Şimdi Ara

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi.. (50. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.525
Cevap
3
Favori
135.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dmltnman

Zen im geldi arkadaşlar. Hemde süpriz extralarıyla. :)

Gelen kutu bu.

**~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

Öncelikle şunu söyliyeyim. Kutuyu görünce çok şaşırdım. Çünkü ürünün kutusunun bu olduğunu biliyorum.

Bu sebeple korkmaya da başladım. Çünkü ne resmi sitesinde satılan ne de diğer büyük sitelerde satılan ürünün kutusu bu değildi ve de kutu içeriklerinde kesinlikle bu extra aksesuarlar bulunmuyordu. Uzun araştırmalarım sonucu mp3 player tanıtımları yapan büyük bir siteye bu ürünün (kutunun) gönderilmiş olduğunu gördüm. Gerçekten aklımdaki acabalar yerini büyük bir sevince bıraktı. Çünkü gelen extraların değeri neredeyse bir zen fiyatı daha ediyor Diğer yandan anlaşılıyor ki bu kutu özel üretim. Zira dediğim gibi bu kutuya şu an istesenizde ulaşamazsınız. Hatta bende tekrar alamıyorum mesela..

Aksesuarlardan bahsedersek hepsi bi kere çok karizma duruyor.
    Resimleri:

Leather Case

Silicon Skin with Wire Management

Clear Case

Bir de o slikon skinin altından screen protector(ekran koruyucu) çıktı.

Ben ekran koruyucuyu taktım ve ürünü deri kılıfıyla birlikte kullanıyorum. Clear Case i ve Slikon Skin i hiç kullanmadım ve satmayı düşünüyorum. İlgilenenler bana pm atabilirler.

Ürünle ilgili yorumları daha sonra yaparım.

nerden almıstın bu extralarla bilrikte urunu

•  **~~CREATİVE ZEN 4 GB--TAM İNCELEME~~** Fotolar eklendi..

video izleme süresi denendi: 5 saat i geçti !!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 20 Ağustos 2008; 22:07:49 >

cihazımın yanında bu süper adaptörüde sipariş verdim. Kesinlikle sizde bu adaptörü alın çünkü cihazınızı 2saatte şarj ediyor! tüm creative mp3 ve mp4 playerlara TAM uyumlu!

40 YTL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2e3a -- 20 Ağustos 2008; 22:07:16 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2e3a

quote:

Orjinalden alıntı: stigmata_

ya bu kendi cd sindeki convert programı bukadar ağır çalışıyosa ayvayı yedik. 100mb lik bi dosyanın 15 dakikadır Daha %20sini convert edebildi

total converter kullan, divx mpeg4 türünü sec, çözünürlüğü 320*240 yap sonra mp3 playerına at... ben öyle yapıyorum.

"Bu video biçimi desteklenmiyor" bu uyarı nedendir acaba?
  • quote:

quote:

quote:

ya bu kendi cd sindeki convert programı bukadar ağır çalışıyosa ayvayı yedik. 100mb lik bi dosyanın 15 dakikadır Daha %20sini convert edebildi

total converter kullan, divx mpeg4 türünü sec, çözünürlüğü 320*240 yap sonra mp3 playerına at... ben öyle yapıyorum.

"Bu video biçimi desteklenmiyor" bu uyarı nedendir acaba?

hangi formattakileri çevirmeyi denedin?

• aynen bende yapamadm divx mpeg4 320x240 ama olmadı ztn hiç olmuyo deliriyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: maviturk

aynen bende yapamadm divx mpeg4 320x240 ama olmadı ztn hiç olmuyo deliriyorum

aynen yaa bi türlü atamadım

Divx mpeg4 formatı 320*240 biçiminde çevirdim attım ZENe ama video biçimi desteklenmiyor uyarısı verdi

bu formatı seçmelisiniz....
  • Bende aldım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PedroMeno -- 21 Ağustos 2008; 23:20:13 >
  • quote:

valla aynen onu seçtim hocam. senide yorduk kusura bakma
  • quote:

quote:

valla aynen onu seçtim hocam. senide yorduk kusura bakma

peki manager ile mi atıyosun direk mi birde programları yüklü mü zenin o da önemli manager ile atasan çalışıyo ben bi önceki sayfada video çevirdim o şekilde deneyebilirsin

