Şimdi Ara

Cristian'ı faka bastırdılar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Menajerler, sezon başında Corinthians’a gitmek isteyen sambacıya, “Onları çok sevdiğini anlatan bir video çek, internete koyalım ” dedi.Cristian söyleneni yaptı. Ancak transfer yatınca, kendilerini kandırılmış hisseden menajerler, aylar önce çekilen videoyu dün internete koydu.

Fenerbahçe'de bugünkü Orduspor maçı öncesinde Cristian Baroni paniği yaşandı...

Dün akşam saatlerinde Brezilyalı futbolcunun, eski takımı Corinthians’a geri dönmek için internet üzerinden kampanya başlattığı haberi gündeme bomba gibi düştü.

İnternette yer alan görüntülerde Cristian’ın Portekizce “Volta Cristian” (geri dön Cristian) sloganlı bir kampanya başlattığı ortaya çıktı. İstanbul’da çekilmiş video görüntüsünde Brezilyalı futbolcu, Portekizce olarak Corinthians taraftarlarına, “Corinthians Cumhuriyeti, ben Cristian. Şu an Türkiye’deyim. Fakat Corinthians’a geri dönmek istiyorum. Bu sizin ellerinizde. Ben, geri dönmek istiyorum” çağrısında bulunduğu görülüyordu.

Beni istiyorsanız para bağışlayın

Bu görüntüler Fenerbahçe’de şok etkisi yarattı. Yöneticiler hemen Cristian’ı çağırıp, işin aslını sordu. Futbolcunun anlattıkları, olayın tamamen bir menajer oyunu olduğunu ortaya çıkardı. Sezon başında bazı menajerler, Corinthians’a dönmesi gündeme gelen Cristian’a, “Corinthians’ı çok sevdiğini anlatan bir video çek, internete koyalım. Eğer bunu yaparsan transferin kolaylaşır” dedi. Futbolcu da söyleneni yapıp, çektiği filmi menajerlere teslim etti.

Az daha kadro dışı bırakılacaktı

FENERBAHÇE ve Corinthians kulüplerinin Cristian için yaptıkları görüşmelerde bu menajerleri devreden çıkarıp, başka menajerlerle çalışmayı tercih etmeleri işi karıştırdı. Kandırıldıklarını düşünün ve olası bir transferden para kazanamayacaklarını anlayan menajerler, Cristian’dan intikam almak için, sezon başında çekilen o görüntüleri dün internete koydu. Videoyu ilk gördükleri an futbolcuya ağır ceza vermeyi hatta kadro dışı bırakmayı düşünen Fenerbahçeli yöneticiler, gerçeği öğrendikten sonra rahat bir nefes aldı.

http://maraton.com.tr/Cristiani-faka-bastirdilar_158537.html

• Ben dedim, bir yanlislik vardir, Baroni yapmaz bunu dedim. Adam klubu seviyor artik dedim. Hakli ciktim.
  • Neyin rahat nefesi anlamadım? Bunu isterse 3 yıl önce yapsın. Sonucunda Fenerbahçe'nin futbolcusuyken yaptı. Şu an ne düşündüğü umrumda değil. Gitmek isteyen adam insan gibi söyler herşeyi. Senelik 2 milyon euro'ya yakın para kazanıyor, Brezilya'dan geldiğinde 600.000 euro kazanıyordu, nankör herif. Defolsun gitsin. Böyle bi adama ihtiyacımız yok.
  • Ha dün söylemiş ha bugün ne farkedecek ? Parayı biz bağışlayalım biz gönderelim adamlık bizde kalsın.
  • Bir dakika bir dakika. Gecen sezon ilk yarida Santos da mutsuzdu, ona da kiziyorduk.Ama adam ikinci yarinin baslamasiyla birlikte estirmeye basladi. Helal olsunlar havada ucusuyordu.

E Baroni de bunlar yasanmadan once gitmek istiyormus acikca. Belki bunlar yasandiktan sonra Aykut Hoca adamla ozel olarak konustu, belki adam taraftarin dik durusundan etkilendi ve kalmaya karar verdi. Olamaz mi?

Adam her golunden sonra armayi opuyor, hatta bir formasini da Aziz Baskana gondermisti. Dusuncesi degismis belli ki. Artik sovmenin bir anlami yok.

