Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (66. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: stigmata_

quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

Creative Zen açılmıyo. Dosya aktarımı yaparken dondu. kabloyu çekmek zorunda kaldım. sonra reset attım fakar şimdi açılmıor alet. Bi fikri olan varmı?

reset derken kenarındaki minik deliğimi kastettin bende açarken donmuştu ekran hafif aydınlık kalmıştı reset düğmesine bikaç saniye basılı tuttum düzeldi delik çok küçük

evet ufacık - kürdanlık reset tuşu. Alet açılmıyo malesef. ne resetle nede başka bi yöntemle.

Aldığın yere götür, garantili ise belki değiştirirler

• arkadaşlar benim zen geldi...bilgisayara taktım cd sinden tanıttım şuanda bilgisayra bağlı resim müzik falan da attım ama donanımı güvenle kaldır die bir şey yok..bilgisayardan nasıl çıkartabilirim??usbden direk çıkarmak istemiyorum bunda donanımı güvenle kaldır yokmu?? xp kullanıyorum...acil yardım bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: rapture

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: süpürman

quote:

Creative Zen açılmıyo. Dosya aktarımı yaparken dondu. kabloyu çekmek zorunda kaldım. sonra reset attım fakar şimdi açılmıor alet. Bi fikri olan varmı?

reset derken kenarındaki minik deliğimi kastettin bende açarken donmuştu ekran hafif aydınlık kalmıştı reset düğmesine bikaç saniye basılı tuttum düzeldi delik çok küçük

evet ufacık - kürdanlık reset tuşu. Alet açılmıyo malesef. ne resetle nede başka bi yöntemle.

Aldığın yere götür, garantili ise belki değiştirirler

Öle bişey olsa çoktan götürüdümde malesef yurt dışından geldi ve garantisiz

• merhaba arkadaşlar benim zenle ilgili bir sorum olacak aleti açtığımda ana menü ekranın hepsini kaplamıyor ekranın sağında ince bir şerit boşluk kalıyor bu normal mi aynı sorun film izlediğimde de oluyor ekranın 100de100ü değil de100de90 ı kaplı ürünü hepsiburadadan almıştım bu şikayetle versem ürün iadesi olurmu ürün iade kapsamında
  • quote:

Orjinalden alıntı: emre_dogan1903

merhaba arkadaşlar benim zenle ilgili bir sorum olacak aleti açtığımda ana menü ekranın hepsini kaplamıyor ekranın sağında ince bir şerit boşluk kalıyor bu normal mi aynı sorun film izlediğimde de oluyor ekranın 100de100ü değil de100de90 ı kaplı ürünü hepsiburadadan almıştım bu şikayetle versem ürün iadesi olurmu ürün iade kapsamında

cihazda sorun var. aldığın yerle irtibata geç

3-4 tane creative zen gördüm hiç biri böyle değildi. bende de var

• quote:

Orjinalden alıntı: Thema

Yeni frimware i indirien var mı . Ne gibi yenilikler getiriyor. İngilizcesi olan biri tercüme ederse sevinirim

http://tr.creative.com/support/downloads/download.asp?MainCategory=213&nRegionFK=&nCountryFK=&nLanguageFK=&sOSName=Windows+XP&region=2&Product_Name=ZEN+2GB%2F4GB%2F8GB%2F16GB%2F32GB&Product_ID=17108&modelnumber=&driverlang=1033&OS=10&drivertype=0&x=41&y=10

Uzun bir aradan sonra yeni firmware geldi demek. Yükleyelim bakalım.

• Sanırım dostum radyo özelliği inaktif olan zen 4gb larda radyoyu aktif hale getiren bir güncelleme gibi geldi bana.
    Ben yarım yamalak İngilizcemle bunu algıladım.
  • Az önce ben de firmware'le ilgili yazılanları okudum ve bildiğim kadarını çevirmeye çalıştım.Yapılan firmware radyoyu daha rahat kullanmak için yapılmış gibi görünüyor.Yani öyle bir anlam çıkardım.Ayrıca firmware'in nasıl yapılacağı,firmware yapılırken hata ile karşılaşılırsa nasıl düzeltileceği anlatılmış.
    Sitede yazılanları türkçeye çevirdim.Metin aşağıdadır.Umarım işinize yarar,çevirimde hata(lar) olmuşsa affola.
    Umarım işine yaramıştır/yarayacaktır.

Yeni firmware :

Bu download ile zen'inizde bulunan firmware'i yenileyebileceksiniz.Bu firmware creative zen'de bulunan fm radio'daki pürüzleri giderecektir.Daha fazla detay için aşağıda yazılanları okuyun.

Düzeltilen : FM radyo'ya ait bir güncelleme.Radyoyu daha iyi kullanmanızı sağlayacak

Gereksinim :
    Microsoft® Windows Vista®, Windows® XP (Service Pack 2)
    Windows Media® Player 10 ya da daha üst versiyonu
    USB portu
    Creative ZEN

Not :

Bu firmware'i yüklemek için :
    'ZEN_PCFW_L22_1_21_03.exe' adlı dosyayı bilgisayarınıza indirin.
    Masaüstünüzdeki tüm pencereleri ve çalışan programları kapatın.
    Zen'i bilgisayarınıza bağlayın
    İndirdiğiniz dosyaya çift tıklayın ve çıkan pencerede yazılanları birebir uygulayın.

