Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe (271. sayfa)
Popüler Konular listesinde
-
-
Bu Starborn kesin hile yaparak bitirmiştir oyunu. Ubisoft oyunu olmadığı için kafası basmaz bulmacalara fln. 80 saatte tutoriali bitmiyor ulan oyunun
_____________________________ -
Yahu arkadaşlar 33 saat oynadım iyide ilerledim gibi ama ilk bölgede yeşil renkli gollum tipli kadın balık çorbası istedi işte mercimek balık felan bende yandaki kazanda yaptım o sırada yanlışlıkla yedim 1 2 tane ama mercimeği bir türlü bulamadım arkadaş yok köyde her satıcıya baktım ama mercimek yok 😅 nerden bulucam bu mercimeği
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Starborn oyunu begenmediyse, oyun ciddi anlamda cok guzel demektir. IGN journalistlerinden farki yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ If you place your hopes in anything, they will be betrayed.
Promises will go unfulfilled and faith will be let down. -
Hocam Ejderhanız varsa savaşta çağırın yukarıdan vura vura hemen ölüyor ama çok kolaylaşıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan123417 -- 14 Nisan 2026; 9:56:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
dur hocam ne ejderyası ben daha yeni kurt aldım binek olarak
ama denerim ilerde. kolay olması problem değil sonuçta oyun buna izin veriyorsa aklını kullanmak demek severim öyle şeyleri
bazı boss dövüşlerinde de etrafta sütun ya da ağaç oluyor, kaldırıp kafalarına vurunca 2 kerette filan ölüyorlar eğlenceli oluyor._____________________________ AMD5800XPalit4080GameRockOCAsusROG.B550FG.Skill2x16GB@3600MhzSamsungOdysseyG7.4K.28"1ms144Hz
-
Crimson Desert'da 330 saat balık tutmak, Starfield'a 330 saat harcamaktan daha keyiflidir.
_____________________________ Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa -
Arkadaşlar ben oyundan fazla anlamıyorum. Youtube'den videolara bakıp en güçlü silahları almaya çalışıyorum. yalnız silahları ve adamı geliştirmek için yapmam gereken şeyleri çok bilmiyorum. Hangi elementleri alıp silah ve adamı güçlendirebilirim. bana bir arkadaş gerekli elementi söylesin ben youtubeden bakıp nerdeyse onları alıp adamı ve silahları güçlendirmek istiyorum. - Kaynak: forum.donanimhaber.com
bir yandan henüz yapmadığım şeyleri yapmak istiyorum diğer yandan da artık normal oyun akışıma dönmek istiyorum sonunda bir yere varilmayacak bir mmo a vaktimi harcıyor gibi hissediyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
80 saatte zor gibi duruyor ben 40 saat oynadım kamp görevi yapmadım yan görev yapmadım sayılır.Daha dün 41. saatte malum adamın kolunu kestik orada da bıraktım saat geç olmuştu. İlk şehirden ayrılmadım yani daha nasıl 80 de bitecek ki ? Bölüm 6 diyor yoksa bende de mi bitiyor.
_____________________________ AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown -
14 bölüm hocam ana görevler. Bu Starborn değişik bir arkadaşımız. Hile yapmadan bitirmiş olamaz
Yan görev vs yapmadan güçlenemiyorsun bosslar tek atıyor malum._____________________________ -
Aynen öyle şuan ben can seviye mi dayanıklığımı da artıramıyorum abyss de ilerle diyor sen abyss i tam anlamıyla kavrıyamadın yazıyor.Daha element almadım ben 40 saatteyim diğer karakterleri oynamadım kadına 1 kez geçtim sonra önemli bir göreve gidiyor dedi 20 saattir yok kadın.
_____________________________ AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown -
Sadeca ana hikaye 60 saat deniyor + yan görevlerle 90 saat.
