Bildirim
creativen zen 30 gb m ses kalitesi

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
aynı kararsızlıgı bende yasıyorum, bu 2 urunude cok arastırdım creative in ekran ve ses kalitesi çoğunluk tarafından daha guzel denıyor ama yenı ipod modellerını gormeden mp3 player alma derım sana fıyatıda aynıymıs
http://estore.apple.com.tr/cgi-bin/WebObjects/AppleStore.woa/wa/urunList?grup_id=212330 -
Bende creative zen vision m 30gb var. Arkadaşımdanda bol bol ipod video dinleme fırsatı buldum. İpodun creative e göre tek ekstrası daha hoş görünen tasarımı ve inceliği. Fakat creative ses kalitesi , hdd hızı,radyolu oluşu,radyodan kayıt, sesi sonuna kadar açtığında hiç çatlama yapmaması, ekran parklaklığı renk kalitesi,.avi formatında video oynatabilmesi( okula giderken yolda lost dizisini alt yazılı izliyorum .) (ipod avi formatı desteklenmiyor ama video converterlarla çevirebilirsin fakat kalite ister istemez düşer.ayrıca radyosu yok) gibi özellikleriyle bir hayli öne geçmiş durumda. görünüşe çok önem vermiyorsan, ses kalitesi seni oldukça tatmin eder.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X