Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 CREATIVE Prodikeys PC- Midi Klavye usb Satın Al 5 Mayıs 2013 14:06 1 1 CREATIVE Prodikeys PC- Midi Klavye usb Ürün Dolabı Düzenlerken elime geçti, boş duracağına birinin işini görsün dedim. Ne zaman aldığımı hatırlamıyorum ama 3-5 kez anca kullandığımı hatırlıyorum. Sıfır gibi değil hakkaten sıfırdır alet. Kutudan CD si çıkmadı, internetten bulunabilir galiba. Bir de XP desteği var galiba. Ben zar zor vistada çalıştırmıştım diye hatırlıyorum. FIYAT :75TL. RESİMLER:https://www.dropbox.com/sh/kkdc7mpojn9z9jy/XCJbCO7v7x?m Creative Prodikeys® PC-MIDI, bilgisayarınız ile standarddan çok daha fazlasını yapabileceğiniz çok fonksiyonlu, USB uyumlu bir klavyedir. Yazılımı sayesinde sık kullanılan tuşları belirleyebilir ve müziklerinize göz gezdirebilirsiniz. Standard klavye özellikleri, sık kullanılan tuşlar, gelişmiş fonksiyon tuşları, medya oynatım ve ses kontrol tekerleği. Bunların yanı sıra 37 müzik düğmesi de çıkarılabilir bilekliğin hemen altında size gelişmiş sesler sunmak üzere mevcuttur. Özel Tasarım Müzik klavyenizin ve bilgisayarınızın özelliklerini birleştireren, Prodikeys PC-MIDI`nin 37 adet müzik düğmesi, çıkarılabilir bilekliği ve hassas tasarımı vardır. Kapsamlı Yazılım Kolayca uygulayın, kayıt edin ve kendi müziklerinizi gelişmiş yazılımlar ile yaratın. Deneyimsiz, öğrenmek ve müzik yaratmak isteyen kullanıcılar, kullanımı kolay yazılımları deneyebilirler; EasyNotes & FunMix. Mini Keyboard`u kullanarak, 100`den fazla farklı enstrümental sesi deneyimleyebilirsiniz - piyano, flüt, gitar, ve hatta davul! Ayarlanabilir Sık Kullanılan Düğmeleri Kısa yol tuşları ile E-posta, Web tarayıcı veya diğer programlarınıza kolayca ulaşabilirsiniz. Medya Oynatım Tuşları Medya oynatım tuşları ve bir dokunuşlu ses kontrol tekerleği ile klavyenizden rahat kontrol. Gelişmiş Fonksiyon Tuşları Fonksiyon tuşları ile alışılmış klavye kontrollerine hızlı erişim. Açiklamalar Klavye Standard USB uyumlu bilgisayar klavyesi 37 ufak boyutlu, dokunuşa duyarlı müzik tuşları Renkli önyüz Çıkarılabilir bileklik (Müzik tuşlarını gizler) Müzik Düğmesi Geliştirilmiş Fonksiyon Düğme Kilidi Ayarlanabilir Sık Kullanılan Tuşlar Sistem Kontrol Düğmeleri Medya Çalma Düğmeleri Ses Kontrol Tekerleği Yazilim EasyNotes Kendi kendinize çalmayı öğrenin - Internet`den indirdiğiniz favori MIDI dosyalarınız veya müzik kütüphanenizde bulunan şarkılar. EasyNotes, SEQ ve MIDI biçiminde müzikleri desteklemektedir. FunMix Mix özellikleri ile kendi müziğinizi yaratabilir ve kayıt edebilirsiniz ve kendi zil tonunuzu veya video müziğinizi kolayca oluşturabilirsiniz. Kısayol tuşu Yöneticisi Klavyenizin`kısayol tuşlarınızı kişiselleştirerek yazılım üzerindeki herşeye kolayca erişmenizi sağlar. Mini Klavye Yüzden fazla enstrüman ile müziğinizi keşfedebileceksiniz - piyano, flüt, gitar ve her türlü davul da dahil! Prodikeys Yükleyici Yazılımı ve demo için Ürün Eğitimini yüklemek için kullanabilirsiniz. Gereksinimler Intel® Pentium® III veya AMD® Athlon işlemci Intel, AMD veya 100%-Intel uyumlu anakart yongası Müsait USB portu Microsoft® Windows® XP Uyumludur 128 MB RAM (256MB RAM önerilir 360 MB boş disk alanı Ses aygıtı (En iyi sonuç için Sound Blaster® ses kartı önerilir.) Hoparlör veya kulaklık Paket Içerikleri 1 Prodikeys PC-MIDI Keyboard 1 Avuç içi Dinlendiricisi/Kapağı 1 Snap-On Renkli Önyüz 1 Kurulum CD-ROM`u (kayıp) 1 Hızlı Başlangıç Broşürü Fiyat : 75 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI...SAMSUNG ALPHA LİVE DEMO CİHAZ, EKRAN FİYATINA... Referans İlanı. LG GPAD 7 BİLİMUM NOTE 3 KILIF, Note 3+Note 4 Cam ekr. kory.ANKARA SATILDI...ASUS ZENFONE 5, 16GB, GARANTİ, FATURA, ORJİNAL FLİPCOVER, ANKARA
Satmadım. Duruyor olması lazım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILDI...SAMSUNG ALPHA LİVE DEMO CİHAZ, EKRAN FİYATINA... Referans İlanı. LG GPAD 7 BİLİMUM NOTE 3 KILIF, Note 3+Note 4 Cam ekr. kory.ANKARA SATILDI...ASUS ZENFONE 5, 16GB, GARANTİ, FATURA, ORJİNAL FLİPCOVER, ANKARA