Şimdi Ara

Crisis Core Final Fantasy Oynayıpta Ağlıyanlar(Spoiler İçerir) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

Dante*

Neden spoiler verip duruyorsun oyunun heyecanının içine ediyorsun. Yazacak isen spoiler ibaresi kullan bari.

Ne Alaka Şimdi Bu Oyunu Bitirmeyen Kalmamiştir Ona Dayanarak Spoiler Verip Duruyorum.
    Eğer Oynayıp Bitirmediysen Girme Topice Kardeşim Zorla Sokan Yok

Ne demek "bitirmeyen kalmamistir" tabi ki oynamamis bir cok insan var. Eger Spoiler uyarisi verebilecek kadar tembel degilsen en azindan basliga konunun Spoiler icerebilecegini yazmalisin.

• oyunun bitmesi bi nebzede very hard gorevler harbiden aglatıyo haberiniz olsun
  • Beyler su oyunu indirmek istiyorum ama bilmiyorum vidyolarını izledim diger final fantasylerde oldugu gibi bu da sarmadı onerır mısınız indireyim mi boru deil 1.2 gb?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nishard

oyunun bitmesi bi nebzede very hard gorevler harbiden aglatıyo haberiniz olsun

200 asker
    500 asker
    1000 asker diye gidiyo

sanirim en son 200u yapip biraktim, pes etmistim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dante*

quote:

Orjinalden alıntı: Gianfranco

Neden ağlıyorsun

Ne Bilim Oynayanların Hepsi Ben Ağladım Diyorda Bi Oyun İçin Ağlanilirmi Neresine Ağlıyorlarmiş?

DMC4'teki duyguyu hiçbir şeye değişmem valla ha bi de Mama Said var tabi. Ben 120 filminde hatta hayatımda hiçbir film için ağlamış adam değilim bir oyun için ağlayacağımı hiç sanmıyorum.

quote:

Orjinalden alıntı: fallen_angel17

Zaten su anda Final Fantasy Tactics var sanirim ama Action RPG degil ve yanilmiyorsam 2d grafikleri var. Ondan haric olarak Final Fantasy karakterlerini iceren bir dovus oyunu cikacak Dissidia: Final Fantasy (Video icin bkz. http://www.gametrailers.com/player/43211.html) Cok farkli bir oyun olacaga benziyor merakla bekliyoruz.

Bir de eger Crisis Core'u sevdiyseniz Action RPG olarak gelecek bir oyun var, yine Square Enix yapiyor, Kingdom Hearts; Birth by Sleep. Oyunun super gaz videosu icin bkz: http://www.gametrailers.com/player/18256.html Oyun Kingdom Hearts I ve II'den oncesini konu alacak. Daha once oynamayanlar icin iyi bir baslangic olabilir. Oyunu Disney ve SquareEnix beraber yapiyor..

Bu ilk verdiğin videodaki ses Jin'e ait değil mi? Arkadaşa o videoyu gösterdim oo efsane bu FF7 sephiroth dedi.

quote:

Orjinalden alıntı: HuKe

Dante*

Neden spoiler verip duruyorsun oyunun heyecanının içine ediyorsun. Yazacak isen spoiler ibaresi kullan bari.

Spoiler ibaresini gördükten sonra okumayı bırakacak mısın? Adam Spoiler ibaresini koysa bile 7 font boyutunda görmese bile sen Spoiler yazısını okurken muhtemelen Spoiler verilen cümleyi de okumaya başlıycaksın(Görüş açısı).
    Edit: Spoiler butonunun olduğunu/işlevini bilmiyordum sonradan öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Nisan 2009; 1:39:42 >

• bu oyunu bitirdikten sonra oyun kavramım değişti
  • hmmm bende ağlamadım ama duygulandım acıkcası.....
    ama oyunun sonunda anlamadıgım bi şey var Bir helikopter gelip genesis ı alıp götürüyorlar nereye gidiyor genesis ?(not : FF.crisis core da en sevdigim karakterdi genesis merak dan soruyorum...Özellikle Loveless dan yaptıgı alıntılar çok anlamlı geldi bana )
  • konuyu görünce dayanamadım .psp de ki en iyi oyundur bencede. ayrıca arkadaşlar ff serisi oyunlarda herhangi birinde takıldıgınız geçemediginiz yada bulmacaları çözemediginiz kısım bölüm varsa , yada herhangi bir ff oyunun tam çözümünü isterseniz hepsinde yardımcı olurum ps 1 ps 2 psp hepsinde ...cris core bence hala hala fff7 nini gölgesinde kalmıştır :) sırf ps1i saklıyorum finalfantasy oyunlarını tekrar oynamak için :D
  • genesisi alan adamlar ff7:dirge of cerberus taki adamlar genesis dirge of cerberusun sonunda tekrar çıkıyo
  • -------------------------spoiler----------------------------------