Ayrica Hasan, sen degil miydin sabit fikirlilige karsiyim diyen?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tahminim yazın biz zaten yeni bir ön liböro alacaktık.Cristianda gitceğini biliyordu.Bu olayları çıktı herşey karıştı.Cristianda kaldı ligin ilk yarısında iyi maçlar çıkardığıda oldu şuan için takımda kalmalı bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xTraP

Ha dün söylemiş ha bugün ne farkedecek ? Parayı biz bağışlayalım biz gönderelim adamlık bizde kalsın.

1 ay önce gönderilmesi söz konusuydu takıma oturdu artık göndermeyi düşünmediğimiz için sorun olacağını zanetmiyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    "Fernandes'i keseceğim"
    11 yıl önce açıldı
    Arda Turan ı kim seviyor?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Kinross

Bir dakika bir dakika. Gecen sezon ilk yarida Santos da mutsuzdu, ona da kiziyorduk.Ama adam ikinci yarinin baslamasiyla birlikte estirmeye basladi. Helal olsunlar havada ucusuyordu.

E Baroni de bunlar yasanmadan once gitmek istiyormus acikca. Belki bunlar yasandiktan sonra Aykut Hoca adamla ozel olarak konustu, belki adam taraftarin dik durusundan etkilendi ve kalmaya karar verdi. Olamaz mi?

Adam her golunden sonra armayi opuyor, hatta bir formasini da Aziz Baskana gondermisti. Dusuncesi degismis belli ki. Artik sovmenin bir anlami yok.

Santos ile Baroni'nin durumu aynı mı? Affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler var. Sen bi insanı sevmessin ama daha sonra ona kanın kaynar ve iyi arkadaş olursun, ama sen gidip sevmediğin insanın suratına iyi bi güzel küfür edersen bi daha onunla arkadaş felan olamassın. Sapla saman arasında fark var. Mutsuz olmak ile beni alın diye propaganda yapmak arasında çok fark var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Bir dakika bir dakika. Gecen sezon ilk yarida Santos da mutsuzdu, ona da kiziyorduk.Ama adam ikinci yarinin baslamasiyla birlikte estirmeye basladi. Helal olsunlar havada ucusuyordu.

Santos ile Baroni'nin durumu aynı mı? Affedilecek şeyler var affedilmeyecek şeyler var. Sen bi insanı sevmessin ama daha sonra ona kanın kaynar ve iyi arkadaş olursun, ama sen gidip sevmediğin insanın suratına iyi bi güzel küfür edersen bi daha onunla arkadaş felan olamassın. Sapla saman arasında fark var. Mutsuz olmak ile beni alın diye propaganda yapmak arasında çok fark var.

Oyle tabii. Santos ornegini soylememin sebebi once kizip sonra caniniz cigerimiz olan oyuncularin var oldugu.
    Ama eger ki fikri degistiyse ve parasini aldigi surece elinden geldigince mucadele etmeye devam edecekse (Bunun yaninda takimla iliskileri de onemli tabii.) bence problem yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cris

quote:

Oyle tabii. Santos ornegini soylememin sebebi once kizip sonra caniniz cigerimiz olan oyuncularin var oldugu.
    Ama eger ki fikri degistiyse ve parasini aldigi surece elinden geldigince mucadele etmeye devam edecekse (Bunun yaninda takimla iliskileri de onemli tabii.) bence problem yok.

Beni alın diye propaganda yapan adamın gelip şimdi bu takımda 11 oynamasını ben hazmedemem, isteyen hazmetsin.

• Ben size ne dedim, Cristiana ilk11 verdiğin sürece iyisin eğer oynamasın bak nasıl huzursuzluk çıkarıyor...Allahtan Daum yokta Aykut kök söktürüyor inadıyla Futbolcullara..

Alper gelsi Baroni satılmasın ve Alper form tutsun siz ozaman Cristianı izleyin,geçen dönemki Fernandes gibi olup çıkacak... Aykut hocada Carvalhal gibidir ama yine Ferdandesin yeri dolmadığı için alındı kadroya, Cristianda oda olmayıp barlardan&yedek kulübesinden postalanacak ülkesine
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.