Şimdi Ara

CREATIVE ZEN MX -VIDEO CONVERT-

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
4.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba Arkadaşlar..
    Creative Zen MX için en iyi - sorunsuz ve hızlı bir şekilde video convert işlemini gerçekleştirebilecek (CREATIVE ZEN MX DE ÇALIŞMALI) bir video convert programı var mıdır? Gerçekten ZEN MX i olup video çevirip izleyen arkadaşların tavsiyelerini bekliyorum. ZEN MX in ana video uzantısının CMV olduğunu da söyleyip gerçekten bu sıkıntıyı aşmış arkadaşların, Zen MX kullanmaya yeni başlayanlar açısından gerçekten faydası olacaktır..



  • usta aynı sıkıntı ya deli oldm bende bu ürünü aldım creative zen mx 8gb aldm yere daldım geride almıyor cd side yok ya herşey güzel müzik,resim tamam ama video içindekiler cmv uzantılı videolar hangi converter programı ile cevirdiysem desteklediği formatlara yok olmuyor görmüyor cmv die bi uzantıda hiç bi yerde görmedim anlamadım birileri yardımcı olursa gerçekten büyük bir sıkıntıyı problemi çözmüş olacak...
  • bende çok aradım ama araştırmalarım sonucunda bütün dünyada Creative Central dışında bir programın o formata çevirmediğini duydum Creative Centralde uyuz bir program olduğu için onunda çevirebilme yeteneği olduğuna inanmıyorum açıkçası zaten ondada video çevirme yeri koymayı unutmuşlar büyük ihtimal
  • Arkadaşlar ben eski telefonumda kullandığım hafıza kartını zen e taktım kartın içinde eski telefonumda izlediğim videolar vardı onları zen sorunsuz açtı.
    smart movie converter ile çevirmiştirm. ***.avi şeklinde dosyalar. :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: silver1978

    Arkadaşlar ben eski telefonumda kullandığım hafıza kartını zen e taktım kartın içinde eski telefonumda izlediğim videolar vardı onları zen sorunsuz açtı.
    smart movie converter ile çevirmiştirm. ***.avi şeklinde dosyalar. :)

    Arkadaşım bu söylediğine inanmak çok zor.Zen MX sadece CMV dosyaları oynatabiliyor avi-mp4 vs. gibi dosyaları açmayı bırak,cihaz içerisinde ki dosya menüsünde bile göremezsin.
    SEN CREATIVE ZEN de (zen mx ile arasında fark var!) izlemiş olma sakın.
    HAYIR daha da ısrar ediyorsan ZEN MX de izledim diyerek bir avi dosyasını upload edip linki buradan paylaş - bakalım dediğin gibi mi.eğer öyleyse süper olur ama sanmıyorum!!
  • arkadaşlar bende bu cihazdan almayı düşünüyorum siz anladığım kadaryla kullanıyorsunuz görüntü kaltesi ses nasıl? zen yıllardır kullanıyorum ve bu konuda Creative üstüne mp4 çalar tanımam sizce bu ürün nasıl.http://creativeci.wordpress.com/ adresde gördüm araştırdım çok hoşuma gitti.

     CREATIVE ZEN MX -VIDEO CONVERT-
  • arkadaşlar bu sorunu çözen oldu mu ya, cmv formatına bir türlü ulaşamıyorum, Daniusoft Video to Creative Zen Converter indirdim orda da cevirmediğim format kalmadı yine de çevirdiğim videoları görmüyo creative, ya da ben programı tam olarak kullanamadım, lütfen yardım o kadar para bayıldım :)
  • SORUN YAŞAYAN ARKADAŞLAR İÇİN AYRINTILI CONVERT İŞLEMİ:

