Şimdi Ara

Creative zen kullananlar bakabilirler mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar creative zen prizden şarj oluyormu deneyen var mı?aslında arkadaşım benim başka bir sorum var.Zen kullanmayı bilen arkadaşlar bana ulaşırlarsa onlara bir sorum olcak.Rast gele şarkı çalma tuşu çalııyor ama rast gele şarkı çalmıyor sanki çalışmıyormuş gibi ama tuş çalışlıyor çünkü basınc ekran aydınlanıyor.birde içerisinde 100 şarkı var alet sadece bir tanesini çalıyor şarkı değiştirme tuşuna basıyorum ses kesiliyor play pause tuşuna basmak gerekiyor bunun nedeni ne çok anlamıyorumda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 28 Nisan 2011; 21:20:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: 1234*

olur tecrübeyle sabittir

aslında arkadaşım benim başka bir sorum var.Zen kullanmayı bilen arkadaşlar bana ulaşırlarsa onlara bir sorum olcak.Rast gele şarkı çalma tuşu çalııyor ama rast gele şarkı çalmıyor sanki çalışmıyormuş gibi ama tuş çalışlıyor çünkü basınc ekran aydınlanıyor.birde içerisinde 100 şarkı var alet sadece bir tanesini çalıyor şarkı değiştirme tuşuna basıyorum ses kesiliyor play pause tuşuna basmak gerekiyor bunun nedeni ne çok anlamıyorumda
    * Mutlu Çocuk! Şimdi beşik ne büyük geliyor sana; büyü de, bakalım dünyaya sığabilecek misin!...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.