Şimdi Ara

Creative Zen Vision W 60 GB

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative Zen Vision W 60 GB, şuan Türkiyede bulunmuyor sanıyorum. Peki Avrupa ülkelerinde (Almanya, Avusturya vs..) şuan satışta mı, bunu öğrenmek istiyorum çok acil bir durum ve önemli yardım ederseniz çok minnettar olurum.

Ayrıca bu mp3 çaların eksileri altyazı dışında nelerdir? Memnun kalır mıyım?

Şimdiden çok teşekkür ederim...

• ayrıca çok önemli bir soru daha Creative Vision W60gb ve Apple 160 GB iPod classic arasında Hafıza dışında ne farklar var? Daha doğrusu hangisi daha iyi... Creative Vision W60gb alacağına şunu alırsın daha iyi diyebileceğiniz bir alet var mı?
  • ben yeni aldım üstüne tanımam.. 420 ytl gold'ta.. 320 ytl 4gb creative var ondan alcaktım öle netten gezerken bunu şansa gördüm golddun sitesinde, sona aldım.. tek eksi yönü büyük olması ama diger aletlerde öledir hafızası böle büyük olanlarda.. alt yazısı yok bide ama programla koyuyorum ben biraz sürüyo ama olsun zaten bilg. hep acık elimemi yapışcak :D görüntü falan harika zaten tartışmayalım ses falan kullanışı baya guzel ve bu fiyata yani.. ipod bu özellikleri kim bilir kac paraya satar??
  • tamam öle
  • peki dvd filmleri vcd filmlerini oynatabiliyor mu yoksa illa aviye çevirip mi oynatmamız gerekiyor? DVD-İpod şeklinde bir çeviriyle menülü oynatabiliyor muyuz?
  • menülü oynatma yok avi converter programlarıyla alt yazılı çevirebilirsin ama bu aletten öte sana cowon a3 60 gb ı öneririm.madem bu tarz bir alet isiyorsun.. COWON A3 60 GB biraz araştır ve aşık ol.en azından cowon a2 yi de araştırablirsn.alt yazı var videoları çevirmeden oynatıyor.
  • arkadaslar benim creative 60gb vision:m kapalıyken şarjı bitiyor :(
    sabah bakıyorum 3 kare daha var akşam üzeri otobüste dinliyim diyorum bi açıyorum "low battery" aleti kırasım geliyor. daha adam akıllı mp3 dinleyemedim ne uyuz bişidir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fuct up kid

Yani Creative Zen W 60 Gb yerine A3 60 Gb al diyorsun... Ben biraz araştırma yaptım gerçekten çok güzel bir alet. Ayrıca q5 de cabası..

Desteklediği formatlar ağırlık şu bu hepsine baktım fakat Creative Zen W nun A3 veya q5 den eksi veya artıları nelerdir bu konuda bilgi verebilir misin?

ayrıca şu tvden kayıt meselesini açabilir miyiz? Yani istediğimiz kanalda video kaydetmemiz için mi bu özellik?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cankut23 -- 27 Şubat 2008; 9:33:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.