Şimdi Ara

Cristian Baroni'nin sonsuz kredisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Allah aşkına birisi bana söylesin bu adamda benim göremediğim ne var? 3 yıl oldu geleli şöyle üst üste 2 maç mücadele ettiğini göreyim kafamı mermere vurucam ya.

Mücadele:0
    Top sürme: 0
    Pas: 0
    Fizik: 0
    Şut: 0 (Seken top veya ayağa oturan top olursa nadiren)
    Duran top: Bana kalırsa o da o kadar iyi değil.
    ve en önemlisi RUH: 0

Önceki senelerde mevkiisinde oynatılmıyo defansif değil diyerek savunuluyodu şuan tam da istediği yerde. Ne değişti? Yine ruh yok yine katkı yok.
    Bu adam için Emre ve Alex de Souza harcandı. Emre ve Alex de Souza. Orta düzey bi takımı bile şampiyonluğa taşıyabilecek 2 isim.
    Aykut efendi Alex'siz sistem diye bi yerlerini yırtıyodu hani ne değişti? Değişen tek şey var, artık her maç garanti 10 kişi oynuyoruz.

Stoch oyundan çıkarılınca sinirlendi diye bu hafta kadroya alınmadı (ki oyundan çıkarılma sebebi bu hafta oynatılmak içindi sözde) ama gel gelelim baroni efendi salya sümük beni alın diye videolar çekerken bişey yok. Fenerbahçe'de oynamak için hırslı olmak yetenekli olmak ve mücadele etmek yerine salya sümük ağlamak mı gerekiyor? Eli belinde gezmek mi gerekiyor? Yazık yemin ediyorum şu adama verilen paraya yazık.

Allah bizi Aziz, Aykut ve Baroniden kurtarsın.

• kredisi bitmiyorki, tam bitecekken çıkıp gol atıyor 5-6 hafta uzatıyor süreci
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLGİLENDİRME - Josef De Souza
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.