oyunun sonunda askerlerin zack ve cloud un etrafını sardığı sahnede birazdan olacakları az çok kestiriyorsunuz sıra askerlerle savaşmaya geliyor ve
    (yeterince level,potion vb. diğer item lere sahip olduğunuz için) bu sahnede eğer askerleri harcayabilirsem....belki oyunun farklı(mutlu) bi sonu vardır diye düşünebiliyor insan..ama nafile.ne yaparsanız yapın zack i kurtaramıyorsunuz.misal olarak ben askerlerin hepsini harcadım...ama kâr etmedi...
    Zack askerlerle savaşırken anılarını bir bir kaybederek Cloud u kurtarmak için kendini feda ediyor, Aerith'i son bir kez göremeden çok hüzünlü bir şekilde ölüyor. gerçekten çok hüzünlüydü , oldukça duygulandım.

ama anlamadığım veya kaçırdığım bi nokta var bu sahneden hemen önce videoda Cissnei ve Tseng arasında geçen konuşmada Tseng, Cissnei den ikisini askerlerden önce bulup kurtarmasını, onları canlı istediğini, Zack'e vermesi gereken mektuplar olduğunu söylüyor. Cissnei de helikoptere binip gidiyor.bi sonraki sahnede Cissnei diğer Turks elemanlarıyla konuşurken Zack ve Cloud u bulduğunu söylüyor ve hatta helikopterdeki elemanları başka bi noktaya yönlendiriyor.galiba böyleydi.peki Cissnei in bulmasına rağmen askerler Zack ve Cloud u nasıl bulabiliyorlar??

Bir de o kadar dövüşten sonra Genesis yavşağının yine de sağ kalmasına sinirlendim.

--------------------------spoiler-----------------------------------

oyunla ilgili şunları söylemek istiyorum FFVII: Crisis Core bence FF serisinin en güzel,efsanevi oyunu.bu oyun psp ye özel olarak çıktığı için biz psp sahiplerinin çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

bu oyunu ve oyunun sonunu görmeden kimse psp de oyun oynadığını iddia etmemeli. bu oyun psp nin ne kadar güçlü ve stabil bir konsol olduğunu kanıtlamaktadır.

Square Enix bu oyunla sanki psp deki diğer oyunlara ve onları geliştiren firmalarına ve onları (şuursuzca) beğenenlere ''bakın da psp de oyun nasıl olurmuş görün'' dercesine bir ders vermek istemiş
    hakkını vermek lazım; hikayesi, ara videoları, oynanışı, görselleri, ve sistemi nasıl verimli kullandığı göz önüne alındığında psp deki tartışmasız en iyi oyun bence.

en çok kıyaslandığı psp oyunu God of War:Chains of Olympus ise benim için 300 Spartalı filminden fırlamış gibi gözüken,etrafındaki her şeyi Hııııııı Hııııııııı diye böğürererek kesip biçen Kratos adındaki beyinsiz bir aygırı yönettiğimiz bir oyundan ibarettir.sadece denemek için 1 kez oynadım ve bitirdim bir daha yüzüne bile bakmadım.
    oyunun grafikleri hariç bütün özellikleri çok çakma maalesef.
    kısa bir sürede ve küçük amerikan bir kadro tarafından hazırlanımış olduğu kolayca belli oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 8 Nisan 2009; 21:28:52 >

• quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

-------------------------spoiler----------------------------------

oyunun sonunda askerlerin zack ve cloud un etrafını sardığı sahnede birazdan olacakları az çok kestiriyorsunuz sıra askerlerle savaşmaya geliyor ve
    (yeterince level,potion vb. diğer item lere sahip olduğunuz için) bu sahnede eğer askerleri harcayabilirsem....belki oyunun farklı(mutlu) bi sonu vardır diye düşünebiliyor insan..ama nafile.ne yaparsanız yapın zack i kurtaramıyorsunuz.misal olarak ben askerlerin hepsini harcadım...ama kâr etmedi...
    Zack askerlerle savaşırken anılarını bir bir kaybederek Cloud u kurtarmak için kendini feda ediyor, Aerith'i son bir kez göremeden çok hüzünlü bir şekilde ölüyor. gerçekten çok hüzünlüydü , oldukça duygulandım.

