Şimdi Ara

-CREATİVE ZEN- FİYATI DÜŞÜRDÜM (130 TL > 100 tl)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
975
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iphone aldığım için ihtiyacım kalmadığını düşündüğüm creative mp3 player mı satmak istiyorum.Dahili olarak 2 gb ek olarak üzerinde 2 gb da sd kart vardır. Toplamda kullanılma süresi olarak en fazla 3-4 gün kullanmışımdır çok temizdir kesinlikle hiç bir çizik vs yoktur kutusu ve hiç kullanılmamış kulaklığı ile birlikte verilecektir.

ÖNEMLİ NOT: GECENLERDE CİHAZI KUZENİME GÖSTERMEK AMAÇLI KUTUSUNDAN ÇIKARDIĞIM SIRADA CİHAZ ELİMDEN DÜŞTÜ VE ÇOK UFAK BİR ÇİZİK MEYDANA GELDİ ÇİZİĞİN MEYDANA GELDİĞİ YER EKRAN DEĞİL KÖŞE TARAFINDA YAKLAŞIK OLARAK 3-5 MM KADAR BOYUTUNDA BU SEBEPLE ÜRÜNÜN FİYATINDA İNDİRİME GİDİLMİŞTİR

FİYAT : 130 tl > 100 TL

takas yada pazarlık istemiyorum
    Teknosa Faturalı garantili yaklaşık olarak 21 ay garantisi var FATURASI ile beraber teslim edilecek.

Bir sürü özellikler ufak bir dizayn içinde paketlendi.

İşte kısace yeni Creative ZEN™. Tamamen siyah renk ile süslenmiş olan Creative ZEN, ortalama bir kredi kartı boyutundan küçük olup avuç içinize tam oturacaktır. Çekici 11.3mm kalınlığı, sadece 65g olan ağırlığı ile rahatlıkla taşınabilmektedir.
    Değişik medya formatlarını destekleyerek 16GB kapasiteye çıkabilen en hafif çalar olma özelliğine sahiptir. Daha da Fazlası, SD kart girişi sayesinde kapasitesini daha da arttırabilirsiniz. Patentli ZEN kullanıcı arayüzü sayesinde ekranınızda daha fazla bilgi görüntülenmekte, geniş içeriğinde gezinirken yön bulmak kolaylaşmaktadır. Opsiyonel aksesuarları olan Deri ZEN çantası ve ZEN kılıfı sayesinde bu yeni mucizenizi şık bir biçimde kullanabilirsiniz.
    Portatif çalarlar sahnesindeki yeni devrimi sizde kutlayın. Hoşgeldin Creative ZEN

Minik eğlenceniz
    Kredi kartı boyutlarından küçük olan yeni çalarınız, Creative ZEN ilgi çeken özellikleri ile göz kamaştırıyor.

Renk Mucizesi
    16.7 milyon TFT renk desteğine sahip Mükemmel 2.5" ekranın içinde sihirli bir şekilde kaybolun.

Geniş Ses Desteği
    Müziğinizi değşik formatlarda dinleme imkanı. MP3, WMA desteği ile beraber korunmasız AAC (.m4a) iTunes® ile senkronize ederek çalarınızda günün hit parçalarını dinleyin. Daha fazlasını öğrenin Creative Media Explorer kullanarak AAC'lerin hızlı transferi.

Genişletilebilir hafıza slotu
    Portatif medya kütüphanenizin boyutunu harici SD/ SDHC kart sayesinde genişletin. Daha fazla video, müzik ve fotoğrafın keyfini çıkarın!

Sezgilere sahip arayüz
    Patentli ZEN kullanıcı arayüzü yepyeni şaşırtıcı görsel deneyimler sunmaktadır. Hatta artık Creative ZEN çalarınızdaki duvar kağıtlarını kişiselleştirebilirsiniz.

Kendi kayıtlarınızı yaratın
    Önemli toplantlarınızı ve sesli hatırlatmalarınızı kayıt altına alın. Dahili ses kaydı sayesinde, yüzlerce saatlik kayıt imkanı sunmaktadır.

Çok-İşlevli Lokum
    Arşivinizdeki fotoğrafları müzik eşliğinde seyrederken rahatlayın ve arkanıza yaslanın.

Ses Efekti Ayarları
    Modunuzu kendi isteğinize göre değiştirin. Sekiz kanallı EQ seçerek veya kişisel EQ oluşturarak müziğinizin keyfini çıkarın. Ekstra bas ve akıllı ses efekti ile müzik zevkinizi genişletin.

Güçlendirilmiş Çalma Süresi1
    Dahili şarj edilebilir pili sayesinde daha fazla çalma süresi kazanın. 25 saate kadar müzik ve beş saate kadar film keyfi.

Organize Olun
    Önemli bilgilerinizi yaratıp saklayarak başka bir doğumgünü kaçırmayın. Hatta Microsoft Outlook ile senkronize edebilir veya Creative Media Explorer ile eklemeler yapabilirsiniz.

Kişiselleştirilebilir Alarm
    Uyanmakta sorunmu yaşıyorsunuz? Alarmınızı kişiselleştirerek güne zinde ve istediğiniz nota ile başlayın. Hatta alarmınızı haftanın herhangi bir gününe ayarlayabilirsiniz..

İyi dinleme deneyimi
    Creative işitmenize önem verir. Daha Fazlasını Öğrenin daha akıllıca nasıl dinlerim.

-CREATİVE ZEN- FİYATI DÜŞÜRDÜM  (130 TL > 100 tl)

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J_skellington -- 15 Eylül 2010; 4:29:40 >

• hayırlı işler !
    ekran koruyucu sticker ve silikon kılıfıda benden olsun :)
  • Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

hayırlı işler !
  • Ürün Satıldımı Hocam ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: J_skellington

Teşekkürler...

quote:

Orijinalden alıntı: ibraxi

hayırlı işler !

bedava verio saolsun
  • pm
  • ürün satılmıştır pm atan arkadaşlara duyrulur ilginiz için teşekkür ederim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.