Eğer firmware güncellemenizden sonraki olması gereken restart başarısız olmuş ise / firmware başarısız ise :

1)Zen'inizi kapatın.
    2)Bilgisayarınızdan çıkarın.
    3)Play/Pause tuşuna basın ve hold yapın yani sürükleyin(yan tuşu kastediyor sanırım) 4. ve 5.adımları uygularken cihazı hold konumunda tutun. Eğer kazara hold konumundan çıkartırsanız bu prosefürü baştan alın.(1den 8e tekrarlayın)

4)Reset düğmesinin olduğu kısma bir kağıt yada başka birşey sıkıştırın.(örneğin kürdan)
    5) Cihazın ekran ışıkları yanana kadar On/Off tuşunu usb portunun olduğu kısma doğru slide yapın yani kaydırın The Recovery Mode ekranında 4 seçenek görünecek :
    Tam temizlik , Tümünü formatla, Firmware'i yeniden yükle, ve Sistemi Yeniden yükle
    6)Firmware'i yeniden yükle'yi seçiyorsunuz ve Evet'i işaretliyorsunuz.
    7)Zen'i bilgisayarınıza bağlıyorsunuz.
    8)İndirdiğiniz firmware dosyasına çift tıklayıp ekranda çıkan kurulum tablosunda yazılanları sırayla uyguluyorsunuz.

• quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

arkadaşlar son 1 haftadır zen 4gb oynatıcıma kendi hafızasına herhangi birşey atamıyorum. bağlantı kopup geliyor. bağlantıyı sağladığımda da (devamlı) kopyala yapıştır diyorum tam atacak oluyor bitmiş gibi transfer bitiyor ama attıklarım yok zaten atmamış oluyor. böyle bir sorun yaşayan oldumu?

1 ay önce benimde böle olmaya başlamıştı önce kablodan sanmıştım artık hiç görmüyor aygıt yöneticisindende This device cannot start. (Code 10) hatasını veriyor bu sorunu yaşayan baya bi kişi var ama çözümünü hiç bi yerde bulamadım creative ile de yazıştım ama onların ilk dedikleride çağre olmadı ikinci kere attım bakalım cevap bekliorum multimedia ya da yazdım onlardan cvp bekliom bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ELcordobes -- 26 Ocak 2009; 1:34:09 >
  • zenimi aldım nihayet bende hemen soruma geçeyim. En iyi Eq. ayarı nedir? Deneyen oldumu hiç?
  • bir sorum daha var arkadaşlar...Creative'in kendi video converter ını bi yerden mi indiriyoruz? Gelen cd de bulamadım da ben
  • Slm.. Bende bu üründen almak istiyorum ama tv ye bağlayabilirmiyim?
  • cowon la zen arasında kaldım fakat cowon biraz tuzlu zen almayı düşünüyorum e-book özelliği varmı varsa nasıl kullanışlımı bide video programı cd demi geliyor.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarız

cowon la zen arasında kaldım fakat cowon biraz tuzlu zen almayı düşünüyorum e-book özelliği varmı varsa nasıl kullanışlımı bide video programı cd demi geliyor.....

e-book özelliği bulunmuyor.
    Video programı cd'yle geliyor. Ayrıca Creative'in kendi sitesinden de indirilebiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kitty

Slm.. Bende bu üründen almak istiyorum ama tv ye bağlayabilirmiyim?

Hayır bu özellik bulunmuyor.
  • valla ben onu bunu bilmem. cihaz çok güzel.
    2. el almıştım ben garantili. cidden parayı hak ediyor.
    otobüs yolculuklarım malum ist trafiği artık daha eğlenceli..

lcd kalitesi süper.
    menu ve hız diyecel lafım yok.
    bi çevirme işi var oda 5-6dk araya sıkıştıroyurm.

lakin radyo berbat bide adam gibi kulaklık lazım.
    sümgerleri deli ediyor.

mesala HD BBC belgeselleri vardı onları convert ettim
    onları izliyorum. animelerde öle. bütün BKM serisini onda baktım..

felan felan.. bendeki model 4GB radyolu + 2gb sd kart.
    illede radyolusu olmasına gerek yok. çünkü adam gibi çekmiyor...

onunyerine kulaklığa para verin.
  • arkadaşlar kendi progranıyıyla çevirdiğimizde 1gb bir film ne kadar küçülüyo dikkat eden var mı.............................
  • süre ? okadar uzun olurki + makina copy ederken emin ol kitlenir...
    hiiç uğraşma... tak bi sd kart zamandan tasrruf et..

ama 400mb olan cem yılmaz divx leri 180mb civarı idi.
    2.2GB olan HD BB ler 450mb civarı olmıştu...
    quote:

Orjinalden alıntı: sarız

arkadaşlar kendi progranıyıyla çevirdiğimizde 1gb bir film ne kadar küçülüyo dikkat eden var mı.............................
  • sayın arkadaşlar bu aleti bugün aldım. cdyi yükledim, aleti şarj ettim. şarjdan çıkardıktan sonra menüye hiçbir biçimde ulaşamıyorum. şu anda alet açık, ancak tüm düğmeleri denememe rağmen (uzun basmakla birlikte) menü çıkmıyor. ingilizce "müzik kütüphanesinden müzik seç ve oynat" yazıyor. ancak hangi düğmeyi denedimse olmadı... yardımcı olursanız sevinirim.. teşekkürler.
  • 
Sayfa: önceki 6465666768
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.