Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kullananlar altyazı desteği hakkında biraz daha bilgi verebilir mi. Altyazı dosyası film dosyası ile aynı isimde mi olmalı yoksa farklı olsa da oluyor mu?

ayrıca kendi dönüştürücü programı ile bir filmi dönüştürmek ne kadar sürüyor? filmleri 23.9 fps yapabiliyormuyuz? cevaplarsanız sevinirim.
  • türkçe menü güzelmiş
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

arkadaşlar,
    kullananlar altyazı desteği hakkında biraz daha bilgi verebilir mi. Altyazı dosyası film dosyası ile aynı isimde mi olmalı yoksa farklı olsa da oluyor mu?

ayrıca kendi dönüştürücü programı ile bir filmi dönüştürmek ne kadar sürüyor? filmleri 23.9 fps yapabiliyormuyuz? cevaplarsanız sevinirim.

Evet aynı isimde olmalı ,kendi proğramı uzun sürüyor ve .wmv formatında 30 fps çeviriyor isterseniz pocketdivx encoder i kullanın hızlı ve sorunsuz alt yazı boyutunu ayarlama imkanında var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talipb -- 10 Kasım 2007; 4:14:58 >
  • arkadaşlar mp3 player kapalıyken kulaklığı çıkartıp taktığınızda ekrana ışığı ve mavi ışıkta yanıp sönüyormu?
    ben bu mp3 alalı 1 hafta oldu cihazı 4 kere resetlemek zorunda kaldım kitlendi çünkü. bununla ilgili bir bilgisi olna arkadaş yardım edebilirmi.
  • programı kurdum ama alyazı işini halledemedim hala nasıl olcak:)
  • Arasıra oluyor .Alyazı filmle aynı isimde olmalı örneğin fim1 film1.srt şeklinde olursa proğram kendisi ekliyor bu tabiki ceativen kendi proğramında olur .Pocketdivx encoder proğramında kendin seçip ekliyecen yazıyı.
  • alt yazıyı yaptım teşekkürler.
  • bunda pcden şarkı atmak çek bırak sistemimi yoksa ipod gibi porgram üzerindenmi yapıyosun
  • quote:

Orjinalden alıntı: okn17

bunda pcden şarkı atmak çek bırak sistemimi yoksa ipod gibi porgram üzerindenmi yapıyosun
    çek bırak sistemi..
  • arkadaşlar
    bir soru sora bilirmiyim
    alt yazılarda okuma diye bir sorun oluyormu .srt. sub vb destekliyormu
  • arkadaşlar bende ürünü bugün aldım şu anda şarj oluyor. Merak ettiğim konu kutusunda "ilk kullanımdan önce 4 saat şarj edin" yazıyor bu süre bana biraz kısa geldi siz ilk şarjı kaç saat yaptınız veya kaç saat yapılmalıdır. Teşekkürler
  • elimde 4gb ipod nano yeni nesil var

isteyenle takasa girerim..
    çek bırak olayı benim için önemli..
    ürün 1 aylık bimeksten grantili.. faturası kutusu eksiksiz

isteyen olursa pm..
  • ses kısıtlaması bundada varmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: zgnsen

arkadaşlar bende ürünü bugün aldım şu anda şarj oluyor. Merak ettiğim konu kutusunda "ilk kullanımdan önce 4 saat şarj edin" yazıyor bu süre bana biraz kısa geldi siz ilk şarjı kaç saat yaptınız veya kaç saat yapılmalıdır. Teşekkürler

ilk 14 saat jarzda mutlaka durmalı biliyorum
  • evet var
  • Ses kalitesi ve yüksekliğini Ipod Nano 3G ile karşılaştıracak olursak hangisi üstün olur ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi husnuweb -- 14 Kasım 2007; 18:26:04 >
  • merhabalar,
    altivi den aldım bir tane. ama sanırım kullanmayacağım.
    henüz gelmedi, kutusunu açmadan isteyen olursa satabilirim. 265 ytl..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qazxi -- 16 Kasım 2007; 16:10:30 >
  • Valla ses kalitesi ve üykskeliği iopdlarla eş değredeki otobüslerde millet le papaz oldum rahatsız edici bir iğrençlik oyk saeslerde

çok kıyak bir kulaklık ile mükemmel ses kalitesi de yakalanabilir

creative in ses çıkış gücü perfomansı zaten tartışılamaz
  • arkadaşlar bugün creative zen aldım 4gb.cihaz açılıyor fakat beyaz parlak bir görüntü.ekranında bir sorun olabilirmi?bir de 1 saat filan yaptım şarj.acaba kullanma klavuzunda yazdığı gibi 4 saat mi yapmak gerekir.ilgilenen herkese teşekkürler...
  • b eyaz parlak bir gürüntü derken resmini çekiip göndremen mümkün mü üdr daha iiy analiz etmek için öyle bir görüntü olmaması lasım
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.