Şimdi Ara

Creative SB X-Fi Titanium PCI-E kartım ile ilgili sorunlarım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
88
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar. İki tane problemim var. Birincisi kulaklığı kasanın ön kısmındaki çıkışlara taktığımda mikrofona konuştuğumda kendi sesimi duyuyorum. İkinci olarak kulaklığı kasanın önüne takınca hoparlörlerden ses gelmiyor orası tamam ama kulaklığı tekrar çıkardığımda hopalörlerden ses alamıyorum. Bu kartı kullanan arkadaşlar yardım edebilir mi? Driverı silip tekrar yükledim ama problemi çözemedim. Eski kasamda HD Audio kablosu olmadığı için ön kısımdan ses alamıyordum bu yeni aldığım kasada sadece audio yazıyor. Aldığım kişiye sorduğumda bu kasalar yeni olduğu için HD Audio olduğunu söyledi acaba problem kablodan dolayı mı yoksa yazılımsal bir şey mi?



  • quote:

    Orijinalden alıntı: goodbadugly2

    Mikrofondan ses geliyorsa bu Windows'daki mikserde mikrofonun açık olmasından kaynaklanır. Mikser'den ve gerekiyorsa kayıt mikserinden mikrofon kapatılırsa ses kesilir. Ses kartının kendi mikserinden de kapatılabilir.

    Onu hallettim ama hoperlör sorununu halledemedim. Bir de farklı bir sorun daha çıktı. MMORPG bir oyun oynuyorum oyunun sesi geliyor ama müzik dinlediğimde ses gelmiyor youtube'dan video açıyorum ses gelmiyor. Bu bazen oluyor. Bilgisayara reset atınca düzeliyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.