ama anlamadığım veya kaçırdığım bi nokta var bu sahneden hemen önce videoda Cissnei ve Tseng arasında geçen konuşmada Tseng, Cissnei den ikisini askerlerden önce bulup kurtarmasını, onları canlı istediğini, Zack'e vermesi gereken mektuplar olduğunu söylüyor. Cissnei de helikoptere binip gidiyor.bi sonraki sahnede Cissnei diğer Turks elemanlarıyla konuşurken Zack ve Cloud u bulduğunu söylüyor ve hatta helikopterdeki elemanları başka bi noktaya yönlendiriyor.galiba böyleydi.peki Cissnei in bulmasına rağmen askerler Zack ve Cloud u nasıl bulabiliyorlar??

Bir de o kadar dövüşten sonra Genesis yavşağının yine de sağ kalmasına sinirlendim.

oyunla ilgili şunları söylemek istiyorum FFVII: Crisis Core bence FF serisinin en güzel,efsanevi oyunu.bu oyun psp ye özel olarak çıktığı için biz psp sahiplerinin çok şanslı olduğunu düşünüyorum.

bu oyunu ve oyunun sonunu görmeden kimse psp de oyun oynadığını iddia etmemeli. bu oyun psp nin ne kadar güçlü ve stabil bir konsol olduğunu kanıtlamaktadır.

Square Enix bu oyunla sanki psp deki diğer oyunlara ve onları geliştiren firmalarına ve onları (şuursuzca) beğenenlere ''bakın da psp de oyun nasıl olurmuş görün'' dercesine bir ders vermek istemiş
    hakkını vermek lazım; hikayesi, ara videoları, oynanışı, görselleri, ve sistemi nasıl verimli kullandığı göz önüne alındığında psp deki tartışmasız en iyi oyun bence.

en çok kıyaslandığı psp oyunu God of War:Chains of Olympus ise benim için 300 Spartalı filminden fırlamış gibi gözüken,etrafındaki her şeyi Hııııııı Hııııııııı diye böğürererek kesip biçen Kratos adındaki beyinsiz bir aygırı yönettiğimiz bir oyundan ibarettir.sadece denemek için 1 kez oynadım ve bitirdim bir daha yüzüne bile bakmadım.
    oyunun grafikleri hariç bütün özellikleri çok çakma maalesef.
    kısa bir sürede ve küçük amerikan bir kadro tarafından hazırlanımış olduğu kolayca belli oluyor.

DMC serisini oynamanı tavsiye ederim. DMC oyna da gözün oyun görsün. Ne FF ne de başka oyun DMC'nin üstüne oyun tanımam.

• dmc 1-2-3 bitirdim zaten onu da biliyoruz
    ayrıca mesajın hemen altına cevap yazdığın halde mesajın tamamını alıntı yapmışsın
    buna rağmen kaçırdığın bişey var ben psp oyunları için yorum yaptım sen bana cevap vermek için dmc yi örnek göstermişsin bi kere psp de DMC yok ki
    aynı platformda olmayan iki oyunu karşılaştımak doğru olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 9 Nisan 2009; 3:15:56 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: wzzik

dmc 1-2-3 bitirdim zaten onu da biliyoruz
    ayrıca mesajın hemen altına cevap yazdığın halde mesajın tamamını alıntı yapmışsın
    buna rağmen kaçırdığın bişey var ben psp oyunları için yorum yaptım sen bana cevap vermek için dmc yi örnek göstermişsin bi kere psp de DMC yok ki
    aynı platformda olmayan iki oyunu karşılaştımak doğru olmaz.

Evet mesajın hemen altına cevap yazdığım halde alıntı yaptım peki neden? İki sebebi var
    1- Ben mesajımı yollamadan önce başkası benden önce davranıp mesajını yollayabilirdi.
    2- Belki ileride sen mesajını silebilirsin ve benim yazdığım mesaj da anlamsız olur.

Platform kısmına gelirsek platformu unut. Oyun oyundur. FF Crisis Core'u o kadar övüyorsunuz ki neredeyse PS2'ye çıkan oyunlardan bile daha güzelmiş gibi O_O. Ben de o yüzden PS2'nin en iyi aksiyon oyunu olan DMC serisini önerdim.
    Ha bu arada şunu da belirtmeden geçemiycem. Tüm DMC Serisi'ni (arkadaşının PS2'sinde) oynamış ve DMC fanı sayılabiliecek bir arkadaşıma FF Crisis Core'dan bahsettim. Nasıl birşey olduğunu anlatmasını fln istedim hikâyesinin DMC'den güzel mi olup olmadığını sordum. O da dedi ki FF Crisis Core Dünya'nın en iyi senaryosuna sahip oyundur dedi(sanırım bu arada dünyanın en iyi oyunu olduğunu da söylemiştir). Ama oynamadan bilemem tabii. Ve FF Oyununun her serisinde hikâye farklıymış. Bu nasıl oluyor? Hikâye farklı ama karakterler aynı mı? Mesela herkesin önceden tanıdığı karakterler varmış. Bir karakter öldüğü ve anılarının yavaş yavaş silindiği için çok duygulandığından bahsediyor arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppelgangbanger -- 9 Nisan 2009; 5:33:28 >

