Şimdi Ara

creative zen nano pil kapağı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim creative zen nano mp3 playerım var.bi süre önce pil kapağı kırıldı,bilenler bilir,kapağı çok küçük bi çentikle gövdeye bağlanıyo.o çentik kırılınca tabi ki kullanılmaz hale geliyo.garanti kapsamında olcağını düşünerek servise yollattım,15$+KDV verirsem yeni pil kapağını takabilceklerini sölediler.pil kapağı garantiye alınmıyomuş.servisteki elemana sordum,servise yollamam şart mı taktırmak istediğimde,dışarda bulma şansım yok mu dedim,yok dedi...

açıkçası o fiyatı duyunca vazgeçtim pil kapağını taktırmaktan.ufacık bi bant parçası işimi görüyoken o kadar parayı vermeye gerek olmadığını düşündüm.ha eğer bi yerlerde çakma falan bulursam 3-5 milyona,alırım tabi ki ama bu saatten sonra orjinal kapak taktırcağımı sanmıyorum.

benimle aynı dertten muzdarip arkadaşlar varsa,onları bilgilendirmek istedim...

Not:bi kapağa o kadar para isteyen soyguncu zihniyet utansın....

• aynen kırıldı benim ki de bu mp3 playerların hic bişeyi garanti kapsamında degil zaten.sag kullaklık bozuldu onu goturdum garantide degil dedi surada philips kulaklıklardan alabilirsin dedi
    pil kapagını goturmemiştim servise butun yetkili servislere
  • ganratiye girmezz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.