Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition Satın Al 4 Aralık 2022 23:43 1 1 Creative Sound BlasterX H7 Tournament Edition Kulaklık pedleri hariç kutusu, kabloları, mikrofonu ile sorunsuzdur. Pedler yırtık vs değildir fakat soyulmalar mevcuttur kullanıma engel değildir. Sırf o soyulmalardan dolayı fiyatı makul tutulmuştur. Kulaklığa gelince profesyonel oyuncu kulaklığıdır ve Creative'in özel üretimidir. Sıfır fiyatını özelliklerini vs internetten araştırabilirsiniz. Herkese iyi alışverişler. ? Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1500 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırklareli Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Jelatininde Sıfır iPhone 12 256gb Beyaz [SATILDI] Fitbit Charge 5 Siyah | Sıfır | Samsung Story Station ARIYORUM
Corsair 850w gold +dengi psu ile takas olabilir. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Jelatininde Sıfır iPhone 12 256gb Beyaz [SATILDI] Fitbit Charge 5 Siyah | Sıfır | Samsung Story Station ARIYORUM
güncel ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün [SATILDI] Jelatininde Sıfır iPhone 12 256gb Beyaz [SATILDI] Fitbit Charge 5 Siyah | Sıfır | Samsung Story Station ARIYORUM