Şimdi Ara

creativen zen 30 gb m ses kalitesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben mp3 calar alıcam ancak apple 30 gb ile creative 30 gb arasında kararsız kaldım eger ikisinide kullanan arkadaslar varsa en iyi ses kalitesi hangisi

• aynı kararsızlıgı bende yasıyorum, bu 2 urunude cok arastırdım creative in ekran ve ses kalitesi çoğunluk tarafından daha guzel denıyor ama yenı ipod modellerını gormeden mp3 player alma derım sana fıyatıda aynıymıs

http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=212330
  • Bende creative zen vision m 30gb var. Arkadaşımdanda bol bol ipod video dinleme fırsatı buldum. İpodun creative e göre tek ekstrası daha hoş görünen tasarımı ve inceliği. Fakat creative ses kalitesi , hdd hızı,radyolu oluşu,radyodan kayıt, sesi sonuna kadar açtığında hiç çatlama yapmaması, ekran parklaklığı renk kalitesi,.avi formatında video oynatabilmesi( okula giderken yolda lost dizisini alt yazılı izliyorum.) (ipod avi formatı desteklenmiyor ama video converterlarla çevirebilirsin fakat kalite ister istemez düşer.ayrıca radyosu yok) gibi özellikleriyle bir hayli öne geçmiş durumda. görünüşe çok önem vermiyorsan, ses kalitesi seni oldukça tatmin eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.