Şimdi Ara

CrewMT2 - %100 EMEK - EDİTSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oyunumuz üzerinde 1 aylık bir düzenleme süreci sonrasında oyunumuzu hizmetinize sunduk arkadaşlar.

Oynayanlar elbetteki oldu duyup duyuşanlar :)

Ama tabiki Türkiye için efsane olmaya geldik bu konuda ve artık CrewMT2 hizmetinizdedir dostlar..

En önemli özelliklerini söyliyelim;

1- Çölde her 3 saatte bir çıkmak üzere Barones Örümceği eklenmiştir!
    Örümcekten sizlere item düşebilmesi için 90 level ve üstü olmanız gerekmektedir!

İçerisinden: 75 level silahları,çelik zırhlar, 60 level kaskları,eksrim broşürü vb itemler düşmektedir.

2- Azrailden %30 oranında tecrübe yüzüğü düşme olasılığı vardır bu oran 3 azrailde 1 düşme olasılığına denk gelmektedir!

3- Yeni beta maplar ve iç içe 5 beta map (Türkiyede ilk sistem) 90 levele kadar sürgün mağarasında kasıp, sonrasında bu beta maplarda kasabilirsiniz bu sistem Kasılırken kavgaları önlemek için yapılmıştır!

Kısacası arkadaşlar fazla söze gerek yok artık vakti geldi Doluşun :)

Sitemiz:www.crewmt2.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sniprezz -- 30 Ekim 2014; 1:11:52 >

• Güncel
  • uyeliğimi alip oyuna başladim şuanlik guzel gidiyor biraz emek verince herşey oluyor sw de 3 5 arkadaş oynamaya başladik iyi gidiyoruzda yeni başlamayi duşunen arkadaşlar varsa her turlu yardimi ederiz kolay gelsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: sfoker

uyeliğimi alip oyuna başladim şuanlik guzel gidiyor biraz emek verince herşey oluyor sw de 3 5 arkadaş oynamaya başladik iyi gidiyoruzda yeni başlamayi duşunen arkadaşlar varsa her turlu yardimi ederiz kolay gelsin :D

ben de başlıyorum, güzel hazırlanmış. abartılı hiçbir şey yok oyunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetay74

quote:

Orijinalden alıntı: sfoker

uyeliğimi alip oyuna başladim şuanlik guzel gidiyor biraz emek verince herşey oluyor sw de 3 5 arkadaş oynamaya başladik iyi gidiyoruzda yeni başlamayi duşunen arkadaşlar varsa her turlu yardimi ederiz kolay gelsin :D

ben de başlıyorum, güzel hazırlanmış. abartılı hiçbir şey yok oyunda.

oyun içi nickim Sfoker dostum yazarsan elimden geldiğince yardim ederim birde biraz daha katılırım olursa lonca kurucam 1 2 hafta beklıyelım belki bir DH team kurulur :D
  • Güncel arkadaşlar
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.