Şimdi Ara

CREATIVE Prodikeys PC- Midi Klavye usb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
2
Favori
1.196
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 CREATIVE Prodikeys PC- Midi Klavye usb
    Ürün Dolabı Düzenlerken elime geçti, boş duracağına birinin işini görsün dedim. Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama 3-5 kez anca kullandığımı hatırlıyorum. Sıfır gibi değil hakkaten sıfırdır alet. Kutudan CD si çıkmadı, internetten bulunabilir galiba. Bir de XP desteği var galiba. Ben zar zor vistada çalıştırmıştım diye hatırlıyorum.

FIYAT :75TL.

RESİMLER:https://www.dropbox.com/sh/kkdc7mpojn9z9jy/XCJbCO7v7x?m

Creative Prodikeys® PC-MIDI, bilgisayarınız ile standarddan çok daha fazlasını yapabileceğiniz çok fonksiyonlu, USB uyumlu bir klavyedir. Yazılımı sayesinde sık kullanılan tuşları belirleyebilir ve müziklerinize göz gezdirebilirsiniz. Standard klavye özellikleri, sık kullanılan tuşlar, gelişmiş fonksiyon tuşları, medya oynatım ve ses kontrol tekerleği. Bunların yanı sıra 37 müzik düğmesi de çıkarılabilir bilekliğin hemen altında size gelişmiş sesler sunmak üzere mevcuttur.

Özel Tasarım

Müzik klavyenizin ve bilgisayarınızın özelliklerini birleştireren, Prodikeys PC-MIDI`nin 37 adet müzik düğmesi, çıkarılabilir bilekliği ve hassas tasarımı vardır.

Kapsamlı Yazılım

Kolayca uygulayın, kayıt edin ve kendi müziklerinizi gelişmiş yazılımlar ile yaratın. Deneyimsiz, öğrenmek ve müzik yaratmak isteyen kullanıcılar, kullanımı kolay yazılımları deneyebilirler; EasyNotes & FunMix. Mini Keyboard`u kullanarak, 100`den fazla farklı enstrümental sesi deneyimleyebilirsiniz - piyano, flüt, gitar, ve hatta davul!

Ayarlanabilir Sık Kullanılan Düğmeleri

Kısa yol tuşları ile E-posta, Web tarayıcı veya diğer programlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz.

Medya Oynatım Tuşları

Medya oynatım tuşları ve bir dokunuşlu ses kontrol tekerleği ile klavyenizden rahat kontrol.

Gelişmiş Fonksiyon Tuşları

Fonksiyon tuşları ile alışılmış klavye kontrollerine hızlı erişim.

Açiklamalar
    Klavye
    Standard USB uyumlu bilgisayar klavyesi
    37 ufak boyutlu, dokunuşa duyarlı müzik tuşları
    Renkli önyüz
    Çıkarılabilir bileklik (Müzik tuşlarını gizler)
    Müzik Düğmesi
    Geliştirilmiş Fonksiyon Düğme Kilidi
    Ayarlanabilir Sık Kullanılan Tuşlar
    Sistem Kontrol Düğmeleri
    Medya Çalma Düğmeleri
    Ses Kontrol Tekerleği

Yazilim
    EasyNotes
    Kendi kendinize çalmayı öğrenin - Internet`den indirdiğiniz favori MIDI dosyalarınız veya müzik kütüphanenizde bulunan şarkılar. EasyNotes, SEQ ve MIDI biçiminde müzikleri desteklemektedir.
    FunMix
    Mix özellikleri ile kendi müziğinizi yaratabilir ve kayıt edebilirsiniz ve kendi zil tonunuzu veya video müziğinizi kolayca oluşturabilirsiniz.
    Kısayol tuşu Yöneticisi
    Klavyenizin`kısayol tuşlarınızı kişiselleştirerek yazılım üzerindeki herşeye kolayca erişmenizi sağlar.
    Mini Klavye
    Yüzden fazla enstrüman ile müziğinizi keşfedebileceksiniz - piyano, flüt, gitar ve her türlü davul da dahil!
    Prodikeys Yükleyici
    Yazılımı ve demo için Ürün Eğitimini yüklemek için kullanabilirsiniz.

Gereksinimler
    Intel® Pentium® III veya AMD® Athlon işlemci
    Intel, AMD veya 100%-Intel uyumlu anakart yongası
    Müsait USB portu
    Microsoft® Windows® XP Uyumludur
    128 MB RAM (256MB RAM önerilir
    360 MB boş disk alanı
    Ses aygıtı (En iyi sonuç için Sound Blaster® ses kartı önerilir.)
    Hoparlör veya kulaklık

Paket Içerikleri
    1 Prodikeys PC-MIDI Keyboard
    1 Avuç içi Dinlendiricisi/Kapağı
    1 Snap-On Renkli Önyüz
    1 Kurulum CD-ROM`u (kayıp)
    1 Hızlı Başlangıç Broşürü
    Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• selamlar..sattınız mı klavyeyi?
  • Satmadım. Duruyor olması lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.