Merabalar ben yaklaşık 6 ay önce gittigidiyor daki bi kullanıcı vasıtasıyla Amerikadan Creative Zen Vision M 60 GB mp3 player aldım.Malesef geçenlerde düşürdüm ve de ekranı kullanılamaz hal geldi (ekranın ortasında kocaman simsiyah bi boşluk ve çizgiler oluştu).Satın aldığım kişiyle irtibata geçtim.Ürünün düşürmemin garanti kapsamı dışına çıkardığını söyledi.Bana 120 dolar a ekranını satmayı önerdi fakat monte etme işlemi bana ait tabi.Ben sizin yardımınızı istiyorum sizce ne yapmalıyım ? Bir şey daha var Creative Türkiye nin telefonunu yazabilirseniz çok sevinirim
Yardımınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim Not:Bursa'da oturuyorum .Bursa'da bu ekran monte işlemini gerçekleştirebileceğim bir yer biliyor musunuz (yetkili servis olursa ii olur ancak çok da önemli değil bu saatten sonra) Tekrar tekrar teşekkür ederim
arkadasım aynı sorunu bende yasadım bende gittigidiyordan almıstım zvm mi ve dustu ve aynı seninki gibi cizgiler olustu.bana sorarsan elindekini 100-120 ytl ye sat 120$ ekrana verecegine yeni bir zvm al malum kargo ucreti falan da olcak.ama illaki ekran alıyım diyosan monte işlemi kafana takman gereken bişey degil basit bi sekilde sende monte edebilrsin.
multimedya nın istanbuldaki teknik servis ini aradım önce parasını verirseniz tamir ederiz dediler sonra yurtdışından alınmış ürünleri tamir etmiyoruz dediler acaba istanbul a gitsem ikna edebilirmiyim onları tamir için bilgisi olan var mı ? Ekran alıp takmayı da düşünmeye başladım .Acaba bana bu konuda yardımcı olabilecek bir kaynak vs bilen var mı?Son bir şey ebay gittigidiyor gibi sitelere baktım ekran satana rastlamadım nerden ekran bulabilirim bu alete ?
HAcı geçmiş olsun yaa. Epey üzüldüm şimdi. İnşallah diğer kullanıcıların başına gelmez böyle birşey, İnşallah!
quote:
Orjinalden alıntı: theworld
Merabalar ben yaklaşık 6 ay önce gittigidiyor daki bi kullanıcı vasıtasıyla Amerikadan Creative Zen Vision M 60 GB mp3 player aldım.Malesef geçenlerde düşürdüm ve de ekranı kullanılamaz hal geldi (ekranın ortasında kocaman simsiyah bi boşluk ve çizgiler oluştu).Satın aldığım kişiyle irtibata geçtim.Ürünün düşürmemin garanti kapsamı dışına çıkardığını söyledi.Bana 120 dolar a ekranını satmayı önerdi fakat monte etme işlemi bana ait tabi.Ben sizin yardımınızı istiyorum sizce ne yapmalıyım ? Bir şey daha var Creative Türkiye nin telefonunu yazabilirseniz çok sevinirim
Yardımınız için şimdiden çok çok teşekkür ederim Not:Bursa'da oturuyorum .Bursa'da bu ekran monte işlemini gerçekleştirebileceğim bir yer biliyor musunuz (yetkili servis olursa ii olur ancak çok da önemli değil bu saatten sonra) Tekrar tekrar teşekkür ederim
http://www.aerozbooks.com/index.php?act=viewCat&catId=48 bu siteden bak fiyatlarına zenin parçalarına uluararsı gönderi var.