• Bu oyunu tren'de ise giderken bitirmistim, tren de doluydu boyle. Aglayamadim da kalakalmistim oyle
  • quote:

Hmm konu biraz sapitmisr, once su "XX oluyor" gibi mesajlari lutfen Spoiler uyarisinin ardindan verelim.

----Spoiler----

Ikinci olarakta oldugune isyan etmek anlamsiz cunku....
    .... Zack taaa PSOne icin olan FF7de ölüyor, hatta orada bile flashbaclarda yasaniyor olum sahnesi. Yani biz FFVII'den oncesini oynuyoruz, zack olmesin Cloud dandik diyerekten yapimcilardan senaryoyu degistirmeleri beklenemez tabi ki fakat Cloud'a "Zack Copy" diyebilirsiniz, biz arkadas arasinda oyle bahsediyouz

Son olarakta oyun tarihinin en acikli sonlarindan biri belki de en aciklisidir crisis core'un sonu, ozellikle son savasta giren muzik ve Zack'in olmeye yaklastikca hatiralarini birer birer kaybetmesi ve buna ragmen Aerith'i kaybetmemek icin o kadar ugrasmasi. Senaryonunun butununden habersiz iseniz (bkz. FFVII, Advent Children) bile aglayabilirsiniz diger turlusunu siz dusunun

----Spoiler----

Ben mi? Ben aglamadim, ama oyunun sonunu trende getirmistim. Kalabalikti da, icim bi tuhaf olmustu. Sessiz sakin bi yer olsa aglar miydim ki

quote:

Bu oyunu tren'de ise giderken bitirmistim, tren de doluydu boyle. Aglayamadim da kalakalmistim oyle

3,5 ay önce de yazmışsın, unuttun sanırım.

Bu arada Doppelganger şimdi de konsol bölümüne mi dadandın? DMC topiği ne alemde, boş bırakma topiği.

• Evet hakkaten, konu zaman asimina ugramis. Unutmusum haliyle
  • quote:

Orjinalden alıntı: Doppelganger

Platform kısmına gelirsek platformu unut. Oyun oyundur. FF Crisis Core'u o kadar övüyorsunuz ki neredeyse PS2'ye çıkan oyunlardan bile daha güzelmiş gibi O_O. Ben de o yüzden PS2'nin en iyi aksiyon oyunu olan DMC serisini önerdim.

platformu unut diyorsun ama o zaman işin içine on binlerce oyun girer ve iş çığırından çıkar, boşa konuşuyoruz öyleyse,
    zaten başlığı da amacından saptırıyorsun,
    anlaşılan sen ps2 den başka bir konsolda oyun oynamamısşsın hatırlatırım piyasada ps3,xbox360,wii var bunların oyunları ps2 den daha kaliteli.ne insanlar var ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 10 Nisan 2009; 2:07:06 >
  • bu oyun bittiğine göre artık FF VII ye başlayarak hikayeye kaldığı yerden devam edebilirim.

yalnız oyunla ilgili kafamda bir soru işareti kaldı oyunu bitirenler bakabilirmi acaba bilen varsa cevaplasın lütfen

-------------------------spoiler----------------------------------

oyunla ilgili anlamadığım veya kaçırdığım bi nokta var:
    son savaş sahnesinden hemen önce videoda Cissnei ve Tseng arasında geçen konuşmada Tseng, Cissnei den ikisini askerlerden önce bulup kurtarmasını, onları canlı istediğini, Zack'e vermesi gereken mektuplar olduğunu söylüyor. Cissnei de helikoptere binip gidiyor.
    bi sonraki sahnede Cissnei diğer Turks elemanlarıyla konuşurken Zack ve Cloud u bulduğunu söylüyor ve hatta helikopterdeki elemanları başka bi noktaya yönlendiriyor.galiba böyleydi.
    peki Cissnei in bulmasına rağmen askerler Zack ve Cloud u nasıl bulabiliyorlar??

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.