Bende ana görev + bazı yan görevler ile abyss bulmacaları 80.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Starborn -- 14 Nisan 2026; 14:26:13 >_____________________________ -
Hocam senin yerine de biz oynayalım, madem anlamıyorsun oyundan sen izlersin sadece hem yorulmazsın :)
Oyunun hikayesini 20 saatte bitiren de var, buradaki olay içeriklere ne kadar vakit ayırdığınız ile alakalı. Kraliyet bölgelerine ticaret yapmaya kalkarsanız, gerçekten koca bir gününüz yollarda geçiyor, sırf 15 saatiniz buna gidiyor. Faction görevleri hep birbirine bağlı, başka görevleri yaptıkça diğerleri tetikleniyor, ben 350 saattir oynuyorum hala bitmeyi bekleyen faction görevleri var. Bu oyunda bitme diye bir şey yok, sıkıldığınız yere kadar oynuyorsunuz.
_____________________________ Yaşa Mustafa Kemal Paşa yaşa -
Sen oyundan anlıyorsun kardeşim.
Ben de 86. saatte mi neydi dragonu almıştım.
Zaten Dragon'u alınca oyun bitiyor başka bir amaç kalmıyor. (Bu arada o dragon ana görevleri oyunun en kötü bölümleri; oynamazsan daha iyi.)
Seni eleştirenler de boş yapıyor her zamanki gibi. Hernand 80 saatmiş sen kalkıp o her sıkıcı fetch questi yaparsan, her kamp görevine koşturursan, çoğu sıkıcı her bulmacaya vaktini gömersen evet Hernand'dan 100 saatte de çıkamazsın. Bomboş işleri yapmayı içerik doluluğu sanıyorlar. Yazık.
Bu arada oyunu bitirdikten sonra son yorumumu atayım;
Oyunun son bölümleri tek kelimeyle çöplüktü. Chapter 9, 10, 11, 12 sadece bu oyunun değil tüm oyun tarihinin en kötü ve sıkıcı bölümlerinin ard arda dizilmesiyle oluşmuştu. Spoiler vermeyeceğim ama özellikle Dragonla alakalı her bölüm, özellikle Crimson Desert'teki güç ispatlama kapı açma muhabbetleriyle yaptığımız tüm haritaya yayılan ve bitmeyen görev zincirinde yaptıklarımız, o böceklerle savaş, Marni'yle alakalı her bölüm o kadar kötü ki kelimeler bu kötülüğü ve rezilliği anlatmaya kifayetsiz kalır. O derece bir berbatlıktan bahsediyorum. Kesinlikle yapımcılar son bölümleri test etmemişler; herşey öyle rezil ki oyun değil de oyun prototipi oynuyormuşsun gibiydi.
Ana hikaye 8. bölüme kadar 5.5/10, 8. bölümün ikinci yarısından itibaren 1/10.
Side questler, outpostlar(sadece dragonla basarken zevkliydi bunlar), mini gameler, zindanlar, bulmacalar, lootların statları(yoksa estetik olarak güzel setler buldum) ve işe yaramazlığı hepsi ama hepsi tırttı. Ya herşey mi tırt olur çıldıracağım. 4/10'dan yukarı puan vereceğim şeyler o kadar az ki ben gerçekten şok. Youtuberlar da dalga geçiyorlar bizle yok Süperman kasketi yok bilmem ne; hepsini de kullandım hepsi mi birbirinden kötü ve kontroller yüzünden işlevsiz olur.
Keşif hissi zerre ödüllendirici değil yukarıdaki sebepten. Yani bunu kalkıp diğer aaa oyunlarla karşılaştıramazsınız; içeriksiz denilen Dragon's Dogma 2'yi oynuyorum onun ilk 10 saatindeki herşey bu oyunun 100 saatindeki keşiften daha dolu dolu. Rdr, Ac, Elden Ring, Bethesda oyunları, Zeldalarla aynı ayarda bir keşif yok. Çünkü bunların bazılarında lore, bazılarında tarihi etki, bazılarında bulmacalar, bazılarında lootlar, bazılarında world eventsler random olaylar outpostlar vs çok ama çok zevkli.
Bu oyundaysa sadece keşfetmek için keşif yapıyorsun. Keşfi güzel hissettiren şey kesinlikle harita yapısıyla alakalı dolaşma hissi. Ama ne keşfediyorsun? Sıkıcı sıkıcı işler, şeyler.