    ÖNCE VİDEO DOSYANIZI HERHANGİ BİR CONVERT PROGRAMI KULLANARAK


    1. - WMV - MP4 - DİVX - XVİD - AVİ - ortam türüne 320x240 çözünürlüğünde ve 512 kpbs ve üstüyle dönüştürme işlemine başlayın.
    2. SONRASINDA Dönüştürülen dosyayı daha öncesinde bilgisayarınıza kurmuş olduğunuz CREATİVE CENTRAL adlı creative in kendi programı ile TRANSFER işlemini gerçekleştirin.
    3. Transfer işlemi gerçekleştikten sonra cihaz içerisinde "video" klasöründe; videonuzun sonunda .CMV şeklinde göreceksiniz.Yani CMV ye dönüştürme işlemini cihaz Creative Central ile (tabi bu sırada cihazınız PC ye bağlı olacak) otomatikman Transfer butonuna tıklamanızla Dönüştürme ve AYNI ZAMANDA gönderme işlemini gerçekleşecektir.

    ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: miksa1984

    arkadaşlar bende bu cihazdan almayı düşünüyorum siz anladığım kadaryla kullanıyorsunuz görüntü kaltesi ses nasıl? zen yıllardır kullanıyorum ve bu konuda Creative üstüne mp4 çalar tanımam sizce bu ürün nasıl.http://creativeci.wordpress.com/ adresde gördüm araştırdım çok hoşuma gitti.

     CREATIVE ZEN MX -VIDEO CONVERT-


    Görüntü Kalitesi.. 16.7 milyon renge sahip olduğu için gayet güzel. Cihaz da ayrıca desteklenen formatlar:
    Video Formatları: MJPEG, WMV9, MPEG4-SP3, DivX3 4/5 ve XviD3
    Ses Formatları: MP3, WMA, AAC4 (.m4A), WAV (ADPCM), Audible 2,3,4

    8-16 gb bellek kapasitesi çok düşük bana yetmez diyenler için ise; 32 gb a kadar sd karta kadar desteklemekte.

    Ses ise oldukça berrak .Diğer mp3 oynatan cihazlara göre ses de yapaylık yok gayet doğal.
  • bu arada creative central ile transfer işlemini gerçekleştiremiyorum nasıl oluyo acaba, yardımcı olabilirmisiniz ??????
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimegee

    bu arada creative central ile transfer işlemini gerçekleştiremiyorum nasıl oluyo acaba, yardımcı olabilirmisiniz ??????

     CREATIVE ZEN MX -VIDEO CONVERT-
  • Arkadaşlar creative central i nette arıyorum fakat bi türlü download linki bulamadım yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa lütfen pm atsın.
  • yüzbaşı olmuyor yaa. zenni pc ye bağlıyom zennin içindeki müzikler görünüyor creantive de ama videolar görünmüyor zen içinde olan orjinal videolarda görünmüyor. ne yapabilirim?
  • arkadaşlar uzun aramalarım ve uğraşmalarım sonucunda bu olayı çözdüm 'aleynaks' inda dediği gibi olay aynn bu şekilde her hangi bi converterle videonuzu conüştürün. daha sonra creative centrealle zen imizin içine transfer edin olay sadece bu kdar kolay gelsin iyi seyirler...
    creative centreal download link buyrun;
    http://hotfile.com/dl/110304747/a9a13c9/creative_centrale.rar.html

     CREATIVE ZEN MX -VIDEO CONVERT-
  • bu mp4 beş para etmez. video izlemem diyorsanız alınır ama sesi çok güzel. ama video atıp izlemek işkence tek kelime ile
  • Koskoca Creative nasıl böyle bir şeyi yaptı anlamak çok güç.Ses ve görüntü harika ama video işi çok işkence.Bilen biri yok mu?
  • normal creative zen iseyenlere var,
    8GB MX olan video özürlü sürüm değil.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: dark1508

    arkadaşlar bu ürün ve fiyat nasılhttp://www.ebeyaz.com/store/ProductDetails.aspx?productid=86089

    Bence o fiyata ipad touch al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.