Şimdi Ara

Creative Zen neeon 2 acil yardım !!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 4 gb lık versiyonu var zen neeon 2 nin..

usb port a taktım bilgisayara bağladım dosya aktarımı yaptım güvenli birşekilde cıkarttıktan sonra connected yazısı ile ekran kaldı müzik menüsüne dönmüyor ..

firmware güncllemesi , reset atma , format atma , virüs taraması , şarjını bitirip tekrar şarj etme dahil herşeyi denedim ama açıldığında connected yani bağlantı kısmında kalıyor..

yardımcı olabilirmisiniz acaba ..

• O haldeyken nasıl yaptın ki güncellemeyi??

Bana durum servislik gibi geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi azawarai -- 28 Eylül 2008; 21:07:07 >
  • Aynı şekilde Bende de zen neeon2 4gb var.. Firmware ile radyosunu açayım dedim;firmware'yi yüklerken error verdi.. sadece bilgisayara bağlıyorum donanım olarak görüyor fakat bilgisayarı kilitliyor.. flash'ın içini göremiyorum.. tekrar yazılımda atılamıyor.. Türkiye garanti kağıdı da olmadığı için yaptıramadım bir türlü.. 7-8 aydır öylece duruyor.. Daha da hiç kullanmak nasip olmadı.. onun üzerine zaten iriver t60 almıştım
    Creative tamir eden bildiğiniz bir servis varsa yazarsanız memnun olurum arkadaşlar.. Yaptıramazsak artık o halde elden çıkartacağım..
  • bilgisayar okuyor aleti ama cıkardığımda connected diye kalıyor cihaz yani müzik atıp içinde işlem yapabiliyorsun sadece müzik menüsüne dönmüyor cıkarınca
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavdaromer

bilgisayar okuyor aleti ama cıkardığımda connected diye kalıyor cihaz yani müzik atıp içinde işlem yapabiliyorsun sadece müzik menüsüne dönmüyor cıkarınca

Boot edip cihazı açıp kullanamıyorsun yani.. Türkiye garanti kağıdı varsa servise götür.. Benim neeon2 yurtdışından alınmış olduğu için Türkiye de bakmıyorlarmış.. Büyük bir saçmalık..
  • evet bnmkide yurtdşndan arkasını cıkarıp içindeki pili takıp cıkarsam sence olma ihtimali varmı ??
  • Pili çıkarmana gerek yok.. yanda ki reset deliğine iğne ile basınca pili devreden çıkartıyor zaten..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    creative zen mi? cowon d2 mi?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ama olmuyor malesef reset e basınca cihaz restart atıyor ve ekrana cıkan aynı yazı connected :s
  • naapmam lazım yaa ::S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.