Şimdi Ara

creative zen touch sürücü yükleme sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar creative zen touch ım için play for sure yazılımını bilgisyarıma yüklemek istediğimde şu uyarıyı alıyorum : yüklemekte olduğunuz yazılım windows xp uyumluğunu doğrulamak için windows logo sınamasından geçmedi bu yazılım kurulamayacak sistem yöneticisine başvurun. bilgisayarımdaki sürücü imzalama bölümünde yoksay ve yüklemeye devam et bana sorma seçeneğinide işaretledim ancak yinede yüklemiyor ne yapabilirim ?

• Vista mı kullanıyorsun? Uyumluluk ayarlarını değiştirebilirsin installer ın. Hatalı download da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 31 Ekim 2008; 15:17:43 >
  • hayır xp kullanıyorum sorun kurulu olan windowstan kaynaklanıyor anladığım kadarıyla başka bir sürücüye xp kurup denediğimde oldu anca şarkı atmak istediğimde bilgisayarı yeniden başlatıp işim bitince önceki xpme dönmek çok uzun ve uyuz eden bi durum gibi geliyor. sürücü imzalama kısmında yükle desem bile yinede yüklemiyor ayrıca bilgisayarımda bulunan drivera alternatif başka bi yerden daha indirdim onada aynı şeyi yapıyor anlamadım ne yapmalıyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.