Şimdi Ara

Creative Zen 4 Gb(Arızalı)50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum üzerinden satılmıştır.
    Arkadaşlar 4 gün önce 2.el olarak aldığım creative zen'de beyaz ekran hatası var.Şarkı çalıyor,radio dinleyebiliyorum ama sadece beyaz ekran var.Bilgisayar tanıyor içine şarkı atıp silebiliyorum.Satın aldığım kişi düşme falan olmadı bilgisayardan çıkardım böyle oldu dedi.Zaten 1 ay kullanılmış sonra bu hatayı vermeye başlamış.Çizik yok ekranda ve hiçbir yerinde 10 üzerinde 9,5 alır.Yanında 2 adet kulaklık vereceğim.Biri ben alırken verilen kulaklık ipodlardaki gibi.Biride çinden getirttiğim Ep-630 bug paketinde kullanılmamış.Data kablosu CD'si kitapçıkları mevcut.
    FORUMDA ARAŞTIRDIM TAMİR İŞİNİ KADIKÖYDE MÜSLÜM USTA VARMIŞ ARADIM 30 TLYE YAPILIR DEDİ.ÖĞRENCİ OLDUĞUM İÇİN BULAMADIM 30 TL'Yİ BUNUDA HARÇLIKLARIMI BİRİKTİREREK ALDIM ZATEN.

BU HALİYLE 50 TL KARGO DAHİL.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marmix -- 27 Nisan 2011; 7:47:00 >

• Saglami 100tl ye inanin gitmiyor. Bu sitwden philips 16 gb buna benzer sifir urunu 110 tl den aldim,

Hatta bu sattigin urunun AYNiSİNİ , sadece cihaz seklinde ( radyolu model, SD kart girisli) 30tl den satin aldim:))

Sen yinede arastir, bakin ve satisa dwvam edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

Saglami 100tl ye inanin gitmiyor. Bu sitwden philips 16 gb buna benzer sifir urunu 110 tl den aldim,

Hatta bu sattigin urunun AYNiSİNİ , sadece cihaz seklinde ( radyolu model, SD kart girisli) 30tl den satin aldim:))

Sen yinede arastir, bakin ve satisa dwvam edersin.

haklısınız hocam güncelleme yaptım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.