Neyse bu oyunun katkısı Dragon's Dogma 2'den aldığım zevki arttırması benim için.
Onun dışında 100 saatlik vakit kaybıydı. Ama gene de oyun kendini oynatıyor; yani girsem saatlerce kafasız şekilde sağdaki soldaki toplama içeriklere dalarım. Ama işte ne gereği var? Bu soru çok önemli; amacınız bir oyun alayım sadece onu oynayayımsa bu oyun = mükemmel. Çünkü her oyundan bişey var; Rdr 2'deki random olaylar, ToTK'daki bulmacalar, Dragons Dogma ve Ac Valhalla benzeri keşif, combat, savaş olayları vs. Ama esinlendiği oyunların hepsi kat ve kat daha iyi yapıyorlar bahsedilen şeyleri.
Yapay zeka yorumuma kızanlar oldu ama haklıyım. Yapay zeka belli bir standart ayarda işe yarar bişeyler üretir. Ama özel bişeyler üretemez. Dragons Dogma'daki pawn sistemi, Rdr 2'deki random olaylar ve üst kalite sunum, Ac Valhalla'daki orta çağ atmosferi, Shadow of'taki nemesis sistemi, Zelda'daki shrine puzzlelarını yeteneklerle yaratıcılıkla çözmeler, Witcher 3'teki karakterler vs. hepsi özel şeyler.
Bu oyundaysa özel hiçbişey yok. Başka aaa oyunlardaki işleyen herşeyi son derece sıkıcı, işlevsiz bir şekilde sunma var. Sırf bu sebepten İgn yorumcusu haklı; open worldü çok güzel gözüküyor ama esas oyun içeriği tamamen zaman geçsin diye koyulan nicelikten ibaret ve bu yüzden 6/10'dan fazlası edemez.
İgn 40 yılın başı net haklı, niye millet çekemiyor anlamıyorum.
Ve dediğim gibi dragonu alınca benim için oyun bitti. Çünkü çok op oluyorsun, kamplar 1 dakikada yok oluyor; bizmut gibi bosslar da öyle. Bu yüzden yapımcılar dragonu sınırlamış 1 saatte 5 dakika kullanıyorsun veya kaledeki bosslara havadan saldırı engellenmiş sinematik sunum girmesiyle. Yani oyunun çok saçma, zayıf dizayn edildiği orada kabak gibi ortaya çıkıyor; şehirlere bile giremiyorsun dragonla, birden seni atıyor ve timer o kadar hızlı doluyor ki ayrıca; ve birden dragon sürerken havada fırlatıyor seni timer dolmamışken, sonra çağırınca gelmiyor. Offf offf ben bunun için mi bu kadar saat harcadım dedim ve sinirlenip Dragons Dogma'ya geçtim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aheertert2138917328919 -- 14 Nisan 2026; 15:9:36 >_____________________________
-
Çen yine mi geldin yapay zekalı :)) Amip gibi bölünerek çoğalıyosun. Kesin Starborn'un alt hesabısın emin olduk buna
Ben buna 100+ saatimde gittim bir dövdü bir dövdü var ya dinlene dinlene dövdü çok temiz dayak yedim.
_____________________________ Nintendo Switch 2 | 8BitDo Ultimate 2C Bluetooth | Asrock A620M Pro RS WiFi | AMD Ryzen 5 7500F | GALAX RTX 4070 Ti Super SG | Corsair Vengeance 2x16 GB DDR5 6200MHz | Steelseries Arctis 7 Wireless | Gamesir Nova Lite Wireless | 27" Samsung Odyssey OLED G5 G50SF QHD 180 Hz | LG 55'' OLED C2 | Apple Macbook Air 13'' M4 | Apple iPhone 17
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
![Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/b4/95/1f/b4951fe31e8ef516137257d7e8231451.jpeg&t=0&width=480&text=1)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
![Crimson Desert [PC ANA KONU] Türkçe](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https%3a%2f%2fhowlongtobeat.com%2fgames%2f94122_Crimson_Desert.jpg&width=-1&text=0&t=0)
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt