Okulda iki arkadaşta var bu cihazdan her ikisini de karşılaştırdım..
izlenimlerim ise şöyle...
ipodun ekran daha yuksek zen touchinki daha geniş....
ipodun sesi daha cok cikiyor ama her ikisininki de cok fazla cikiyor (Son seste)
ipod daha guzel duruyor daha ince ve hafif dhaa rahat...
zen touchun touch padi ipodun clickwheeline oranla biraz daha rahat gibi geldi..
zen touchun full dinlemeyle pili 3 gun ipodun 1 gun gitti...
ipodun ekranı daha silik contrast olarak... artırılabilirlige baktim ikisi de orta seviyedeydi..
zen touchun işigi mavi ipodun beyaz...
Zen in yaninda verilen kulaklık ipodun yaninda verilen kulaklıga göre daha iyi...
ipod da cok fazla ve cok gusel eq lar var...
Her ikisini de sennheiser ile dinledim pek bi fark yok sennheiser baslari o kadar da iyi vermiyor benim gri sony kulaklıklarıma göre...
Creative normal eq da daha iyi bas verdi.
Ayrıca iriver la da karsilastirdim extreme eq baya iyiymiş 3d sound kötü ve son ses cok kisik
Not:IPOD american ipoddur...
Yaw hangisini almalıyım ben şimdi???
ikisini de dinlemişsin , başka bir forumda da zen touch'ın mükemmel olduğunu belirtmişsin , e bence fazla söze gerek yok . Zaten şu an hepsinin fiyatları çok uygun , yakın zamanda yeni modeller piyasaya sürüleceği için çok ucuzladılar . Hatta i-pod'lar çok daha zor bulunuyor yeni modelleri daha yakın bir zamanda geleceği için
Bencede creative artık mp3 çalarlarda bi revizyona gider. aaammmmaaaaaa ben muvo'mdan vazgeçmem...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme