaten alanda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deadlytouchLOL

ap veya sup oyna. ve bu kadar saçma sorun görmedim

YARILDIM SDGKSDGKSD
  • Item alınca oyundan atıyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fifa 23 oyundan atıyor!!
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Oyuna girince oyundan atıyor.
  • Olm siz kafayı mı yediniz ya allah allah. Ciddi bi sorun yaşıyoruz oynayamıyoruz siz burda hala trolleme derdindesiniz. Critical sadece atınca değil yiyince de dc yiyorum değişen bişey yok. Şu donanımhaberde insan kalmamış arkadaş ne bu her konuyu trolle trolle bitane mantıklı post yok bu kadar gereksiz bi topluluk görmedim ben be.
  • Bende de böyle bir sorun yok. Sorun senin client'ından kaynaklanıyor. Eu West e geçip tekrar Turkey region'ına dönerek yeniden patchlenmesini sağla bir de öyle dene.
  • bende ne zaman wolfları kessem atıyo .D
  • LoL xd
  • Arkadaşlar repair yapmayı denediniz mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.