Şimdi Ara

CREATIVE Sound Blaster Z

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Vatandan alınmadır. 11/2015 tarihine kadar garantilidir kutusu faturası mevcuttur. Kutu içerğinden çıkan mikrofon mevcut değildir.

Fiyatım Satıldı

Pazarlık YOKTUR yoruma kapalıdır.

CREATIVE Sound Blaster Z

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavruelf -- 28 Temmuz 2015; 23:25:47 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Güzel karttır 2 senedir Z906 ile ortalığı inletmekteyim :) hayırlı satışlar
  • realtek alc1150 ye göre nasıl onunda 115db di sanırım yani buda ona yakın gibi aralarında fark varmıdır denedinmi hiç elimde z5500 var daha kurmadım kutusunda
    2004 te topladığım bir kasam vardı onda creative soundblaster live 5.1 kullanmıştım baya güzeldi ama driver sorunu vardı win 7 çalışmıyordu
    şimdi 1 sene içerisinde yeni bir sistem kuracağım anakartı düşük alayım diyorum sorada bu kartı takayım üst düzey bir anakartta baya iyi codecler var bildiğim kadarı ile
    sizin yorumunuzu alabilirmiyim
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wikingtoro

realtek alc1150 ye göre nasıl onunda 115db di sanırım yani buda ona yakın gibi aralarında fark varmıdır denedinmi hiç elimde z5500 var daha kurmadım kutusunda
    2004 te topladığım bir kasam vardı onda creative soundblaster live 5.1 kullanmıştım baya güzeldi ama driver sorunu vardı win 7 çalışmıyordu
    şimdi 1 sene içerisinde yeni bir sistem kuracağım anakartı düşük alayım diyorum sorada bu kartı takayım üst düzey bir anakartta baya iyi codecler var bildiğim kadarı ile
    sizin yorumunuzu alabilirmiyim

Ses sistemini ne için kullanacaksınız yazar mısınız?
    ayrıca ses sistemi dışında kulaklık sıkça kullanılacak mı?
    db olarak yakın olsalarda ses kartının dijitalden analoğa çevirme konusunda daha başarılı olduğu tahmin edilebilir. Burada kulağınız da önemli, çok dikkat etmeyen bir insan için 1150 yeterli gibi.
    Birde açılmamış z5500 nereden aldınız acaba?

• cagriyil C kullanıcısına yanıt
    ses sistemimi oyun müzik film için kullanacağım
    kulaklık ile çok işim olmaz geceleri kullanırım
    soundblaster z ile zxr arasında fiyatta uçurum var ama hangisi alınmalı emin değilim ikisinde kullanılar chipsetler farklı bence z yeter gibi geliyor bu arada alacağım anakarttaki
    ses alc892 veya alc1150 olacak şimdilik aklıma gelenler bunlar
    açılmamış z5500 ü electroworld den kendim almıştım ileride kullanmak için bu sene zamanı geldi onuda kurmam lazım
    ayak bulamıyorum ayak lazım banada hiçbiyerde kalmamış set ile birlikte veriyorlar genelde çivi ile duvarları delmek istemiyorum.
  • Asla ama asla bir Creative chip ile Avancelogic chip i karşılaştırmayın :) ALC tamamen yazılım destekli bir chiptir, geliştiriciler her türlü özelliği üzerine gömerler, doğrudur ama ses verimi konusunda yanına yaklaşamaz. Zx kullanıyorum çünkü ZxR a param yetişmedi. Bugün olsa ZxR alırdım. Zx ve ZxR arasındaki fark ise basitçe karttaki amfi. Zx mükemmele yakın bir ses çıkışına sahipken ZxR a mükemmel diyebilirsiniz. Referans hoperlörler kullanıyorsanız farkı anlarsınız.

En önemli faktör ise oyun performansları. Creative kartlar donanımsal olarak çoklu ses desteğine sahipken ALC codecler bunu yazılımsal yapar. Günümüz işlemcileri için artık bu yük çekirdek çıtlamaya benzer lakin ses gecikmeleri veya atlanan sesler oyun manyakları için kabul edilemez bir şey...

Falan filan...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • pm gönderdim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.