• Ben direk atıyorum ZENin içine. Siz nasıl atıyosunuzki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 23 Ağustos 2008; 17:02:33 >
  • manager programından zenin içine giriyosun sonra vido klasörünü açıyosun tutup atıyosun sonra o arada o kendisi uyum yaptırıyor herhalde atması uzun sürüyor biraz 100 mb dosyayı 3-4 dk da atıyor böle sadece
  • quote:

Orjinalden alıntı: kdr_

manager programından zenin içine giriyosun sonra vido klasörünü açıyosun tutup atıyosun sonra o arada o kendisi uyum yaptırıyor herhalde atması uzun sürüyor biraz 100 mb dosyayı 3-4 dk da atıyor böle sadece

Ben ilk başta copy yapıp zenin içindeki video klasörünün içine yapıştırıyodum ama o an uyum filan yapmıyodu direk atıyodu dosyayı. Şimdi bu Zen Media Explarer programındaki add madia bölümünden atmaya çalışıyorum. Trasfer filan çıktı ama verdiğim dosyanın convert edilmesini istedi halbuki ttal video converterda convert etmiştim ben. Yinede bidaha çeviriyorum ve atmayı denicem.

• quote:

Hocam bende total video converterin menüsü farklı ama sanırım aynı seçeneği seçiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stigmata_ -- 23 Ağustos 2008; 17:49:30 >

• Çok şükür video sorununu hallettim. Ama total video converter yada Zen convert porgramıyla filan değil. Allak video converter programını kullandım. Hala sorun yaşayanlar varsa detayları verebilirim. Yinede yardımcı oldukları için 2e3a ve kdr_'e teşekkürler
  • Arkadaşlar ben hemen hemen piyasadaki bütün video converter programlarını denedim onlarcasını..
    Şunu söyleyebilirim ki içlerinden en kaliteli ve hızlı çeviri yapanları daniusoft video converter ve any video converter 2sinde de alete uyumlu avi uzantısıyla çeviri yapılabiliyor ayrıca oldukça hızlı ve ürünleri de oldukça kaliteli. Iriverter programı da yine kaliteli ve hızlı çeviriyor ama onun video çeşitliliği biraz sınırlı örneğin vcd formatı olan dat dosyalarını çeviremezsiniz. Ama söylediğim ilk 2 program bunları da çevirebiliyor.

Altyazıyı filme gömme işlevine gelirsek önceden pocketdivx encoder programını sorunsuz kullanıyordum. Programın hem altyazıyı gömme hem de uygun formata çevirebilme gibi bir avantajı da bulunuyor. Ama son zamanlarda oldukça sorun çıkarmaya başladı..
    Yine bununla ilgili araştırmaya girip çeşitli programlar denedim. Açıkçası bu işi kusursuz yapan bir programla hala karşılaşmış değilim. Ama şu an ki kullanmış olduğum program da işini iyi yapıyor. Adı da AVI ReComp. Bu programda sadece altyazıyı filme gömmekle kalmıyor ayrıca video ve seste gerekli dönüşümleri de yapabiliyorsunuz ve Zen'e sorunsuzca yükleniyor. Yalnız kusursuz diyemememin sebebi ise sadece avi dosyalarına filmi gömüyor. Zaten altyazılı filmler genelde avi olduklarından bu çok da problem teşkil etmiyor.

Altyazıyla her türlü işlemi gerçekleştirilebilen program da Subtitle Workshop Bu programı da altyazıyla film arasında zamanlama uyuşmazlığı olduğunda kullanıyorum. Ama çok daha fazla işlev yapmak da mümkün tabi, altyazıyla ilgili akla ne geliyorsa..

• arkadaşlar vatan bilgisayar izmirden bu aleti : şeffaf sert plastik kabı hediye + creativ zen+ 4gb sd kart 310 lira

ürünü 4 buçuk saat şarz ettim dizüstü bilgisayırumdan. ileride bu bana sorun oluştururmu? ürünü uzun süredir kullanan arkadaşlar ilk şarzı ne kadar yaptılar ve şimdi şarzı nekadar dayanıyo??
  • quote:

cihazımın yanında bu süper adaptörüde sipariş verdim. Kesinlikle sizde bu adaptörü alın çünkü cihazınızı 2saatte şarj ediyor! tüm creative mp3 ve mp4 playerlara TAM uyumlu!

40 YTL

Merhaba, bende bir zen 4gb sipariş ettim gg den ama içinde prizli şarj aleti yok, koyduğunuz resimdeki ürünü nerden temin edebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 4849505152
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.