Şimdi Ara

Credit Suisse Dolar/TL Tahmini 4 Liraya Fırladı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • İsviçreli yatırım bankası Credit Suisse, Dolar/TL için 12 aylık tahminini 3,75'ten 4 seviyesine çıkardı. Bankanın yayınladığı raporun ayrıntıları haberimizde...

    Credit Suisse Dolar/TL Tahmini 4 Liraya Fırladı!


    Ünlü İsviçreli yatırım bankası Credit Suisse, Dolar/TL tahminlerini revize etti. Bankanın 12 aylık Dolar/TL beklentisi 3,75’ten 4’e çıkarıldı. İsviçreli bankanın kur için üç aylık tahminlerine baktığımızda 3,40’tan 3,60 seviyesine çıkarıldığını görmekteyiz.

    Credit Suisse tarafından yayınlanan raporda, ABD ile Türkiye arasında yaşanan vize meselesine değinildi.

    Credit Suisse Dolar/TL Tahmini 4 Liraya Fırladı!


    İki ülke arasında karşılıklı olarak vize başvurularının askıya alınması diplomatik bir krize neden oldu. Yaşanan gerginliğe ilk tepki Dolar ve Euro’da görülen sıçrama şeklinde olmuştu. Vize krizinde yaşanan yeni gelişmeler kur üzerinde belirleyici olmaya devam ediyor. Dün akşam saatlerinde Dolar/TL 3,80 seviyesini test ettikten sonra 3,76 – 3,77 bandında dengelendi. Kurdaki bu yükseliş haliyle ekonomistlerin tahminlerini değiştirmesine neden oldu.

    Credit Suisse, güçlü ekonomik görünüme bağlı olarak Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası’nın yıl sonuna kadar şahin duruşunu koruyacağını düşünüyor.

    Credit Suisse Dolar/TL Tahmini 4 Liraya Fırladı!


    Bugün TCMB faiz değişikliği kararını açıklayacak. Piyasaların beklentisi faizlerin sabit tutulacağı yönünde. Credit Suisse raporunda ayrıca; TL cinsi varlıklarda ABD ile yaşanan vize geriliminin yarattığı risk priminin ortadan kalkmasını bekledikleri ifade edildi. “Ancak yüksek tahvil arzı ve yüksek enflasyon dinamikleri alım tavsiyesini vermemize engel oluyor.” sözleri de banka yetkililerinin Türk lirasına dair değerlendirme yaptığı raporda yer alan bir cümle oldu.

    Goldman Sachs daha önce yayınladığı raporda, doların değerinin 2,5 TL olduğunu bildirmişti.

    Credit Suisse Dolar/TL Tahmini 4 Liraya Fırladı!


    Ünlü yatırım bankası Goldman Sachs, geçtiğimiz dönemlerde yayınladığı raporda Dolar/TL’nin adil olan değerinin 2,50 seviyesi olduğunu belirtmişti. Türk lirasının iyi carry trade getirisi nedeniyle gelişen piyasalarda öne çıkmaya en güçlü aday para birimleri arasında yer aldığı bildirilmişti.


    Kaynak: https://paratic.com/







  • bu yatırım şirketleride her gün başka bir palavra bir gün 2 70 diğer gün 5,bu heriflerde şu dunyada para kazanıyor ya herkes kazanır.Bunlara inanıp borsaya forexe giren saftirikler sağolsun.
  • Bunun sinyallerini zaten uzun zamandır veriyor. Dikkate almak, dikkat etmek lazım. Kemerlerinizi bağlayın, yakında uçuşa geçiyoruz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ooellerhavaya -- 26 Ekim 2017; 14:15:18 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ooellerhavaya

    Bunun sinyallerini zaten uzun zamandır veriyor. Dikkate almak, dikkat etmek lazım. Kemerlerinizi bağlayın, yakında uçuşa geçiyoruz.

    Ne ucusu zaten suan 3.76 ,0.25 tl yukselis anca %7 ye denk geliyor ve kac senedir her sene %20 nin %25 altinda kalmadi artis,demem o ki 4 ucus degil hafif ziplama olur ucus icin en az 4.5 gorunmeli ama zaten senelik artisa bakarsan olacagida odur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.