Şimdi Ara

Creative X-Fi Xtreme Music SB0460 ses ayarı yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
854
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar bugün Creative X-Fi XtremeMusic SB0460 ses kartı aldım bilgisayarıma.Logitech z906 kullanıyorum ses kartının ayarını yapamadım.Bu ses kartını kullanan yada bilen,en iyi performansı hangi ayarları yaparak alabilirim.Birde sitesinde 10'a yakın download link'i var hangisin indirmeliyim windows 7 64 bit kullanıyorum.Bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nervaus -- 18 Eylül 2012; 1:19:52 >



  • Yardımcı olabilecek yokmu?
  • Kimsenin yardım edeceği yok gidip satıcam en sonunda kartı
  • Ses ayarı derken ne ayarından bahsettiğinizi açıklar mısınız? Yaşadığınız sorun nedir tam olarak? Bu arada Win7-64 sürücü için sitede açık ve net tek bir link var;

    http://support.creative.com/Downloads/searchdownloads.aspx?filename=SBXF_PCDRV_LB_2_18_0015.exe#
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ferdinnand

    Ses ayarı derken ne ayarından bahsettiğinizi açıklar mısınız? Yaşadığınız sorun nedir tam olarak? Bu arada Win7-64 sürücü için sitede açık ve net tek bir link var;

    http://support.creative.com/Downloads/searchdownloads.aspx?filename=SBXF_PCDRV_LB_2_18_0015.exe#

    Hocam 64 bit indirdim kurdum tamam ses geliyor ama 5+1 ayarını yapamadım logitech z906 kullanıyorum ses çok az geliyor.Bu kartı almadan önce Creative Blaster Audigy Value 7+1 Ses Kartı 5+1 3D ayarlarını yapmıştım ve çok daha fazla ses alıyordum.Bu kart daha kaliteli olmasına rahmen eski karttaki performansın yarısını bile alamadım her hangi bir ayarı olması gerekiyor?




  • Şekildeki gibi en alttaki çıkışa merkez hoparlör ve subwoofer'ı, alttan ikinciye arka kolonları, alttan üçüncüye de ön kolonları bağladığınıza emin olun.

     Creative X-Fi Xtreme Music SB0460 ses ayarı yapamıyorum


    Ardından yazılımda şekildekine benzer menüde Speakers/5.1 Speakers seçeneğini seçip "Channels" tuşuna basarak her kolondan teker teker seslerin geldiğini test ettirin programa.

     Creative X-Fi Xtreme Music SB0460 ses ayarı yapamıyorum



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferdinnand -- 21 Eylül 2012; 23:00:01 >




  • Dediklerini yaptım hocam benim dediğim sorun devam etmekte daha düşük bir seviye kart kullanırken çok daha iyi ses alıyordum.5+1 Seçiyorum sesi açıyorum eski kalitesiz kartın verdiği sesin 3/1 ini alamıyorum.
  • Hem Windows hem de Creative kontrol panellerinde bulabildiğiniz her sekmeye teker teker girin. "Wave", "Master Vol", "Speaker Vol", "Line out" gibi (equalizer menülerindekiler dahil) görebildiğiniz tüm ayar çubuklarının %100 seviyesinde olduğundan emin olun. Girdiğiniz tüm kontrol paneli sekmelerinden ekran görüntüsü alırsanız hele daha çok yardımı dokunur sorunun kaynağını anlamamıza.
  • Olmuyor yahu satıyorum bende boşu boşuna aldım vallahi :S
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.